Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости за вкусно агнешко печеноТънкости при овкусяването на агнешко
Преди приготвянето на вашето вкусно печено агнешко, месото се изчиства от излишните ципи и мазнини. Агнешкото месо е сухо месо....
07 Май
Подходяща гарнитура за печено месоВ зависимост от вида на печеното месо за него са подходящи различни видове гарнитури.
За печеното свинско месо е подходяща гарнитурата от печени или варени картофи....
24 Юли
1
Подходящи сосове за печено месоСосовете за печено свинско стават много хубави с червено вино, освен това е подходящо за зимния сезон – все пак тогава се похапва повече свинско....
25 Септ.
Тънкости при печене на баницаВ тази статия ще ви запознаем с всички тънкости при печене на млечна баница. Да започваме!...
29 Август
1
Тънкости при печене на питаЗа да се опече добре питата, я печете в предварително загрята фурна на 230 градуса. Питата се пече около четиридесет минути....
01 Юни
3
Гуанчале - същност и кулинарни тънкостиВсяка кухня си има своите традиционни деликатеси, които се правят от различни части на прасето. Едно интересно като вкусови качества предизвикателство идва от Италия, по-точно от областите Умбрия и Лацио. Това е Гуанчале...
05 Ноем.
Печено месо на жарМесото оставете цяло, може да е свинска плешка, врат или бекон.
Разтворете всички подправки в купа и хубаво натрийте месото, покрийте с домакинско фолио и оставете в хладилника за една вечер.
На другия ден запалете...
30 Ноем.
Сос за печено месоЛесна рецепта за сос за печено месо. Всички продукти се смесват и объркват добре.
С така приготвеният сос се залива печено месо /пържоли, шницели и други подобни/.
Да ви е сладко!...
20 Февр.
2
Печено месо с плънкаСлед това се премества в тава, залива се с малко мазнина, долива се с чаша гореща вода и се пече в умерена фурна.
По време на печенето се обръща от всички страни, за да се изпече добре....
15 Юни
Печено месо с плънкаСлед това се премества в тава, залива се с малко мазнина, долива се с чаша гореща вода и се пече в умерена фурна.
По време на печенето се обръща от всички страни, за да се изпече добре....
15 Юни
Карне Асада (печено месо)Сложете месото върху скарата и го обърнете веднъж по време на печенето, като го намазвате с отделената марината (веднъж обърнете и питките).
Нарежете телешкото на тънки филийки....
11 Май
Сос за печено месоЛесна рецепта за сос за печено месо. Всички продукти се смесват и объркват добре.
С така приготвеният сос се залива печено месо /пържоли, шницели и други подобни/.
Да ви е сладко!...
20 Февр.
2
Бърз сос за печено месоПоддържаме бърз сос за печено месо топъл до момента на сервиране, като е добре и от време на време да разбъркваме....
23 Март
Орехов сос за печено месоПолученият орехов сос се поднася отделно към студено или топло печено месо.
Най-много подхожда на агнешко месо....
24 Август
Пикантен сос за печено месоТози сос за печени меса може да ползвате за всякакви ястия.
Опитайте този лесен сос за меса, ще останете очаровани!...
04 Ноем.
Печено месо в сметанов сосПечете във фурна около 40 мин. и поднесете със задушени картофи....
10 Януари
Английска гарнитура за печено месоОтцеждат се много добре, слагат се отстрани на печеното месо и се заливат с леко препържено масло. По желание може да прибавите червен пипер. Тези варени зеленчуци са много вкусно и в самостоятелен вариант....
06 Дек.
Свежа салата за печено месоМного свежа салата, която отлично подхожда на печено месо.
Киселото мляко се разбива много добре, докато стане гладко....
31 Юли
Тънкости при задушаване на месоЗадушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му....
28 Февр.
Тънкости при приготвянето на месоКогато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути.
След това извадете месото и плътно го увийте във фолио, ако трябва да го съхранявате, или веднага...
18 Февр.
Кулинарни тънкости при обработка на кестениПоявяват се кулинарни тънкости при приготвянето на рецепти с кестен, като най-известната от тях е захаросаният кестен, донесъл слава на малкото френско градче Прива....
19 Окт.
Кулинарни тънкости при приготвянето на окрошкаРуска окрошка
Необходими продукти: 1/2 краставица или 2-3 корнишончета, 4-6 репички, 2 стръка зелен лук, 5 стръкчета копър, 2 твърдосварени яйца, 2 варени картофа 150 г хамбургски салам или шунка, или варено или печено...
23 Април