Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Няколко причини да ядете лападНяколко причини да ядете лапад
08 Юни
Причини да ядете по-често лапад Ето няколко добри причини защо трябва да включите лапада в менюто си: - Оказва благоприятно действие при диабет; - Има детоксикиращ ефект за тялото и организма; - Подобрява храносмилането...
Шест причини да ядете авокадоШест причини да ядете авокадо
17 Юли
1
Има шест важни причини да ядете авокадо. Първата от тях е че авокадото е много богато на каротеноиди. Този вкусен и полезен плод съдържа много полезни вещества, които предпазват организма от болести....
Няколко причини да ядем черешиНяколко причини да ядем череши
06 Юни
Ето няколко съществени причини да ядем череши: 1. Черешите съдържат големи количества калий. Това подпомага да се регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане; 2....
Няколко причини да консумираме месоНяколко причини да консумираме месо
31 Януари
3
В ерата на диетите все повече се повдига въпросът дали те трябва да включват или да изключват консумацията на месо и дали то е полезно или напротив- вреди на здравето ни. Макар да е доказано, че вегетарианците...
Осем причини да ядете мед всеки денОсем причини да ядете мед всеки ден
03 Ноем.
Защо трябва да ядете мед - Медът предпазва тялото от рак и сърдечни заболявания. Основните защитници са съдържащите се в меда мощни хранителни антиоксиданти – флавоноиди....
7 причини защо да ядете повече аспержи7 причини защо да ядете повече аспержи
05 Дек.
Аспержите са с ниско съдържание на калории и са богати на важни витамини, минерали и антиоксиданти. Тази статия ще ви разкрие 7 ползи за здравето от консумирането на аспержи. 1. Имат много хранителни вещества, но...
7 добри причини да ядете повече лешници7 добри причини да ядете повече лешници
03 Дек.
Ето 7 причини да ядете повече лешници! 1. Бомба от хранителни вещества Въпреки че имат много калории, те имат и много хранителни вещества и здравословни мазнини....
Люто мезеЛюто мезе
24 Окт.
Задушете ги за няколко минути, обелете ги и ги нарежете на ситно. Добавете настъргания лук, обелените и нарязани на малки кубчета домати. Начукайте продуктите в дървено хаванче....
Няколко причини да похапваш червен оризНяколко причини да похапваш червен ориз
29 Юли
Червеният ориз е вид неполиран ориз, който има по-висока хранителна стойност в сравнение с белия. Времето за готвене е сравнително повече от това на белия ориз, но има по-приятен вкус. Богат е на фибри, витамин В1 и В2...
Няколко причини да хапвате кенгурско месоНяколко причини да хапвате кенгурско месо
03 Ноем.
Това са здравословните причини да изберем кенгуското месо за трапезата си....
Няколко причини да консумирате пресен чесънНяколко причини да консумирате пресен чесън
18 Юни
Подобрява кръвообращението - още една отлична причина за по-редовната консумация на пресен чесън....
Няколко причини да носите памучни чорапиНяколко причини да носите памучни чорапи
15 Април
Сред причините да носите памучни чорапи, на първо място, трябва да се спомене хигиената. Памучните дрехи, в това число и чорапите, могат да се перат на по-висока температура в сравнение със синтетичните и вълнените....
Няколко причини да тренирате на откритоНяколко причини да тренирате на открито
28 Март
Може би най-добрата причина да го направите е, че сте сред природа и чист въздух. Ориентирайте се към някой парк, алея или друга спокойна местност....
Няколко причини да използвате подправката девесилНяколко причини да използвате подправката девесил
11 Май
Девесил - това е растение, познато на човечеството от дълбока древност. В миналото хората са лекували ревматизъм и настинка с отвара от девесил. Любопитен факт е, че през Средновековието пътуващите търговци са го използвали...
Няколко причини да похапвате печен лукНяколко причини да похапвате печен лук
29 Март
Лукът има силно антибактериално действие. Любопитен факт е, че при термична обработка той не губи полезните си качества. При печене лукът губи само част от натрапчивия вкус и миризма, но полезните вещества в него остават...
Няколко невероятни причини да похапваме ревенНяколко невероятни причини да похапваме ревен
12 Окт.
Ревенът е многогодишно тревисто растение, с големи декоративни листа и огромни месести стъбла. То цъфти в бели розови или червени цветове от юни до август. Растението е любимо на кулинарите по света. У нас обаче се залага...
Няколко причини да използвате дървен гребенНяколко причини да използвате дървен гребен
03 Септ.
Всяка жена мечтае за красива и здрава коса, която изглежда прекрасно и привлича погледите. Това е причината на пазара да има широка гама козметика за коса. Освен с правилната козметика, хранителният режим също е много...
Няколко причини да хапваме червено зелеНяколко причини да хапваме червено зеле
24 Август
2
Ползите от зелето са толкова много, че е трудно да бъдат изброени всички, но ето някои любопитни факти: Червеното зеле е добър източник на флавоноиди, силни антиоксиданти, които помагат за предпазването на тялото...
Гратин с няколко сиренаГратин с няколко сирена
30 Март
Тази течност трябва почти да покрива картофите и ако е нужно добавете още 1 яйце с прясно мляко. Сложете капака и пъхнете ястието да се пече за около 50 минути на около 200 градуса....
Пет важни причини да ядете фасул по-честоПет важни причини да ядете фасул по-често
01 Февр.
В галерията горе вижте 5 важни причини, поради които бобът задължително трябва да присъства в менюто ви. pageБорба против рака Фасулът е богат на антиоксиданти, които са отлични съюзници в борбата с рака....
Пушачите трябва да ядат лютоПушачите трябва да ядат люто
21 Дек.
Всеки от нас се е заричал да спре цигарите от утре и никога не го е изпълнявал. Малцина са тези, които са се справили с обещанието. За тези от вас, които продължавате с вредния навик, препоръчваме да консумирате повече...
Няколко причини да пием чай от шипкиНяколко причини да пием чай от шипки
23 Юли
Няколко чаши чай на ден успокояват симптомите на тревожност, нервност, депресия и други психични проблеми....
Няколко причини да намалите времето пред телевизораНяколко причини да намалите времето пред телевизора
14 Окт.
Даваме ви няколко причини да намалите времето, прекарано пред телевизора. Взетите мерки със сигурност ще подобрят здравословното ви състояние....
Няколко причини ноктите ви да се чупятНяколко причини ноктите ви да се чупят
10 Януари
Ето няколко причини ноктите ви да се чупят. Не ядете достатъчно желязо Конусовидни нокти могат да бъдат причинена от ниски нива на желязо или анемия....
Няколко причини да консумирате яйца всеки денНяколко причини да консумирате яйца всеки ден
21 Ноем.
Прочетете ползите от яйцата и причините, поради които да ги похапвате ежедневно. Ще останете очаровани от тази простичка, но толкова вкусна и здравословна храна....