Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Коктейл Време за мъжеМожем вече да изпробваме готовия коктейл Време за мъже и да преценим дали си заслужава....
28 Окт.
Детоксикация по време на сънПрепоръчва се такъв компрес да се прилага всеки ден през първата седмица, след това веднъж седмично за един месец. Този курс за детоксикация можете да приложите на всеки 3-4 месеца....
04 Юли
Как да запазим киселото зеле дълго времеЗа да са зелките по-здрави и неподатливи към капризите на времето, добавете към тях и корен от хрян....
12 Януари
Енергиен шейк по време на диетаПродуктите се смесват и блендират. Този високоенергиен шейк се приема на две порции до обяд.
Засищащ, хранителен, подходящ за здравословна закуска или по време на диетичен режим....
08 Ноем.
Как да запазим продуктите свежи без хладилникЗа да съхраните дълго време прясната риба, трябва първо добре да я почистите и да отстраните хрилете й. След това я подсушете много добре, натъркайте корема й със сол и го запълнете със салфетки....
10 Окт.
Любимите козметични продукти на Виктория БекъмКои са любимите козметичните продукти на Виктория Бекъм, по-нежната половина от семейство Бекъм?...
23 Окт.
Кои продукти да избягваме, за да щадим и запазим околната средаСпоред журналистката Марта Зараска има хранителни продукти, чието производство изисква не само много усилия, но и похабяване на ценни запаси (най-вече вода)....
28 Март
Любимите натурални продукти за коса на звездитеВъпреки че имат неограничени финансови възможности, повечето от холивудските знаменитости предпочитат природните продукти за коса пред скъпите им и маркови еквиваленти....
04 Март
Любимите гофретиМоже да се хапват любимите гофрети със сладко, шоколад, мед или каквото обичате.
Моите любими гофрети са със сладко от смокини....
15 Август
Любимите меденкиСлед това се добавят постепенно и останалите продукти - олиото, канелата и медът.
Брашното се пресява заедно със содата. След което постепенно се добавя брашното към яйцата.
Бърка се постоянно с лъжица....
25 Окт.
Любимите палачинкиКъм разбитите продукти се добавя водата, разбърква се и малко по малко добавяте и брашното, за да не стане на бучки.
Накрая се прибавят млякото и солта и отново се разбърква всичко....
22 Януари
Любимите ТапасЗа да сглобите тези лесни тапас, сложете отгоре върху всяка филийка парче домат, хамон/прошуто, моцарела и поръсете с босилека.
Сервирайте веднага любимите тапас....
25 Май
Любимите виненкиНе трябва да са тъмни.
Готовите любими виненки горещи овалвам в пудра захар.
Наслада за сетивата!...
17 Януари
Как да замразим нахутСлед като времето измине, изхвърлете водата и измийте нахута. Прецедете с гевгир.
Разпределете го в торбички, затворете ти и приберете в хладилника....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Какво да хапваме по време на работа, за да запазим фигурата си?Печена соя - отново подходяща занимавка по време на работа, особено полезна за страдащите от висок холестерол....
01 Дек.
Торта без млечни продуктиПърво се приготвя блатът - орехите се накисват във вода за около 3-4 часа. След това се отцеждат, измиват със студена вода, изсушават се във фурната на 50 градуса. След това се смилат фино в блендер.
За украса на тортата...
14 Септ.
Кекс с малко продуктиРазбиваме с миксер майонезата и захарта.
Постепенно добавяме водата, брашното, есенцията и бакпулвера при постоянно разбиване.
Изсипваме сместа в намаслена тавичка и печем на 200 градуса до готовност.
Поръсваме...
10 Март
Кекс без млечни продуктиЯйцата се разбиват заедно със захарта на пяна с миксер. После се добавят олио и вода. Продължава се с разбъркването с тел.
След това се добавят бакпулвер, ванилия, канела и сода. Брашното се добавя по малко и постепенно...
25 Август
Козунак с домашни продуктиПродуктите ви трябва да са на стайна температура, а млякото - топло, но не горещо, да ви трае пръстът.
Активирайте маята с малко захар, мляко и брашно....
16 Април