Приемайте тези напитки преди сън и ще сте слаби и красиви!

1 от 4 Снимки

1. Плодова вода


Необходими продукти: 1 л вода, 1 краставица, 1 шепи домашни ягоди, 1 лайм, 1 лимон

Начин на приготвяне: Измийте добре продуктите и ги нарежете едро. Поставете ги във водата за 7-8 часа. След това я прецедете и я изпийте преди сън.

Проблемът с наднорменото тегло продължава да е актуален за много хора, въпреки че вече има разнообразни начини за отслабване. При добро желание можете да попаднете на диета според всеки вкус, както и на различни ефективни упражнения.

Въпреки това спазването на хранителни режими е изключително мъчително, защото изисква желязна воля, каквато повечето от нас нямат. Потенето във фитнеса пък не е по вкуса на всеки, защото е изтощително.

Добрата новина все пак е, че можем да се избавим от излишните килца и с други средства, при това по много приятен начин. Това например може да се случи с едни чудодейни напитки, които просто трябва да се приемат вечер.

С тяхна помощ не само ще изваете тялото на мечтите си, но ще изгладите кожата си и ще се радвате на здрав и бодър вид. Вижте в галерията ни кои са тези напитки, които ще ви помогнат да намалите обиколката на талията си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати