Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки език с бирена панировка и картофи сотеСглобява се порция телешки език с бирена панировка, картофи соте и чеснов сос, а на нея ѝ липсва само чаша червено вино....
16 Август
Бирена панировкаРазбийте отделно от съставките белтъците на сняг. В друга купа разбийте бирата с брашното, олиото и яйцето.
Добавете сол и черен пипер на вкус и леко объркайте тази смес с белтъка.
Топва се и се пържи на маслена баня...
27 Септ.
2
Карфиол с бирена панировкаКарфиола с бирена панировка сервирайте с чеснов сос. Това е чудесно бирено мезе!...
10 Февр.
Миди с бирена панировкаПотопете мидите в панировката и ги сложете да се пържат.
Поднесете биреното мезе с много резени лимон.
Мидите с бирена панировка са много вкусни.
Приятен апетит!...
02 Юли
Риба в пухкава бирена панировкаОриентирайте се колко брашно да сложите, по това, че когато топнете парчето риба, панировката трябва да полепва, а не да се оттича. Да, ще се оттече малко при всички положения, но това е нормално....
29 Юли
Панирани наденички с бирена панировкаВземайте всяко парче наденичка, потапяйте го в панировката и слагайте в мазнината да се изпържат.
Пържете до златисто на умерена температура. Отцедете ги върху домакинска хартия....
08 Август
Тиквички бюрек с бирена панировкаСлед това потопете в панировката и изпържете до златисто от двете страни.По същия начин направете и останалите бюреци. Сервирайте с млечно-чеснов сос....
30 Ноем.
3
Панирани миди в бирена панировкаНаправете панировката, като смесите брашното с олиото. Загрейте олиото в дълбок тиган. Подсушете мидите. Топвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути....
07 Септ.
1
Рибни филета с бирена панировкаПодсушеното рибно филе се овалва първо в брашното и след това в бирената смес. Отцежда се излишната панировка. Олиото се слага на котлона да се сгорещи....
10 Март
Пилешко филе с бирена панировкаПочистваме и нарязваме пилешкото на хапки, след което го осоляваме и прибираме в хладилник докато приготвим панировката.
Счукваме яйцата едно по едно и отделяме жълтъците от белтъците....
07 Юни
Вкусни скариди в бирена панировкаВкусните скариди в бирена панировка са чудна компания към чаша студена бира!...
29 Март
Шайби от шаран в бирена панировкаВ получената панировка потопете подсушените котлети от шарана.
Загрейте достатъчно количество олио в тиган и изпържете панираната риба до готовност.
Шайбите от шаран в бирена панировка са много вкусни....
02 Дек.
Сьомгова пъстърва в бирена панировка без яйцаС лъжица гребвайте от горещата мазнина и докато си се пържи от едната страна залейте няколко пъти отгоре, за да не се стича панировката....
13 Май
Байганети с бяла риба и бирена панировкаБайганетите с бяла риба и бирена панировка са много вкусни!...
13 Май
Свински дроб и сърца в бирена панировкаМоже да го поднесете и със сос от пресования чесън, сол, лимонов сок и наситнения магданоз.
Свинският дроб и сърца в бирена панировка са много вкусни....
18 Май
Панировка за байганетиПарченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина....
09 Януари
4
Панировка за пилеРазбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс.
Пилешкото се овалва последователно в брашното, яйцата с бира и корнфлейкса с картофено пюре.
Пържи се в силно сгорещена...
16 Ноем.
6
Панировка за цацаОсоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби.
Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта....
25 Март
4