Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Не яж частично развалени ябълки! Ето защоНе яж частично развалени ябълки! Ето защо
13 Ноем.
Учени сме да не хвърляме храна, но това не важи и за плодовете, които имат какъвто и да е признак на разваляне....
Гювечета с каквото имаГювечета с каквото има
29 Февр.
1
Обелете лука и го нарежете на полумесеци. Кренвиршите нарежете на колелца, а бекона на тънки парчета. Подмажете гювечетата от вътре и сложете във всяко кренвиршче, отгоре топено сирене, маслинки, лук и по две супени лъжици...
Запеканка ала Каквото имаЗапеканка ала Каквото има
18 Ноем.
1
За тази рецепта за картофена запеканка съм използвала продуктите от хладилника, общо-взето каквото има, и стана страхотно!...
Зехтинът разваля ли се?Зехтинът разваля ли се?
08 Февр.
Въпреки че този продукт има дълъг срок на годност, той евентуално се разваля. Нека да видим малко повече информация за зехтина като цяло, за неговия срок на годност и как да разберем кога се е развалил....
Кати Прайс: Виктория Бекъм има развалени зъбиКати Прайс: Виктория Бекъм има развалени зъби
26 Май
Моделката без притеснение заяви, че Виктория не се усмихва, тъй като има развалени зъби. Бившата спайска винаги е намусена и прекалено строга и според Прайс именно зъбите са причина за това....
Защо има хора, които не можете да понасяте без причинаЗащо има хора, които не можете да понасяте без причина
31 Август
Отговорът на зададения въпрос не е еднозначен. Няма хора, които могат да бъдат непоносими без причина, по-скоро става въпрос за непоносимост без осъзната причина. Всъщност в непоносимия човек има някаква скрита черта,...
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Маска за лице с утайка от кафеМаска за лице с утайка от кафе
27 Окт.
Маската се отличава със стягащи и детоксикиращи свойства, има много добър пилин ефект и се приготвя лесно в домашни условия. Маската за лице с утайка от кафе е чудна!...
Маска за лице с утайка от кафеМаска за лице с утайка от кафе
26 Юни
Смесете всички съставки и нанесете да подейства за 10-20 минути, като внимавате с очите, когато нанасяте маската за лице. Изплакнете обилно с хладка вода....
Маска с утайка от кафе за лицеМаска с утайка от кафе за лице
14 Април
В утайката от кафе се съдържат много вещества, които придават мекота и равен тен на лицето....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
24 Април
4
В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек, продължавайте да счуквате. Добавете пекориното и пармезана, а накрая налейте на тънка струйка зехтина. Бъркайте до хомогенност....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Храните, които никога не се развалятХраните, които никога не се развалят
21 Август
Ако не се отравя обаче и се държи на тъмно място с ниска температура, едва ли би се развалил в близките пет години./page...
Защо не мога да забременея?Защо не мога да забременея?
29 Януари
Децата са нашето богатство, те придават смисъл на нашето съществуване. Но статистиката е категорична, че напоследък все повече семейства се сблъскат със стерилитет под една или друга форма. Страшно много да двойките у нас...
Какво съдържа зехтинът и защо е полезен?Какво съдържа зехтинът и защо е полезен?
11 Ноем.
Състав на зехтина Екстра върджин зехтинът се смята за най-здравословния вид зехтин....
Защо да не ядем яйцаЗащо да не ядем яйца
06 Февр.
9
Яйцата са изключително полезни. В жълтъците им се съдържат множество витамини и минерали, а белтъците са източник на незаменими аминокиселини. Освен това се смятат за извор на младостта. Въпреки това веганите се отказват...