Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
Ябълков щрудел по оригинална виенска рецепта
22 Ноем.
2
покрива с пудра захар. Нарязва се на дебели парчета. Сервира се с ванилов сос и чаша хубаво виенско кафе. Превъзходна рецепта от австрийската ...
Виенски шницел
Виенски шницел
01 Юни
пърженето, за да може мазнината да облее шницела. Отцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага ...
Днес е Ден на виенския шницел! Ето ги най-вкусните гарнитури за специалитета
Днес е Ден на виенския шницел! Ето ги най-вкусните гарнитури за специалитета
На 9-ти юли в САЩ отбелязват Ден на виенския шницел. Същият специалитет се почита още и на 9-ти септември, когато е Световният ...
Виенски шницел от бонфиле
Виенски шницел от бонфиле
си поеме от ароматите. Загрейте олиото в подходящ тиган. Потопете всеки шницел в брашно, после в разбито яйце и накрая в галета. Изтупайте ...
Вкусен Виенски шницел
Вкусен Виенски шницел
Месото се начуква добре. Посолява се. Овкусява се с черен пипер и кимион. Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко. През това време ...
Шницел по виенски
Шницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско! Месото се нарязва на филии, дебели около сантиметър, които се ...
Бабини рецепти за всеки ден срещу най-честите болежки
Бабини рецепти за всеки ден срещу най-честите болежки
могат да бъдат някои от продуктите, които срещате постоянно в ежедневието си. Вижте в следващата галерия най-добрите бабини рецепти срещу ...
Моите Виенски шницели
Моите Виенски шницели
25 Юли
6
. След като са готови се поставят върху домакинска хартия, за да се попие мазнината. Поднасят се върху пържени картофи и с бучка хубаво масло. ...
Виенски шницел от свинско филе
Виенски шницел от свинско филе
Нарежете свинското филе на тънки пържоли. Начукайте всяка с дървено чукче. Посолете със сол, овкусете с универсална подправка, черен и бял пипер. ...
Класически виенски шницел от кайма
Класически виенски шницел от кайма
. Потопете първо яйцето, а след това в сместа с галетата. Изпържете виенските шницели в тиган с мазнина на среден котлон....
Шницел по Виенски 2 вариант
Шницел по Виенски 2 вариант
Месото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта. Панира се последователно в брашно-яйце-галета. Преди да се изпържи, се прави решетка върху ...
Картофени кюфтета (Оригинална рецепта)
Картофени кюфтета (Оригинална рецепта)
Сваряваме картофите и след като изстинат, намачкваме. Омесваме с настъргания лук, настърганото сирене и 1 яйце. Прибавяме черния пипер и чубрицата. ...
Хумус по оригинална рецепта
Хумус по оригинална рецепта
24 Ноем.
9
Нахутът се почиства и се накисва във вода за 24 часа, докато набъбне двойно. Прехвърля се в тавичка и се разстила, покрива се с кърпа и се оставя да покълне ...
Ratatouille - оригинална рецепта
Ratatouille - оригинална рецепта
10 Август
4
Измийте всички зеленчуци и ги нарежете на шайби. В тиган запържете първо патладжана, след това чушките, доматите, лука, тиквичките и чесънът. След това ...
Тирамису по оригинална рецепта
Тирамису по оригинална рецепта
18 Януари
Сварявате силно еспресо. Добавяте захарта и марсала, разбърквате и оставяте на страна. Ако не можете да намерите десертното вино за готвене Марсала, може да ...