Тънкости при приготвянето на месо
Тънкости при приготвянето на месо
18 Февр.
Когато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути. След това ...
Кулинарни тънкости за по-вкусно печено месо
Кулинарни тънкости за по-вкусно печено месо
27 Януари
За да бъде печеното месо по-крехко и по-вкусно, има някои кулинарни тънкости. Най-важното, за да бъде месото вкусно и крехко, е да ...
Някои тънкости при готвенето на птиче месо
Някои тънкости при готвенето на птиче месо
24 Март
1
Птичето месо съдържа повече пълноценни белтъчини, отколкото месото на домашните животни. Мазнината на птиците има по-низка температура на ...
Нощно задушаване
Нощно задушаване
Нощното задушаване представлява периоди на дихателни паузи по време на сън, които имат продължителност повече от 10 секунди. Другото наименование на ...
Тънкости при готвене на козе и овче месо
Тънкости при готвене на козе и овче месо
30 Май
1
Когато приготвяте ястие от овче месо, трябва да имате предвид, че най-вкусно е месото на животни до година и половина. То се отличава със ...
Как се задушават ястията?
Как се задушават ястията?
20 Ноем.
продуктите. Предварителното запържване на продуктите се прилага, когато ще задушаваме по-големи късове месо. Продуктите се запържват ...
Приятелят ми ме задушава
Приятелят ми ме задушава
22 Април
16
Преди време работих в едно кафе. Аз бях барманка и работих с един колега, който беше сервитьор. Имам си приятел и сме заедно от 6 години, но той често не ...
Как се задушава праз?
Как се задушава праз?
резени. Ще разгледаме два начина за задушаване на праза. Единият е с мазнина, а другият без - за любителите на здравословната кухня. Да ...
Как се задушава ориз?
Как се задушава ориз?
Причините за популярността на ориза са очевидни: лесно се подготвя, съдържа много калории и е сравнително евтин. За да опитате приготвите вкусен задушен ...
Как се задушава кайма?
Как се задушава кайма?
предпочитам, е без добавяне на допълнително мазнина. Смятам, че купешката кайма (която избягвам) е доста по-богата на мазнини, отколкото на месо, и ...
Как се задушава спанак?
Как се задушава спанак?
Задушаването на спанака отнема малко време. Мога да кажа, че ако задушавате по-големи количества, миенето и рязането му може да отнеме повече ...
Как се задушава лук?
Как се задушава лук?
среда, а отгоре се готви под въздействието на парата; - задушаване след предварително запържване. Отнася се за полуфабрикати от месо. ...
Как се задушава грах?
Как се задушава грах?
. Натрийте грахчетата с масло. Налейте студена вода, колкото да покрие зеленчуците. Похлупете тенджерата и сварете граха. След 15 минути махнете капака ...
Колко време се задушава спанак?
Колко време се задушава спанак?
21 Февр.
минути. Времето за задушаване на спанак е дори още по-кратко. По правило спанакът се задушава само с масло, без добавяне на допълнителна ...
Колко време се задушава телешко?
Колко време се задушава телешко?
07 Януари
количеството на месото, както и от големината на парчетата, на които е нарязано. По правило по-големите парчета телешко месо не са подходящи ...