Как се прави плодов топинг за сладкиши?Как се прави плодов топинг за сладкиши?Най-използваният топинг е шоколадовият, но разнообразието от заливки за сладкиши е наистина голямо, като най-характерни след шоколада са плодовите топинги....
Ягодов йогурт с карамелен топингЯгодов йогурт с карамелен топингОтгоре се полива с карамелен топинг и гарнираме с пресни ягоди....
Как се прави шоколадов топинг?Как се прави шоколадов топинг?Топингът представлява заливка, с която е покрито сладкарско изделие – сладкиш, торта, кекс, сладолед и други. Един от най-използваните топинги е шоколадовият....
Как се прави карамелена украса?Как се прави карамелена украса?
21 Дек.
marcheva14
Да се приготви карамелена украса, е повече от лесно, но се изисква малко повече търпение, необходимата топлина на котлона, която трябва да е умерена, захар и съответните прибори....
Какво значи топинг?Какво значи топинг?
20 Ноем.
Mariana
Месото по правило се поднася със солени топинги, приготвени със сметана, чесън, картофено пюре и други подходящи подправки....
Печени праскови с кокосова коричка и карамелен топингПечени праскови с кокосова коричка и карамелен топингПечените праскови с кокосова коричка и карамелен топинг са страхотен десерт. Адаптирано от Вкуснотека....
Карамелена глазура - техники, съвети и приложениеКарамелена глазура - техники, съвети и приложениеОставете сместа леко да се охлади и добавете останалата ванилия на прах. Това е всичко. Карамелът е готов. Оптималната температура за нанасяне върху бисквитена основа е около 27-20 градуса....
Как да приготвим перфектния топингКак да приготвим перфектния топингАко топингът стане прекалено гъст, можете да добавите още сметана. Обикновен шоколадов топинг Необходими продукти: 100 г фин млечен шоколад, 2 жълтъка, 1 1/2 ч. ч....
Японска ябълкова торта с топинг от карамелЯпонска ябълкова торта с топинг от карамел
19 Май
marcheva14
Топинг: В касерола се изсипва захарта и се оставя да се стопи до светъл карамел на умерен огън, по-скоро към слаб котлон. Прибавя се маслото при непрекъснато разбъркване до пълното му стопяване....
Как се прави тофи карамел?Как се прави тофи карамел?Той намира приложение в безброй сладкарски изкушения и десерти, като може да се използва за крем за пълнеж на торти и сладкиши, за заливка на кексове или пресни плодове, а също така и като топинг за сладоледи....
Как се прави течен карамел?Как се прави течен карамел?Една от основните съставки от арсенала на сладкаря, е карамелът. Този продукт може да бъде приготвен в различни типове, но процесът на топене на захарта се основава на една и съща технология....
Работата ви прави дебели! Спрете да правите товаРаботата ви прави дебели! Спрете да правите товаСтоенето в офиса особено извън работно време, тандемното хранене с колега, както и всичко онези дребни изкушения, скрити в шкафа до бюрото – те неусетно ви правят дебели....
Карамелен айсингКарамелен айсингИзползваме карамеления айсинг по предназначение като например за сладкиши, кексчета и др....
Карамелен тартКарамелен тартЩом карамелът добие тъмен загар, налейте горещото мляко и бъркайте. Нишестето разтворете в останалото студено мляко и налейте на тънка струйка. Варете, докато се сгъсти, разбърквайки....
Карамелен кексКарамелен кекс
24 Януари
1
Rosi Stoyanova
След като карамеления кекс се надигне, се включва и горният. Изпечения и охладен карамелен кекс залейте с глазурата и поднесете....