Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости за вкусно агнешко печеноТънкости за вкусно агнешко печено
07 Май
Тънкости при овкусяването на агнешко Преди приготвянето на вашето вкусно печено агнешко, месото се изчиства от излишните ципи и мазнини. Агнешкото месо е сухо месо....
Подходяща гарнитура за печено месоПодходяща гарнитура за печено месо
24 Юли
1
В зависимост от вида на печеното месо за него са подходящи различни видове гарнитури. За печеното свинско месо е подходяща гарнитурата от печени или варени картофи....
Подходящи сосове за печено месоПодходящи сосове за печено месо
25 Септ.
Сосовете за печено свинско стават много хубави с червено вино, освен това е подходящо за зимния сезон – все пак тогава се похапва повече свинско....
Тайните на вкусното печено месоТайните на вкусното печено месо
11 Юни
1
Бързото мариноване е подходящо при печене на ребърца....
Тънкости при печене на баницаТънкости при печене на баница
29 Август
1
В тази статия ще ви запознаем с всички тънкости при печене на млечна баница. Да започваме!...
Тънкости при печене на питаТънкости при печене на пита
01 Юни
3
За да се опече добре питата, я печете в предварително загрята фурна на 230 градуса. Питата се пече около четиридесет минути....
Гуанчале - същност и кулинарни тънкостиГуанчале - същност и кулинарни тънкости
05 Ноем.
Всяка кухня си има своите традиционни деликатеси, които се правят от различни части на прасето. Едно интересно като вкусови качества предизвикателство идва от Италия, по-точно от областите Умбрия и Лацио. Това е Гуанчале...
Печено месо на жарПечено месо на жар
30 Ноем.
Месото оставете цяло, може да е свинска плешка, врат или бекон. Разтворете всички подправки в купа и хубаво натрийте месото, покрийте с домакинско фолио и оставете в хладилника за една вечер. На другия ден запалете...
Сос за печено месоСос за печено месо
20 Февр.
2
Лесна рецепта за сос за печено месо. Всички продукти се смесват и объркват добре. С така приготвеният сос се залива печено месо /пържоли, шницели и други подобни/. Да ви е сладко!...
Печено месо с плънкаПечено месо с плънка
15 Юни
След това се премества в тава, залива се с малко мазнина, долива се с чаша гореща вода и се пече в умерена фурна. По време на печенето се обръща от всички страни, за да се изпече добре....
Печено месо с плънкаПечено месо с плънка
15 Юни
След това се премества в тава, залива се с малко мазнина, долива се с чаша гореща вода и се пече в умерена фурна. По време на печенето се обръща от всички страни, за да се изпече добре....
Карне Асада (печено месо)Карне Асада (печено месо)
11 Май
Сложете месото върху скарата и го обърнете веднъж по време на печенето, като го намазвате с отделената марината (веднъж обърнете и питките). Нарежете телешкото на тънки филийки....
Сос за печено месоСос за печено месо
20 Февр.
2
Лесна рецепта за сос за печено месо. Всички продукти се смесват и объркват добре. С така приготвеният сос се залива печено месо /пържоли, шницели и други подобни/. Да ви е сладко!...
Печено месо с оризови бомбичкиПечено месо с оризови бомбички
27 Май
Печеното месо с оризови бомбички е много вкусно....
Бърз сос за печено месоБърз сос за печено месо
23 Март
Поддържаме бърз сос за печено месо топъл до момента на сервиране, като е добре и от време на време да разбъркваме....
Орехов сос за печено месоОрехов сос за печено месо
24 Август
Полученият орехов сос се поднася отделно към студено или топло печено месо. Най-много подхожда на агнешко месо....
Пикантен сос за печено месоПикантен сос за печено месо
04 Ноем.
Този сос за печени меса може да ползвате за всякакви ястия. Опитайте този лесен сос за меса, ще останете очаровани!...
Печено месо в сметанов сосПечено месо в сметанов сос
10 Януари
Печете във фурна около 40 мин. и поднесете със задушени картофи....
Английска гарнитура за печено месоАнглийска гарнитура за печено месо
06 Дек.
Отцеждат се много добре, слагат се отстрани на печеното месо и се заливат с леко препържено масло. По желание може да прибавите червен пипер. Тези варени зеленчуци са много вкусно и в самостоятелен вариант....
Горчичен сос за печено месоГорчичен сос за печено месо
28 Окт.
Горчичният сос за печено месо е много сполучлив....
Свежа салата за печено месоСвежа салата за печено месо
31 Юли
Много свежа салата, която отлично подхожда на печено месо. Киселото мляко се разбива много добре, докато стане гладко....
Тънкости при задушаване на месоТънкости при задушаване на месо
28 Февр.
Задушеното месо става много вкусно, ако се спазят някои тънкости при приготвянето му....
Тънкости при приготвянето на месоТънкости при приготвянето на месо
18 Февр.
Когато варите месо, не трябва да отваряте капака, след като изключите котлона. Оставете месото под капак още десетина минути. След това извадете месото и плътно го увийте във фолио, ако трябва да го съхранявате, или веднага...
Кулинарни тънкости при обработка на кестениКулинарни тънкости при обработка на кестени
19 Окт.
Появяват се кулинарни тънкости при приготвянето на рецепти с кестен, като най-известната от тях е захаросаният кестен, донесъл слава на малкото френско градче Прива....
Кулинарни тънкости при приготвянето на окрошкаКулинарни тънкости при приготвянето на окрошка
23 Април
Руска окрошка Необходими продукти: 1/2 краставица или 2-3 корнишончета, 4-6 репички, 2 стръка зелен лук, 5 стръкчета копър, 2 твърдосварени яйца, 2 варени картофа 150 г хамбургски салам или шунка, или варено или печено...