Бързаш да отслабнеш за морето! Опитай експресната диета с кисело мляко

Диета с кисело мляко

Остават по-малко от седмица до дългоочакваната ви лятна ваканция. Вече сте намисли до най-малката подробност какво ще вземете с вас, започнали сте да опаковате багажа си и в разгара на трескавата ви подготовка се случва най-ужасното нещо...

Пробвате миналогодишния си бански костюм си и установявате, че сте изгубили форма. Искате да се вталите, но не разполагате с много време. Вариантите са два – да потърсите ново плажно облекло или да изпробвате диета за бързо отслабване.

За тези, които предпочитат втората възможност, днес ще предложим експресната диета с кисело мляко. При нея можете да свалите 3 кг за 4 дни, без да ви преследва мъчителното чувство за глад.

Диетата е елементарна и не изисква готвене на специални храни. Нужно е само да спазвате нейните основни принципи.

Филия с масло

И през четирите дни за закуска се изяжда по 1 препечена филия с масло. След това във всеки едни от дните имате право да консумирате до 800 г кисело мляко. Вие преценявате дали да го разредите с вода и да си направите айран, или да го хапнете. Важно е да не го подслаждате или овкусявате със сол.

Кисело мляко

Бележки: По време на диетата може да се пие кафе сутрин, но не трябва да е подсладено или разредено с прясно мляко, сметана или друго.

Диетата не бива да се прави от хора с чувствителен стомах, хронични заболявания, как то и от лица с непоносимост към млечните продукти.

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати