Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнени Чушки Класик с яйца и сиренеПълнени Чушки Класик с яйца и сирене
16 Февр.
Пълнените Чушки Класик с яйца и сирене са чудни!...
Пастицио КласикаПастицио Класика
11 Март
Наръсваме с настърганото сирене и печем Пастицио Класика до златисто....
Пита КласикаПита Класика
05 Януари
Покрива се, за да се задуши пита Класика....
Тирамису КласикаТирамису Класика
30 Септ.
Завършваме тирамисуто Класика, като поръсим отгоре с какаото....
Мусака КласикаМусака Класика
15 Април
7
Запържваме каймата в нагорещена мазнина, да се пръсне на трохи. Подправяме с чубрица, кимион и черен пипер на вкус, също и с червения пипер. Добавяме ситно нарязаните пера на лука, след минута добавяме и ситно нарязаните...
Фокача КласикаФокача Класика
16 Септ.
1
В купа се смесват двата вида брашна и се разбъркват с телена бъркалка. Прибавя се сухата мая, водата с температура 24 градуса, солта и половината от зехтина. С пръсти се захваща тесто и се измесва бързо за около 5 мин...
Амарети класикаАмарети класика
30 Март
Скълцайте бадемите много ситно и ги смесете със 150 г от захарта и бадемовата есенция. Разбийте белтъците на сняг и прибавете останалата захар заедно с бадемовата смес. Разбъркайте. Шприцовайте кръгчета върху застлана...
Сладки КласикаСладки Класика
30 Май
Оставете предварително маслото на стайна температура да омекне. След това хубаво го разбийте на гладък крем с със захарта. Добавете едно по едно яйцата при непрекъснато разбиване, като редувате яйце-брашно - до изчерпване...
Кекс Ангелска храна (Angel Foof Cake)Кекс Ангелска храна (Angel Foof Cake)
26 Април
Кексът Ангелска храна (Angel Foof Cake) е готова....
Мраморен кекс КласикаМраморен кекс Класика
21 Юни
Оставяме 1-2 часа, за да се стегне глазурата, нарязваме на парчета и сервираме мраморен кекс Класика с ароматно кафе или чай....
Руска салата КласикаРуска салата Класика
01 Януари
1
Поднесете руска салата Класика на новогодишната трапеза....
Шопска салата КласикаШопска салата Класика
24 Ноем.
1
На дъното на чинията се слага първо обелената и нарязана на кубчета краставица, след това доматите, чушките, също нарязани на кубчета, и отгоре се рендосва сиренето. Шопската салата се поръсва със ситно нарязан магданоз...
Слепени меденки КласикаСлепени меденки Класика
03 Март
1
С продуктите, описани по-горе, си оформяме тестото за меденките. Разделяме го на 2 части, като всяка една част я оформяме на дълги фитили. Тези фитили нарязваме на парчета, които оформяме на медени топчета. Всяко едно...
Шоколадова торта КласикаШоколадова торта Класика
23 Януари
Разбийте всички продукти за блата, сипете сместа в намаслена и набрашнена форма за торта и печете на 180 градуса за 25-30 минути. Охладете блата и го разрежете на две хоризонтални части. Сиропирайте единия блат и го...
Пълнени чушки КласикаПълнени чушки Класика
19 Март
Нарежете лука и скилидките чесън на ситно, моркова настържете. В сгорещено олио запържете лука до прозрачност, прибавете към него моркова и чесъна, запържете и тях. Прибавете към зеленчуците каймата, която сте омесили...
Пиле паприкаш КласикаПиле паприкаш Класика
26 Август
Пилето паприкаш Класика е много вкусно....
Лазаня Болонезе КласикаЛазаня Болонезе Класика
10 Юли
След като извадите от фурната, я оставете да престои 15 минути, преди да нарежете и сервирате лазаня Болонезе класика. Добър апетит!...
Руло Стефани КласикаРуло Стефани Класика
02 Дек.
Добър апетит с любимото Руло Стефани Класика!...
Вечните най-здравословни храниВечните най-здравословни храни
31 Дек.
Каквото и да си говорим, едни от най-баналните храни са всъщност продуктите, които ни носят здраве. Ето кои са вечните полезни храни, консумацията на които ще ви осигури здраве, жизненост и добро настроение....
Ризото със зеленчуци КласикаРизото със зеленчуци Класика
03 Ноем.
Нарязваме лука, морковите и чушките на ситно. В тиган сипваме 1 с.л. олио и 40 г краве масло Запържваме лука и след като омекне, добавяме и другите зеленчуци. След като всички зеленчуци омекнат, добавяме ориза и...
Сочен ябълков пай КласикаСочен ябълков пай Класика
09 Септ.
За тестото омесете заедно маслото, захарта, ваниловата захар, яйцето, брашното, бакпулвера и солта. Увийте тестото за пай в стреч фолио и охладете за 60 минути. Загрейте фурната до 180 °C (конвекция: 160°C). Извадете...
Агнешка дроб сарма КласикаАгнешка дроб сарма Класика
20 Април
2
Изважда се, охлажда се за кратко и агнешка дроб сарма Класика се сервира с гъсто кисело мляко....
Домашен ябълков оцет КласикаДомашен ябълков оцет Класика
10 Януари
9
Изберете негодни за консумация или наранени ябълки. Измийте ги добре, леко почистете, ако има твърде загнили участъци, но не махайте семките. Нарежете ги на ситно и ги сложете в съд с широко гърло. Долейте до горе леко...
Свинско с ориз КласикаСвинско с ориз Класика
10 Май
Свинското с ориз Класика е много вкусно....
Свинско с праз класикаСвинско с праз класика
30 Дек.
Свинското с праз класика е готово....