Безотказната Диета на Синди Кроуфорд

Синди Крoуфорд, най-известният топ модел на 80-те и 90-те години, е известен фен на диетата Зоната.

Нейна запазена марка е малката бенка точно над устните. Кроуфорд краси кориците на стотици списания. Тя е обявена за № 3 на 40 най-горещите знаменитости на VH1 за 90-те години. Нейният успех като модел я прави знаменитост, което от своя страна ѝ осигурява роли в телевизията и киното.

Синди създава 3 видеоклипа с упражнения, които всеки може да изпълнява самостоятелно вкъщи, за да влезе във форма.

Тя е родена през 1966 г., висока е 178 см, тежи 59 кг (дори на 52 години! ).

Тегло: 59 кг

Височина: 1. 78 метра

Мерки: 86-66-91

Възраст: 52 години (1966/02/20)

Място на раждане: Дикалб, Илинойс, САЩ.

Тя е майка на 2 деца и е на възраст 52 години. Нейната фигура обаче е все още на супер модел. Диетата на Синди Кроуфорд прави чудеса с тялото.

Супер моделът се храни около 5 пъти на ден. Това е съвсем различно от предлаганите диети за здравословно хранене и за отслабване. Според нея, ако гладувате, тялото ви ще запълва своите нужди като складира това, което хапвате.

Тя се храни често, за да поддържа енергийните нива на своя организъм. Топ моделът е фен на диета Зоната, при която се губят мазнини, макар че не е предназначена за отслабване, според автора й доктор Бари Сиърс.

Диетата е предназначена за здраве и подобряване на баланса на хормоните. Храненето на Синди Кроуфорд се състои от въглехидрати 40%, протеини 30% и мазнини 30%. Храни се често, но по малко. Обикновено закуската й е от овесени ядки и боровинки, на обяд пиле или пуйка, на вечеря риба със зеленчуци, а понякога и черен шоколад.

Тя прави и междинни закуски преди обяд и след обяд, към 16 часа, и не пие кафе, а зеления чай е ограничила заради съдържанието на кофеин в него, пие много вода, което е полезно и за хора без проблеми с наднорменото тегло.

Синди Кроуфорд консумира много зеленчукови салати на всяко основно ядене и спортува много. Използва бягане и ходене по наклонен терен, йога, Пилатес, силови и кардио упражнения по 40 минути на ден и други. Това е от решаващо значение за поддържане на добра фигура.

В много от диетите се препоръчва 2 или 3 пъти да се храним на ден, за да може стомахът да смели добре храната и след това да се приема следващата храна. При диета Зоната се прилага по-често хранене, но с по-малко количество храна на всяко ядене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати