Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Откриха 591 тона плодове и зеленчуци без документи по борситеОткриха 591 тона плодове и зеленчуци без документи по борсите
16 Юли
Подобни нарушения са установени и на стоковата борса в град Варна, където експертите са съставили 7 акта на недобросъвестни търговци заради липса на етикети и документи за произход на стоките....
Паеля с два вида месоПаеля с два вида месо
10 Февр.
1
Паелята с два вида месо почти не трябва да се разбърква след добавянето на ориза и бульона....
Капама с два вида месоКапама с два вида месо
18 Дек.
Капамата с два вида месо е много вкусна....
Кебап с два вида месоКебап с два вида месо
12 Август
Смелете двата вида месо и ги сложете в дълбока купа. Прибавете настъргания лук, чесъна и накиснатия за няколко минути в горещата вода шафран, както и содата. Овкусете със сол и черен пипер....
Кавърма с два вида месоКавърма с два вида месо
02 Август
Сипете топла вода и гответе кавърмата с два вида месо 35 мин....
Юнашки сач с два вида месоЮнашки сач с два вида месо
11 Януари
Юнашкия сач с два вида месо е готов!...
Картофена манджа с два вида месоКартофена манджа с два вида месо
02 Април
Поднасяме картофената манджа с два вида месо още топла....
Овчарски гювеч с два вида месоОвчарски гювеч с два вида месо
01 Март
Овчарският гювеч с два вида месо е много вкусен....
Капама без месоКапама без месо
22 Дек.
Капамата без месо е много вкусна....
Пелмени без месоПелмени без месо
11 Ноем.
Изваждаме с решетъчна лъжица и сервираме пелмени без месо с разнопено масло....
Пица без месоПица без месо
23 Април
За тестото: всичко освен брашното с 1 гореща ч.ч. вода се залива и оставя покрито за 5 мин. Брашното се изсипва в купа заедно с течната смес. Смесват се докато се получи тесто. Вече готовото тесто се покрива с кърпа и...
Гювеч без месоГювеч без месо
06 Юни
Гювечът без месо е готов....
Лазаня без месоЛазаня без месо
29 Март
Обелете патладжаните и ги нарежете на кубчета. Прехвърлете ги в намазнена тава, добавете сол и черен пипер на вкус и сложете да се пекат за около 10 минути в загрята на 220 градуса фурна. Извадете ги и добавете нарязаните...
Такос без месоТакос без месо
12 Април
Такосите без месо са много вкусни....
Гювечета без месоГювечета без месо
18 Януари
Гювечетата без месо са вкусни и лесни....
Мусака без месоМусака без месо
15 Ноем.
Запържете нарязания ситно лук в сгорещено олио. Добавете измития ориз, разбъркайте няколко пъти и залейте с гореща вода, овкусете със сол, черен и червен пипер и сложете капака. Варете така ориза, докато набъбне. След...
Плов без месоПлов без месо
08 Ноем.
Покрива се с капак и се вари първо на силен огън после на слаб без да се отваря капака. След около 15 минути се маха от котлона и се оставя с капака. Сервира се поръсен с нарязан магданоз....
Талиатели без месоТалиатели без месо
06 Май
Получават се уникално вкусни талиатели без месо!...
Задържаха близо 50 тона месо преди празницитеЗадържаха близо 50 тона месо преди празниците
20 Дек.
При проверките е установено, че у нас се продава месо без необходимите документи за произход и с изтекъл срок на годност. По-голямото количество месо без документи е открито в 3 склада....
Сач със зеленчуци и два вида месоСач със зеленчуци и два вида месо
01 Август
Сервирайте веднага сач със зеленчуци и два вида месо на трапезата!...
Сач с два вида месо и зеленчуциСач с два вида месо и зеленчуци
17 Септ.
7
Слага се пилешкото месо да се изпържи и то се подправя с подправка за барбекю. След като се изпържи хубаво и пилешкото месо също се маха от сача....
Супа със зеленчуци и два вида месоСупа със зеленчуци и два вида месо
28 Юни
Върнете сместа обратно в супата с месо и поръсете с нарязан магданоз. Супата със зеленчуци и два вида месо е готова....
Сач с два вида месо и гъбиСач с два вида месо и гъби
31 Дек.
Сачът с два вида месо и гъби е много вкусен....
Супа със свинско месо без застройкаСупа със свинско месо без застройка
23 Дек.
Супата със свинско месо без застройка е готова....
БАБХ спря от продажба 52 тона агнешко месоБАБХ спря от продажба 52 тона агнешко месо
01 Май
Най-честото нарушение при предлаганото месо у нас е липсата на документи за произход. Голяма част от агнешкото е конфискувано и защото е съхранявано при неподходящи температурни условия....