Колко време се пече погача?Колко време се пече погача?
10 Януари
Аника Войт
За колко време ще се изпече вашата погача, зависи от фурната и големината на тестото. Общото правило гласи, че 1 кг втасало тесто се пече около 40-45 минути или докато хлябът придобие приятен златист загар....
Колко време се пече пилеКолко време се пече пиле
21 Юни
4
Admin
Когато печете пиле, трябва да знаете за колко време то ще стане съвсем крехко и кожата му ще се превърне в ароматна, златиста и хрупкава....
Колко време се пече агнешко?Колко време се пече агнешко?Най-вкусното агнешко печено се получава, когато агнешкото месо се пече на ниска температура (около 170 градуса) за по-продължително време, като това време се определя според големината на парчето месо и съдържаща се мазнина...
Кое месо колко време се печеКое месо колко време се пече
10 Март
Жана Г.
Свинското месо се пече средно около час и половина за парче от два килограма. Ако искате да го приготвите алангле, тоест от него да изтича розов сок, времето за печене е по-малко....
Тайните на вкусния крем карамелТайните на вкусния крем карамелВодата за водната баня не трябва да бъде гореща и да завира по време на печенето, защото кремът ще се пресече....
Три начина да направим крем карамелТри начина да направим крем карамелЗа да се насладите напълно на вариациите крем карамел, опитайте още Класически крем карамел, Крем карамел без захар, Лесен крем карамел, Крем карамел Ванилия, Крем карамел с кафе....
Диетичен крем карамел? Да, и още как!Диетичен крем карамел? Да, и още как!Диетичен крем карамел Необходими продукти: 4 яйца, 200 г диетична захар, 500 мл обезмаслено мляко, 1 ванилия Начин на приготвяне: В една форма за крем карамел се слагат по 2 л. захар и капка ванилия....
Колко време се пече крем Брюле?Колко време се пече крем Брюле?
03 Дек.
Rayna_xcx
Водата не бива да завира Също и както при крем карамела, водата не бива да завира, още по-малко самият крем, защото се получават шупли....
Крем карамелът - неустоимата класика на десертитеКрем карамелът - неустоимата класика на десертитеВ същото време затоплете 200 мл от течната сметана. Когато карамелът стане леко кафяв, изсипете топлата сметана и разбъркайте на много слаб огън, за да може сместа да стане хомогенна....
Крем карамелът - от Франция до БългарияКрем карамелът - от Франция до БългарияУ нас крем карамелът става изключително популярен по времето на социализма, така често предлаган в ученическите и учрежденските столове....
Уникален крем карамел по класическата рецепта на Реймънд БланкУникален крем карамел по класическата рецепта на Реймънд БланкПечете в продължение на 55-60 минути, докато крем карамелът просто не бъде готов (леко натиснете с пръст, за да проверите). Всяко потъване на крема в центъра означава, че не е готов....
Крем карамелът и доматите удариха рекордни цениКрем карамелът и доматите удариха рекордни цени
06 Август
Антония Р.
Любимият десерт на българите – крем карамелът, и едни от най-консумираните зеленчуци - доматите, са стигнали рекордно високи цени за последната година. Крем карамелът вече се продава за 4 лева....
Крем карамелът е любимият десерт на българитеКрем карамелът е любимият десерт на българите
12 Дек.
Mariana
Времето за печене е около час. Готовият крем карамел се оставя да се охлади и се консумира с приятели, близки или семейството. Да ви е сладко!...
Крем карамелКрем карамел
25 Окт.
108
Ефросия
Температурата не трябва да е силна и водата не трябва да кипва, защото крем карамелът става на шупли. При нужда по време на печене се долива още вода в тавата. Поднесете крем карамела охладен и обърнат в чинийка....
Крем-карамелКрем-карамел
13 Март
1
Мария
Сложете крем-карамела да се изпече в загряна фурна на около 160 градуса на водна баня. Не печете на силни градуси и доливайте по малко вода в тавата, за да не ври. Готовият крем-карамел се поднася охладен и обърнат....

Следвай ни