Gotvach.bg»Статии»Диети»Диета за мъже за отслабване в корема

Диета за мъже за отслабване в корема

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
8532484

Мъжете най-често натрупват мазнини в областта на корема. При много от тях това се дължи на количеството бирички изпити всяка вечер.

По принцип алкохолът е висококалорично питие и при редовна консумация със сигурност ще ви донесе излишни килограми. Както жените, така и мъжете е добре да спазват хранителен режим, ако искат да свалят коремчето.

Добре е да включите в менюто си повече плодове и зеленчуци и да ограничите пърженото и мазното. Забравете за пържените картофки и пържената цаца, които така добре вървят с бирата.

Това е една прекрасна комбинация за нарастване на корема при мъжете. Ограничете приема на захарни изделия като торти, пастички, шоколад, вафли и други подобни храни. Освен това е добре да се опитате да намалите хляба, доколкото Ви е възможно. Най-добре е да го изключите от менюто си.

Можете да си хапвате месо, но да не е тлъсто, да няма мазнини и пилешкото да се консумира без кожата и крилцата. Не яжте пържено, а заложете на варени и печени ястия. Избягвайте лютите и пикантните манджи и подправки, защото лютото отваря апетита и ще хапнете повече, отколкото имате нужда.

Най-много мазнинки натрупваме през зимата, защото хапваме повече и по-тежки храни. Движението ни е много по-малко и това също води до натрупане на мазнинки в областта на корема. Затова е особено важно да се ограничавате от горепосочените храни. Също така избягвайте любимите за българската трапеза осолена сланина и пръжки. Това са сигурни мазнини в областта на корема.

Опитайте да включите в менюто си повече бобови култури, спанак, плодове, зеленчуци и фрешове. Бобовите култури съдържат фибри и белтъчини. Те спомагат за намаляване на мазнините в областтта на корема. Спанакът също помага за изгарянето на мазнините.

Закуската е добре да е богата на белтъчини, за да не прекалявате с храната наобяд. Хапвайте по-често супа, защото тя създава чувство за ситост и ще намалите калорийте. Вечерята се старайте да е най-късно в 19 часа.

Най-добре е да изключите от менюто си алкохола, хляба, захарните изделия и да включите някаква тренировка.

Препоръчителна за мъжете е 90 дневната диета или диетата на Дюкан. Това е сигурен метод за сваляне на коремчето, но се изисква воля и постоянство.

Добре е след като преключи диетата и захранването, да продължите като се храните разделно. Гарантирано е, че за дълго време ще забравите за досадното коремче.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати