Gotvach.bg»Статии»Диети»Приемайте тези напитки преди сън и ще сте слаби и красиви!

Приемайте тези напитки преди сън и ще сте слаби и красиви!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
2 от 4 Снимки

2. Напитка с лимон и портокал


Необходими продукти: 1 лимон, 1 портокал, 1 ч.л. мед, 1 краставица, 500 мл минерална вода

Начин на приготвяне: Почистете продуктите и ги надребнете. Поставете ги в блендер заедно с течността и меда. Пасирайте до получаване на хомогенна напитка. Приемайте от нея всяка вечер в рамките на 3 седмици.

Проблемът с наднорменото тегло продължава да е актуален за много хора, въпреки че вече има разнообразни начини за отслабване. При добро желание можете да попаднете на диета според всеки вкус, както и на различни ефективни упражнения.

Въпреки това спазването на хранителни режими е изключително мъчително, защото изисква желязна воля, каквато повечето от нас нямат. Потенето във фитнеса пък не е по вкуса на всеки, защото е изтощително.

Добрата новина все пак е, че можем да се избавим от излишните килца и с други средства, при това по много приятен начин. Това например може да се случи с едни чудодейни напитки, които просто трябва да се приемат вечер.

С тяхна помощ не само ще изваете тялото на мечтите си, но ще изгладите кожата си и ще се радвате на здрав и бодър вид. Вижте в галерията ни кои са тези напитки, които ще ви помогнат да намалите обиколката на талията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати