Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да приготвим перфектното кафеКак да приготвим перфектното кафе
27 Март
1
Можете да приготвите кафе по екзотичен начин. За целта прясносмлени зърна се заливат със студена вода в съотношение едно към две....
Да приготвим перфектното телешко филе Вайсбрат?Да приготвим перфектното телешко филе Вайсбрат?
21 Януари
От него се приготвят както лесни ежедневни храни като бургерите, така и изискани специалитети с телешко, които могат да впечатлят и най-взискателните ценители на кулинарното изкуство....
Как да приготвим перфектното панирано пилеКак да приготвим перфектното панирано пиле
15 Юли
Перфектното панирано пиле е сочно, хрупкаво и пълно с аромати. С правилната техника и някои тайни съставки, можете да приготвите вкусно панирано пиле в уюта на своята кухня....
Да приготвим перфектната коледна пуйкаДа приготвим перфектната коледна пуйка
25 Дек.
Всеки грабва вилиците си при вида на перфектно златисто-кафявата птица, с блестящ вид с сочен вкус....
Как да приготвим перфектната паеляКак да приготвим перфектната паеля
30 Август
1
Вкусната манджичка може да се получи перфектно и в обикновена тенджера, която има вместимост от 4 литра....
Как да приготвим перфектните кюфтетаКак да приготвим перфектните кюфтета
25 Юли
10
Можете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак да приготвим перфектно дърпано свинско
14 Януари
Как се пече месото за дърпано свинско Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
Как да приготвим перфектното запечено сирене на тиган?Как да приготвим перфектното запечено сирене на тиган?
02 Януари
Как да приготвим перфектно запечено сирене на тиган, което да разнася аромата си в кухнята и да се топи в устата?...
Как да приготвим перфектната херинга по рускиКак да приготвим перфектната херинга по руски
26 Май
Ето как можете да приготвите перфектната херинга по традиционни руски рецепти, като се има предвид, че ако маринованата херинга е прекалено солена, тя се накисва предварително в прясно мляко Предястие от херинга Необходими...
Перфектното ТабулеПерфектното Табуле
18 Септ.
3
Mielle показа как точно се приготвя от бейрутските MasterChef. Качи в клип за тези, които сме абонирани при него, и аз оттам се научих как се приготвя....
Перфектното ГуакамолеПерфектното Гуакамоле
14 Юни
1
Доматът се обелва с белачката за картофи или може да се попари в гореща вода, след това се разрязва и отстранява течната част, нека да остане само плътната, месестата. Нарязва се на дребни кубчета....
Перфектното МокачиноПерфектното Мокачино
02 Ноем.
Перфектното Мокачино е готово....
Пет стъпки как да си приготвим перфектното домашно маслоПет стъпки как да си приготвим перфектното домашно масло
22 Юли
Маслото се приготвя от ценни животински хранителни вещества. Физическата структура на маслото се състои от мастни киселини....
Как да приготвим перфектните пържоли за Нова годинаКак да приготвим перфектните пържоли за Нова година
31 Дек.
1
Няма нищо по-добро от това новата година да започне с вкусни и перфектно приготвени пържоли. Мнозина залагат на свинското месо през новогодишната нощ....
Перфектното шоколадово суфлеПерфектното шоколадово суфле
08 Дек.
Шоколадът се разтапя на водна баня заедно с маслото. Яйцата, жълтъците и захарта се разбиват с миксер и към тях се прибавят шоколадът и маслото, като се добавя по малко. Добавя се брашното. Формичките за мъфини...
Перфектното домашно брауниПерфектното домашно брауни
23 Ноем.
Не бива да препичаме браунито, то трябва да остане влажно. Оставяме готовото перфектно домашно брауни да изстине и да се стегне за 2-3 часа. След това нарязваме и сервираме....
Перфектното ирландско кафеПерфектното ирландско кафе
28 Април
За перфектното ирландско кафе е необходимо чашата, в която ще пием кафето, да е предварително затоплена. На дъното се наливат три супени лъжици качествено, по възможност ирландско уиски....
Перфектното гъбено ризотоПерфектното гъбено ризото
07 Окт.
Рабъркайте, за да се усвоят и разтопят. Ако е необходимо, посолете леко. Поръсете ризотото с останалия пармезан, наситнен магданоз и малко черен пипер. Перфектното гъбено ризото е готово....
Перфектното Пиле ФрикасеПерфектното Пиле Фрикасе
04 Окт.
Насладете се Перфектното Пиле Фрикасе. При поднасяне го поръсете с накълцан на ситно пресен чесън. Добър апетит!...
Перфектното телешко вареноПерфектното телешко варено
02 Март
При телешкото варено е важно продуктите да са на големи парчета. Перфектното телешко варено е готово....
Перфектното маслено тестоПерфектното маслено тесто
27 Ноем.
2
Започвате да добавяте брашно отвън към центъра. Оформя се тесто, което трябва хубаво да омесим. Правим го на топка, завиваме със стреч фолио и поставяме в хладилника за половин час....
Така се приготвя перфектното Палачинково тестоТака се приготвя перфектното Палачинково тесто
02 Май
Палачинковото тесто е старо изкуство. Когато човек се е научил да загрява плоски камъни, сигурно почти веднага е открил колко е приятно да пържи палачинки върху тях. В днешно време не са много гастрономичните изкушения, които...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....