Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Ето така се прави блат за торта....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
Ето така се осолява сланина....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
29 Септ.
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Пухкав омлетПухкав омлет
10 Юли
Докато се бърка се добавя съвсем малко вода. Тя е тайната съставка на перфектния пухкав омлет. След като тиганът е загрял се изсипват яйцата....
Домашен пухкав омлетДомашен пухкав омлет
20 Ноем.
Продуктите се смесват до получаване на еднородна смес. Тиганът се намазва с олио и се оставя на слаб огън. Сместа се излива на тигана, похлупва се с капак и се оставя за 3-5 минути (зависи от котлона и от тигана)....
Перфектният пухкав омлетПерфектният пухкав омлет
05 Окт.
Вариант и просто да сложите похлупак на тигана и така яйцата ще се втвърдят и от горната страна, без да обръщате приготвения пухкав омлет....
Ето така се прави хамон в ИспанияЕто така се прави хамон в Испания
28 Май
Това се прави с специални помещения /сушилни/ при подходящи температури....
Най-вкусната баница се прави ето такаНай-вкусната баница се прави ето така
02 Април
Всеки е правил какви ли не баници със сирене, с локум, с тиква....
Домашна Чат масала се прави ето такаДомашна Чат масала се прави ето така
20 Август
Чат масала е типичната индийска комбинация от подправки, която придава аромат на салати, бобови култури, плодове, риба и месо на скара, картофи и други зеленчуци. Може спокойно да се използва преди или след...
Пухкав омлет с плънкаПухкав омлет с плънка
30 Ноем.
Тази плънка се сипва в едната половина на омлета и с другата част се завива....
Пухкав омлет в таваПухкав омлет в тава
30 Април
1
Пухкавият омлет в тава е готов....
Пухкав омлет със спанакПухкав омлет със спанак
24 Август
1
За да стане пухкав омлета разделете белтъците от жълтъците и ги разбийте на сняг. После внимателно ги прибавете към жълтъците. Прибавете спанака и една супена лъжица студена вода....
Пухкав омлет с кренвиршПухкав омлет с кренвирш
10 Април
Пухкавият омлет с кренвирш е чуден....
Пухкав омлет със спанакПухкав омлет със спанак
24 Август
1
За да стане пухкав омлета разделете белтъците от жълтъците и ги разбийте на сняг. После внимателно ги прибавете към жълтъците. Прибавете спанака и една супена лъжица студена вода....
Пухкав омлет в найлонов пликПухкав омлет в найлонов плик
06 Окт.
В тенджера се слага вода да заври. Яйцата се разбиват на пяна с тел. Добавят се сол, бакпулверът и прясното мляко. Разбъркват се отново....
Овкусяване на свински ребра! Прави се ето такаОвкусяване на свински ребра! Прави се ето така
04 Юли
Учи се от вчерашното барбекю, живей за днешното и се надявай за утрешното. И най-важното - никога не спирай да питаш защо хората биха варили ребра.... Албер Айнщайн Замислете се над тези думи на великия учен, особено...
Най-добрата салата Капрезе се прави ето така!Най-добрата салата Капрезе се прави ето така!
13 Септ.
Топките от Моцарела, които идват във вакуумно запечатани торбички, са склонни да бъдат гумени и не абсорбират зехтин и доматен сок, както правят другите видове такова сирене....
Пухкав японски омлетПухкав японски омлет
02 Януари
За този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани. Белтъците със захарта разбийте на сняг....
Пухкав френски омлетПухкав френски омлет
26 Август
Малка тавичка се намазва с масло, изливат се яйцата и се пекат в загрята на 180 градуса фурна половин час. Омлетът се получава пухкав и запазва формата си и след като бъде изваден от тавата....