Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Да си приготвим домашен черен хлябСлед около 2 часа вече ще е омекнал и ще можете да се насладите на вкусния си домашен ръжен хляб....
24 Февр.
2
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се пресява на етапи, добавя се чесъна, ароматните подправки, и се замесва еластично...
28 Май
6
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се пресява на етапи, добавя се чесъна, ароматните подправки, и се замесва еластично...
28 Май
6
Сполучлив домашен хлябОставя се за 10-15 минути след което се слага в загрята на 170 градуса фурна да се изпече.
Сполучливият домашен хляб е готов....
27 Април
Моят Домашен ХлябТака приготвения бял хляб трябва да си почине 10-15 минути.
6. Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....
06 Април
Домашен хляб - обикновенОстава се тестото да втаса 1 час и после пак се меси и хлябът се оформя в желаната форма.
Поставя се в тава с хартия за печене и се пече 55 минути на 180°C.
Домашният хляб - обикновен е готов....
29 Юли
Обикновен домашен хлябМоже да се направи и питка, но топчетата първо трябва да се оформят и тогава да се остави да втасват....
30 Дек.
Диетичен домашен хлябОхладете хляба върху решетка и когато е почти изстинал може да покриете с кърпа. Така леко ще омекне, но коричката ще е запазила своята хрупкавина.
Добър апетит! Диетичният домашен хляб е готов....
06 Септ.
Мек домашен хлябСлед като престои малко така и се задуши получавате мек и мек домашен хляб....
12 Февр.
Домашен хляб в йенаРазбъркайте хубаво, за да се смесят добре съставките. Налейте чаша топла вода и замесете меко и гладко тесто.
Оформете го на топка и го намазнете (за да не хваща коричка)....
04 Март
1
Домашен хляб в пликЗапочвате да месите, като добавяте по малко от брашното.
Готовото тесто оставете да втаса в купата, завита с кърпа.
Вземете вече втасалото тесто на масата и го разделете на две равни части....
07 Февр.
Домашен хляб без глутенОставете хляба да втаса и след това изпечете в загрята на 200 градуса фурна за около половин час.
Готовият домашен хляб без глутен се вади върху решетка, за да изстине....
11 Дек.
Домашен хляб с квасЩе продължавам да си го отглеждам и да си правя тази вкусотия, която на всичко отгоре е и супер здравословна.
Домашният хляб с квас е готов.
На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета....
07 Август
5
Домашен хляб за тостОмесваме си меко тесто и оставяме да втаса.
Втасалото тесто поставяме в намазнена продълговата тавичка, оставяме отново да втаса и печем домашния хляб до-готовност.
Имате идеалния домашен хляб за тост....
03 Юни