Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
23 Март
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Храни за повече увереност и самочувствиеХрани за повече увереност и самочувствие
27 Април
Някои хранителни продукти за нула време ще ви заредят с повече увереност и самочувствие, защото задействат процеси в организма, каращи ни да се чувстваме добре и доволни от себе си....
Хората с ниско самочувствие изневеряват повечеХората с ниско самочувствие изневеряват повече
22 Юни
Що се отнася до мъжете – при тях е с 6 % по-възможна изневярата, ако сексуалното им самочувствие е нарушено от импотентност или преждевременна еякулация....
Ниско самочувствие - как да се справим?Ниско самочувствие - как да се справим?
16 Април
Повечето хора избиват комплексите си, унижавайки другите. Помислете за това следващия път, щом чуете злословене за себе си 4....
Моята мусака с повече лукМоята мусака с повече лук
19 Февр.
Надявам се да ви хареса моята мусака с повече лук....
Петте метода на французойките за повече самочувствиеПетте метода на французойките за повече самочувствие
16 Август
Увереността е ключът към повече успехи на професионалния и любовния фронт и затова психолозите препоръчват различни техники за повишаване на самочувствието. Сред най-популярните са методите на французойките. 1....
Вкусен постен ориз с повече зеленчуциВкусен постен ориз с повече зеленчуци
13 Юли
Щом е готов, поръсете вкусения постен ориз с повече зеленчуци с магданоз....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове: Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Как да преодолеем ниското самочувствиеКак да преодолеем ниското самочувствие
30 Окт.
Не си позволявайте да бъдете в сянка на човек, който има повече власт от вас, това допълнително ще срине самочувствието ви....
Начини да се движите повечеНачини да се движите повече
20 Септ.
Ако седите продължително време, това има множество отрицателни последици за здравето. Сред тях са затлъстяване, високо кръвно наляане, висок холестерол, сърдечни заболявания, рак. Дори и всеки ден да сте активни...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти. Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
07 Юли
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът. Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....