Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Салата Всичко в чиниятаСалата Всичко в чинията
15 Май
Салатата Всичко в чинията е много вкусна....
Мусака всичко в 1Мусака всичко в 1
04 Юни
Предварително се нарязват всички зеленчуци на кубчета, след което всичко се слага в намазнена тава, както следва: първо се размива каймата с малко хладка вода, след това нарязаните картофи и останалите зеленчуци и подправки...
Торта Всичко в едноТорта Всичко в едно
27 Август
Пуснете фурната да се загрее до 180 градуса и пригответе 2 кръгли форми с диаметър около 18-20 сатнитметра. В дълбока купа сипете продуктите за блатовете и разбивайте до получаването на гладка, еднородна смес, като разбиете...
Гювечета от всичко по малкоГювечета от всичко по малко
19 Февр.
Сложете гювечетата от всичко по малко в студена фурна, похлупете ги с капачетата и включете фурната на 220 °C. След 40 минути ги извадете от фурната и счупете по едно яйце....
Подлютена веган разядка Всичко по 2Подлютена веган разядка Всичко по 2
28 Август
Всичко се блендира, налива се олио, оцет и сол на вкус. Пуска се на пулсация за кратко и готово. Сервираме веган раздяката с резени домат, краставичка, маслини и пилешки маншончета на грил тиган....
Козунаци - всички от едно тестоКозунаци - всички от едно тесто
18 Април
За козунака всички продукти трябва да бъдат на стайна температура. Пресейте брашното в по-голям съд, в които ще месите....
Тесто за всичкоТесто за всичко
10 Септ.
1
Направете си закваската, като в купа налеете топлото прясно мляко, добавете захарта и 2-3 с.л. брашно, разбъркайте и оставете настрани да се надигне. Загасете содата в оцета и я поставете в киселото мляко, разбъркайте...
Сос за всичкоСос за всичко
20 Ноем.
6
Сосът за всичко е много сполучлив....
Пилешки сърца почти по селскиПилешки сърца почти по селски
03 Февр.
Комбинацията в тези пилешки сърца почти по селски се оказа много сполучлива....
Пилето, в което ще се влюбитеПилето, в което ще се влюбите
07 Окт.
2
Поднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата. Добър апетит!...
Лектин – всичко, което трябва да знаемЛектин – всичко, което трябва да знаем
28 Септ.
Въпреки че почти всички храни съдържат някои лектини, само около 30% от храните, които обикновено се консумират, съдържат значителни количества....
Лифтинг - всичко, което трябва да знаетеЛифтинг - всичко, което трябва да знаете
15 Януари
Това, което може да се постигне, е по-дълго запазване на младежки вид....
Микроби - всичко, което трябва да знаетеМикроби - всичко, което трябва да знаете
04 Януари
Срещат се почти на всякъде, защото са устойчиви на големи температурни амплитуди. За такива се смятат всички микроорганизми, чиито размер е по-малък от 100 µm....
Естрадиол - всичко, което трябва да знаемЕстрадиол - всичко, което трябва да знаем
08 Окт.
Смята се, че само 1 до 3 процента от него е свободен, което означава, че не е свързан с протеин. Какви са функциите му в организма?...
Таурин: Всичко, което трябва да знаетеТаурин: Всичко, което трябва да знаете
11 Януари
Тауринът е важна аминокиселина, открита в тялото. Той е особено концентриран в мозъка, очите, сърцето и мускулите. За разлика от повечето други аминокиселини, тя не се използва за изграждане на протеини в тялото....
Зороастризъм – всичко, което трябва да знаетеЗороастризъм – всичко, което трябва да знаете
31 Окт.
Вярванията на зороастризма се разпространяват в Азия чрез Пътя на коприната, мрежа от търговски пътища, които се простират от Китай до Близкия изток и в Европа....
Суфизъм – всичко, което трябва да знаемСуфизъм – всичко, което трябва да знаем
30 Окт.
Пътят на суфизма като метод предполага единство на външно и вътрешно пътешествие и се основава на разбирането за изначално дълбинно знание (ма'рифа), в постигането на което човекът става съвършен....
Индианците - всичко, което трябва да знаемИндианците - всичко, което трябва да знаем
31 Януари
Европейците започват да наричат всички по този начин, след като се срещат с племето беотуки, което вече е изчезнало. Войните на племето боядисвали лицата си с охра, което придавало на кожата им червеникав оттенък....
Ракията лекува всичко! Шега или истина?Ракията лекува всичко! Шега или истина?
23 Дек.
Ние българите смятаме нашата ракия не само за национално съкровище, но и почти за панацея за всички болести....
Коктейл Това ли е всичко?Коктейл Това ли е всичко?
30 Окт.
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Млечен чеснов сос за всичкоМлечен чеснов сос за всичко
24 Май
Оставяме в хладилника да се охлади, преди да го консумираме млечния чеснов сос за всичко....
Зеолитова вода – чудото, което лекува редица болестиЗеолитова вода – чудото, което лекува редица болести
22 Април
1
Помага за почистване на клетките и заздравяването на клетъчните мембрани, което е много важно за превенцията и борбата с рака....
Тесто за мекици, което не задържа мазнинаТесто за мекици, което не задържа мазнина
26 Ноем.
Това е рецепта за тесто за мекици, които не стават мазни, тъй като не задържат мазнината при пърженето. Затопляме слабо прясното мляко, сипваме сухата мая, захарта и 1-2 с.л. от брашното, оставяме да се активира маята....
Жълти чайове - всичко, което трябва да знаетеЖълти чайове - всичко, което трябва да знаете
10 Май
Характерните иглички на чая Чун Шан Ин Чин почти винаги застават вертикално в чашата, което според китайските схващания за чаените листа означава, че тези, които застават вертикално, носят късмет....
Всичко, което трябва да знем за солтаВсичко, което трябва да знем за солта
23 Февр.
2
И все пак добавянето на подправката към различни храни е нещо, което почти всички правим, без да осъзнаваме дългосрочните вреди за здравето ни. Така че, колко сол всъщност трябва да ядем?...