Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
27 Ноем.
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
21 Окт.
През цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
Тънкости при приготвянето на месоТънкости при приготвянето на месо
18 Февр.
С помощта на бульона се приготвя сос, като се използва запържено брашно или сметана. Пърженето на месото става бързо, в отворен съд, на среден огън. Месото се слага в сгорещена мазнина....
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпураТънкости при приготвяне на зеленчуци темпура
08 Август
Известна с хрупкавостта си и лекия си вкус, тази техника не е от най-лесните, но ето някои трикове за приготвяне на зеленчуци темпура. 1) От огромна важност е газираната вода да е много студена, така че може да я сложите...
Тънкости при приготвяне на сушиТънкости при приготвяне на суши
17 Април
1
Вкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
Тънкости при приготвяне на пържолиТънкости при приготвяне на пържоли
11 Септ.
22
Приготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
Тънкости при приготвяне на спанакТънкости при приготвяне на спанак
16 Април
4
От коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
Тънкости при задушаване на месоТънкости при задушаване на месо
28 Февр.
Задушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му....
Тънкости в приготвяне на пандишпанов блатТънкости в приготвяне на пандишпанов блат
03 Юни
Това е една от тънкостите при приготвянето на пандишпанов блат. Вече знаете как се прави сполучлив пандишпан и може да изненадате своите любими хора с вкусни кулинарни творения....
Тънкости при приготвяне на постни кюфтетаТънкости при приготвяне на постни кюфтета
15 Дек.
Какви тънкости съществуват при приготвянето на постни кюфтета? При приготвянето на постни кюфтета съществуват определени тънкости, за които трябва да се внимава, за да не се получи разпадане при приготвяне....
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалТънкости при приготвяне на паниран кашкавал
29 Август
Ако обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане....
Тънкости при приготвянето на пърленкиТънкости при приготвянето на пърленки
06 Март
13
Първата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите хлебчетата и без него....
Тънкости при приготвянето на скараТънкости при приготвянето на скара
09 Ноем.
Ако все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости: - Когато работите с истинско барбекю, а не на електрическа скара, се подсигурете с качествени дърва....
Тънкости при приготвянето на рибаТънкости при приготвянето на риба
26 Дек.
Ето и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно. Независимо каква е рибата, тя трябва да бъде старателно измита под течаща студена вода и да бъде изчистена от вътрешностите ѝ и люспите ѝ....
Тънкости при приготвянето на кефалТънкости при приготвянето на кефал
05 Дек.
Кефалът е крехка риба, която се приготвя сравнително бързо и не й е необходима дълга термична обработка. Неприятната част идва от това, че има за чистене люспи....
Кулинарни тънкости при приготвяне на риба линКулинарни тънкости при приготвяне на риба лин
17 Юли
Ето какви са тънкостите, с които трябва да сте запознати: Почистване При първата ви среща с риба лин ще забележите, че на нейната повърхност има гъсти люспи и слуз....
Тънкости при приготвяне на перфектен ябълков пайТънкости при приготвяне на перфектен ябълков пай
01 Дек.
Има ли нещо по-прекрасно от един наистина добре приготвен домашен ябълков пай? Аромат на есен и уют се усеща из целия дом....
Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкиПриготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринки
05 Ноем.
1
За да си приготвите кисело зеле, трябва да спазите следните неща: - Почистете зелките от зелените външни листа....
Кулинарни тънкости при приготвянето на окрошкаКулинарни тънкости при приготвянето на окрошка
23 Април
За разлика от таратора, който се приготвя само с краставици, окрошката се приготвя с микс от свежи зеленчуци по избор. Това може да са краставици, зелен лук, репички....
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаКулинарни тънкости при приготвянето на гъска
23 Април
От сока отделен при печенето се приготвя сос, с който се полива месото при сервиране. Непосредствено преди сервиране на гъската тя се нарязва на порции. Основна гарнитура за печена гъска са запържените картофи....
Тънкости при приготвянето на греяна ракияТънкости при приготвянето на греяна ракия
22 Дек.
5
Греяната ракия се приготвя непосредствено преди да седнете на масата и се пие, докато е гореща. 10....
Тънкости при приготвянето на топли сосовеТънкости при приготвянето на топли сосове
14 Март
Студените сосове се приготвят на базата на зеленчукови съставки, сметана, растително масло, яйца и др. Поднасят се в сосиера....
Хитринки при приготвянето на месоХитринки при приготвянето на месо
29 Юли
Всяка домакиня трябва да знае, че приготвянето на месо е по-лесно, ако се знаят някои тънкости. Така например мазното свинско се използва за пушени деликатеси, а мазното говеждо – за бьоф строганов....
Тънкостите за приготвяне на вкусно барбекюТънкостите за приготвяне на вкусно барбекю
16 Юни
1
За да се насладите максимално на вълшебните гриловани меса и зеленчуци е необходимо да знаете няколко прости, но златни правила за приготвянето им....
Тънкости при приготвяне на неустоима френска селска тортаТънкости при приготвяне на неустоима френска селска торта
28 Януари
Преди да ви запознаем с някои тънкости, касаещи приготвянето ѝ, ще ви разкрием малко факти, свързани с историята ѝ....