Gotvach.bg»Статии»Диети»Отслабвайте умно с Викторианска диета

Отслабвайте умно с Викторианска диета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
971162k
Викторианска диета

Днес можете да откриете какви ли не диети, обещаващи ви, че бързо ще свалите излишните килограми. Много от тях обаче не са никак здравословни, а и ефектът им не е дълготраен.

За сметка на това има хранителни режими, които са полезни за тялото ви и не са с йо-йо ефект. Сред тях е и така наречената Викторианска диета. Тя е с утвърдени резултати в отслабването и не лишава организма ви от важни минерали и витамини.

Викторианската диета е известна още като меню на бедните. При нея се консумират натурални храни като трици, херинга, праз, цвекло, ябълки. Разрешени са още вишните, зелето, морковите, киселото и прясното мляко, сиренето.

Важно е обаче всички те да са натурални и от биологично стопанство. По този начин тялото ви няма да се лишава от важни за него микроелементи, но пък ще си спестява рафинираните въглехидрати, консервантите и всички вредни вещества, които днес присъстват в повечето храни, заливащи пазара.

Викторианската диета се основава на фермерски храни. Донякъде тя напомня на Средиземноморска диета, тъй като съдържа свежи плодове, зеленчуци, сирене и риба. При нея можете да постигнете страхотни резултати, ако сте стриктни, категорични са учените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати