Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашно ГХИПрез цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
21 Окт.
Кулинарни тънкости при правенето на сушиВ магазините отдавна се продават продукти, с помощта на които можете да приготвите суши в домашни условия. Но трябва да сте наясно и с някои тънкости в приготвянето на този японски специалитет....
09 Юни
Тънкости при приготвяне на зеленчуци темпураИзвестна с хрупкавостта си и лекия си вкус, тази техника не е от най-лесните, но ето някои трикове за приготвяне на зеленчуци темпура.
1) От огромна важност е газираната вода да е много студена, така че може да я сложите...
08 Август
Тънкости при приготвяне на спанакОт коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
16 Април
4
Тънкости при приготвяне на пържолиПриготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
11 Септ.
22
Аксесоари при приготвянето на сушиТя ще Ви позволи да навивате по-лесно водораслите нори, които се използват за приготвянето на макизуши.
4....
17 Януари
Тънкости при приготвяне на щраусовото месоПланирали сте деня; набелязали сте вида месо; избрали сте и начина на приготвянето му. Остава ви да запомните няколко тънкости при приготвяне на щраусовото месо - по дейностите в процеса на същинското готвене....
21 Февр.
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалАко обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане....
29 Август
Тънкости при приготвяне на постни кюфтетаКакви тънкости съществуват при приготвянето на постни кюфтета?
При приготвянето на постни кюфтета съществуват определени тънкости, за които трябва да се внимава, за да не се получи разпадане при приготвяне....
15 Дек.
Тънкости в приготвяне на пандишпанов блатТова е една от тънкостите при приготвянето на пандишпанов блат.
Вече знаете как се прави сполучлив пандишпан и може да изненадате своите любими хора с вкусни кулинарни творения....
03 Юни
Тънкости при приготвянето на рибаЕто и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно.
Независимо каква е рибата, тя трябва да бъде старателно измита под течаща студена вода и да бъде изчистена от вътрешностите ѝ и люспите ѝ....
26 Дек.
Тънкости при приготвянето на кефалКефалът е крехка риба, която се приготвя сравнително бързо и не й е необходима дълга термична обработка.
Неприятната част идва от това, че има за чистене люспи....
05 Дек.
Тънкости при приготвянето на пърленкиПървата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите хлебчетата и без него....
06 Март
13
Тънкости при приготвянето на месоС помощта на бульона се приготвя сос, като се използва запържено брашно или сметана.
Пърженето на месото става бързо, в отворен съд, на среден огън. Месото се слага в сгорещена мазнина....
18 Февр.
Тънкости при приготвянето на скараАко все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости:
- Когато работите с истинско барбекю, а не на електрическа скара, се подсигурете с качествени дърва....
09 Ноем.
Тънкости при приготвяне на перфектен ябълков пайИма ли нещо по-прекрасно от един наистина добре приготвен домашен ябълков пай?
Аромат на есен и уют се усеща из целия дом....
01 Дек.
Кулинарни тънкости при приготвяне на риба линЕто какви са тънкостите, с които трябва да сте запознати:
Почистване
При първата ви среща с риба лин ще забележите, че на нейната повърхност има гъсти люспи и слуз....
17 Юли
Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкиЗа да си приготвите кисело зеле, трябва да спазите следните неща:
- Почистете зелките от зелените външни листа....
05 Ноем.
1
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаОт сока отделен при печенето се приготвя сос, с който се полива месото при сервиране.
Непосредствено преди сервиране на гъската тя се нарязва на порции. Основна гарнитура за печена гъска са запържените картофи....
23 Април
Тънкости при приготвянето на греяна ракияГреяната ракия се приготвя непосредствено преди да седнете на масата и се пие, докато е гореща.
10....
22 Дек.
5
Кулинарни тънкости при приготвянето на окрошкаЗа разлика от таратора, който се приготвя само с краставици, окрошката се приготвя с микс от свежи зеленчуци по избор. Това може да са краставици, зелен лук, репички....
23 Април
Тънкости при приготвянето на топли сосовеСтудените сосове се приготвят на базата на зеленчукови съставки, сметана, растително масло, яйца и др. Поднасят се в сосиера....
14 Март
Тънкостите за приготвяне на вкусно барбекюЗа да се насладите максимално на вълшебните гриловани меса и зеленчуци е необходимо да знаете няколко прости, но златни правила за приготвянето им....
16 Юни
1
Тънкости при приготвяне на неустоима френска селска тортаПреди да ви запознаем с някои тънкости, касаещи приготвянето ѝ, ще ви разкрием малко факти, свързани с историята ѝ....
28 Януари