Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на домашно ГХИПрез цялото време трябва да се стои над котлона, защото пяната, която се появява, ако не се махне, пада на дъното и започва да загаря....
21 Окт.
Зеленчуци ТемпураНарежете морковите и пащърнака на гредички, а броколите и карфиола сегментирайте на средно големи розички.
Оваляйте зеленчуците в студената панировка темпура и изпържете в силно загрята маслена баня....
16 Окт.
Зеленчуци ТемпураПовечето зеленчуци, които се приготвят в темпура, са сурови, но тези, които ние използваме в дадената рецепта, имат нужда от малко омекотяване, с изключение на тиквичката....
05 Юли
Панирани Зеленчуци ТемпураПанираните зеленчуци темпура са страхотно предястие, на което цялото семейство ще се наслади!...
16 Август
Класическа рецепта за темпура и панирани рулцаЯпонците са прочути със своята прецизност в приготвянето на храната си.
Темпурата е „божественото пържене“ на морски деликатеси или зеленчуци с хрупкава и вкусна текстура....
27 Март
Тънкости при приготвяне на сушиВкусно и апетитно суши можете да приготвите и в домашни условия....
17 Април
1
Тънкости при приготвяне на пържолиПриготвянето на вкусни пържоли е цяло изкуство. За да се получат крехки, топящи се в устата пържолки, трябва да сте наясно с изкуството на приготвянето им....
11 Септ.
22
Тънкости при приготвяне на спанакОт коренчетата на спанака обикновено се приготвя салата....
16 Април
4
Съвети за приготвяне на зеленчуциКогато варите зеленчуци, не изхвърляйте отварата, а я използвайте за приготвянето на различни видове супи и сосове. Хранителните вещества от зеленчуците преминават във водата....
02 Април
Тънкости в приготвяне на пандишпанов блатТова е една от тънкостите при приготвянето на пандишпанов блат.
Вече знаете как се прави сполучлив пандишпан и може да изненадате своите любими хора с вкусни кулинарни творения....
03 Юни
Тънкости при приготвяне на постни кюфтетаКакви тънкости съществуват при приготвянето на постни кюфтета?
При приготвянето на постни кюфтета съществуват определени тънкости, за които трябва да се внимава, за да не се получи разпадане при приготвяне....
15 Дек.
Тънкости при приготвяне на паниран кашкавалАко обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане....
29 Август
Тънкости при приготвяне на щраусовото месоПланирали сте деня; набелязали сте вида месо; избрали сте и начина на приготвянето му. Остава ви да запомните няколко тънкости при приготвяне на щраусовото месо - по дейностите в процеса на същинското готвене....
21 Февр.
Тънкости при приготвянето на пърленкиПървата тънкост при приготвянето е свързана с броя яйца – може да добавите 1 яйце, както е в повечето рецепти, но спокойно можете да си направите хлебчетата и без него....
06 Март
13
Тънкости при приготвянето на месоМесото се слага във вряща подсолена вода и в средата на варенето се добавят почистените зеленчуци.
Готовото месо се отделя от костите и се нарязва на порции....
18 Февр.
Тънкости при приготвянето на скараАко все пак още не сте се занимавали с печенето на месо на скара е добре да знаете някои тънкости:
- Когато работите с истинско барбекю, а не на електрическа скара, се подсигурете с качествени дърва....
09 Ноем.
Тънкости при приготвянето на рибаЕто и някои тънкости при приготвянето на риба, с които трябва да сте наясно.
Независимо каква е рибата, тя трябва да бъде старателно измита под течаща студена вода и да бъде изчистена от вътрешностите ѝ и люспите ѝ....
26 Дек.
Тънкости при приготвянето на кефалНа кефала много му отиват вкусовете на зеленчуците гъби, морков и както вече споменахме домат....
05 Дек.
ТемпураТопвайте в темпурата рибни или месни късчета, зеленчукови пръчици и пускайте да се пържат.
Тайната на тази панировка се крие в голямата разлика между температурата ѝ и тази на горещата мазнина....
23 Юли
Кулинарни съвети за приготвяне на зеленчуциЗа да се свари бързо бобът, трябва да го залеете със студена вода и веднага да го сложите да се вари. В момента в който кипне, налейте още малко студена вода.
Повторете това четири пъти. След четиридесет минути бобът...
10 Окт.
Кулинарни тънкости при приготвяне на риба линЕто какви са тънкостите, с които трябва да сте запознати:
Почистване
При първата ви среща с риба лин ще забележите, че на нейната повърхност има гъсти люспи и слуз....
17 Юли
Тънкости при приготвяне на перфектен ябълков пайИма ли нещо по-прекрасно от един наистина добре приготвен домашен ябълков пай?
Аромат на есен и уют се усеща из целия дом....
01 Дек.
Приготвяне на кисело зеле: Тънкости и хитринкиЗа да си приготвите кисело зеле, трябва да спазите следните неща:
- Почистете зелките от зелените външни листа....
05 Ноем.
1
Приготвяне на марината за зеленчуци на скараНай-здравословни и много вкусни стават зеленчуците приготвени на скара....
06 Юни
3