Защо загаря ракията?
Защо загаря ракията?
пръчка, ако остане във вертикално положение, след като я пуснат, значи кашата е твърде гъста и ракията ще загори. в случая се налива вода, докато ...
Как да не загаря млякото?
Как да не загаря млякото?
14 Дек.
и калций, освен това е незаменима част от състава на редица лечебни рецепти. Но сваряването му съвсем не е толкова лесна работа, колкото звучи, ...
Защо ми загарят сармите в тенджерата?
Защо ми загарят сармите в тенджерата?
23 Януари
дъното на съда, в който готвите, ползвате прекалено силен котлон или и двете едновременно. Правило номер 1 да не ви загарят сармите е да поставите ...
Защо ми пресича млякото?
Защо ми пресича млякото?
02 Окт.
Причините за пресичане на млякото може да са различни, като не винаги причината за пресичането да се крие в самото мляко. На първо място то ...
Защо забраниха млякото от млекомати в Словения?
Защо забраниха млякото от млекомати в Словения?
. Откритите дози афлатоксини в млякото били над четири пъти над допустимите нива. Афлатоксините в своята същност представляват микотоксични ...
Защо да не смесваме риба и мляко?
Защо да не смесваме риба и мляко?
случаи има комбинации, които не само не са за препоръчване, а трябва категорично да бъдат избягвани. Те са опасни за здравето и могат буквално да бъдат ...
Заместителите на млякото може да са опасни! Ето защо
Заместителите на млякото може да са опасни! Ето защо
Пазарът днес предлага на клиентите много и най-различни продукти. Алтернативите на млякото стават все по-популярни. Заместителите на оригиналния ...
Защо да не комбинираме риба и мляко?
Защо да не комбинираме риба и мляко?
истина в подобно твърдение? Защо да не комбинираме риба и мляко? Връщаме се отново във времето на нашите баби и дядовци. С изключение на ...
Защо биволското мляко е най-полезно?
Защо биволското мляко е най-полезно?
Биволското мляко безспорно е много вкусен продукт, който вече все по-трудно можем да намерим 100% натурален. Но при този продукт не става дума само ...
Защо домашното кисело мляко става рядко?
Защо домашното кисело мляко става рядко?
Отговорът на въпроса: процесът на ферментация се провежда по-дълго от необходимото за млякото. Тъй като това е нежелан резултат за домашното киселото ...
Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?
Как, кога и защо да използваме тоалетно мляко?
Тоалетното мляко е сред ефективните козметични продукти с доказани качества и прекрасно въздействие върху кожата. Обикновено дамите го ползват, за ...
Лесен загар без солариум
Лесен загар без солариум
Съвсем скоро пролетта ще пукне. И ще подсети много дами, че е време да поработят върху тена си, изчезнал през зимните месеци. На плаж по това време на ...
Правила за идеалния загар
Правила за идеалния загар
избегнете топлинен удар и охлажда тялото. Хидратира тялото и предотвратява дехидратацията на кожата. 10. Защо да нужни средствата след излагане ...
За загар на кожата - морков и глицерин
За загар на кожата - морков и глицерин
Изцедете сока от 1 голям морков и 2 супени лъжици от него с месете с 1 супена лъжица глицерин. Мажете кожата със сместа сутрин и вечер до получаване на ...
Перфектен загар може и без слънце
Перфектен загар може и без слънце
богати на витамин А и бета-каротин. Те стимулират производството на меланин. Това е веществото, което придава на кожата златист оттенък. Бета-каротинът ...