Влезте във форма с диетата на Албена Михова

Албена Михова

Албена Михова е открила нов начин да се поддържа в добра форма. Актрисата е пробвала диета, която се спазва лесно, но дава страхотни резултати. Благодарение на нея в момента усмихнатата блондинка влиза в дрехи с по-малък номер и се чувства отлично.

Хранителният режим на Михова е много простичък. Най-важното е да се яде по 4-5 пъти дневно, като количеството на храната трябва да е оскъдно (най-добре е да не надвишава големината на юмрука). При този вид хранене килцата се топят неусетно, а същевременно го няма мъчителния глад, присъщ за повечето диети.

И при този хранителен режим обаче си има някои тънкости и забранени храни. Такива са мазните, пържени и преработени храни, сладкишите, алкохолните питиета, газираните напитки. Не се разрешава и приемът на прясно мляко.

Цитруси

За сметка на това се набляга на зеленчуците, суровите ядки и семена и по-постното месо. Важно също така да не се вечеря късно, пише ГорещоНет. Най-добре би било ако последното хранене за деня е преди 19.00 часа. След това при силен глад са разрешени чай или краставица.

Вижте и примерно меню за диетата.

1. Закуска

Кисело мляко със сурови ядки

2. Обяд

Зеленчукова салата

Зеленчукова салата и по желание две варени яйца

3. Следобедна закуска

Един плод по избор

4. Вечеря

200 г риба и гриловани зеленчуци

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Eli Kapitanova
Eli Kapitanova
23.11.2019 12:17
Никога не съм я виждала толкова слаба,явно тази снимка е от много години,но аз я харесвам както и да изглежда,защото тя е прекрасен човек.
0
0