Пригответе си плодова вода и преобразете тялото си

Пригответе си плодова вода и преобразете тялото си

Вече могат да се намерят всякакви диети, с които водят до бързо отслабване. Но спазването на много от тях води до загуба на тонус и витамини. Освен това се отразява зле на косата и кожата ни, които заради ограниченията в менюто ни губят блясъка и мекотата си.

За сметка на това има едно много приятно и безвредно средство, с което да намалите теглото си, без да се чувствате потиснати, гладни и изтощени. Става дума за плодовата вода, която забързва метаболизма, хидратира цялостно тялото и го зарежда с полезни хранителни вещества.

За да се сдобиете с тази полезна течност, не е нужно да правите скъпи покупки, тъй като можете да си я приготвите и сами у дома. Достатъчно е просто да измиете любим плод и да го надребните в кана (по възможност стъклена) с вода. Накиснатите парченца трябва да останат във водата 8 часа, след това тя да се филтрира и да се изпие в рамките на деня.

За да приготвите тази приятна вода, можете да използвате най-различни плодове. Чудесни за случая са ябълките, крушите, ягодите, гроздето. Важно е да знаете обаче, че ако решите да накиснете портокал, киви или друг плод с неядлива обелка, тя трябва да бъде премахната.

Пригответе си плодова вода и преобразете тялото си

Освен плодове можете да използвате и свежи зеленчуци като краставици, които също се вписват чудесно в хидратиращата течност. Зелените подправки като ментата също са подходяща съставка за плодовата вода.

Тази чудодейна плодова напитка действа пречистващо, енергизиращо и подмладяващо. С нейна помощ ще преобразите тялото си и ще се радвате на бодър дух през целия ден.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати