Диета с бебешки пюрета ще ви преобрази за нула време

Диета с бебешки пюрета ще ви преобрази за нула време

Търсите ли диета, с която хем да отслабвате, хем да се чувствате сити и енергични? Тогава можете да пробвате диетата с бебешки пюрета, която е много популярна сред холивудските знаменитости и младите майки. Причината е, че чрез нея килограмите се топят неусетно, без да се появява мъчително усещане за глад.

Бебешките пюрета са богати на витамини и минерали, тъй като съдържат само най-полезните плодове и зеленчуци. В тях няма консерванти, сол или други вредни подобрители на вкуса като натриев глутамат. Текстурата им ги прави лесно усвояеми от организма, така че той няма да се лиши от полезни вещества.

Има два варианта за диетата с бебешки пюрета. При единия всички хранения за деня се заместват само с бебешки храни. Те се приемат в малки количества по 5-6 пъти на ден. Диетата продължава седмица или две.

Диета с бебешки пюрета ще ви преобрази за нула време

При втория вариант на диетата сутрин се закусват бъркани яйца или извара. А през останалите хранения се приемат само бебешки пюрета.

На който и от двата варианта да се спрете, ще останете доволни. За по-малко от месец ще свалите много килограми и ще се сдобиете с елегантна фигура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати