Осемчасовата диета гарантира отслабване и по-бърз метаболизъм

Осемчасовата диета гарантира отслабване и по-бърз метаболизъм

Елементарен и в същото време много ефективен хранителен режим ще ви помогне както да се разделите с излишните килограми, така и да подобрите метаболизма си в дългосрочен план.

Нарича се 8-часовата диета, понеже основният принцип на спазването ѝ е да се храните през 8 часа, освен това трябва да избягвате твърде мазните и сладки храни, казват диетолози.

Хората, които са се подложили на тази диета, споделят, че едновременно са отслабнали и са забързали метаболизма си. Много експерти разкриват, че тайната на отслабването не е в гладуването, а в храненето със здравословни продукти и в точно определен час.

Нужно е също и да имате търпение, тъй като за да свалите излишните килограми по здравословен път, са необходими седмици и дори месеци. Не се доверявайте на експресните диети, понеже те повече ще ви навредят, отколкото да ви помогнат.

Осемчасовата диета гарантира отслабване и по-бърз метаболизъм

За разлика от тях, 8-часовата диета се базира на здравословен принцип, който настройва тялото, че може да се храни в определен отрязък от време. Сами трябва да решите какъв да е той според вашата дневна програма.

Ако ви е най-удобно да закусвате в 9 часа, това означава, че следващото ви хранене трябва да е в 17 часа. В периода между храненията може да пиете течности, които не съдържат захар и подсладители.

Когато се храните обаче, няма лимит за порцията, стига в нея да не се включват вредни храни, които само ще разстроят стомаха ви и няма да ви помогнат да отслабнете.

Резултати от тази диета може да очаквайте най-рано до месец, но метаболизмът ви ще е подобрен, така че ще може да задържите теглото си за по-дълго време.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати