Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Истинска майонеза за секундиИстинска майонеза за секунди
30 Септ.
Истинската майонеза за секунди е готова....
Домашна майонеза за 30 секундиДомашна майонеза за 30 секунди
18 Февр.
71
Разбивайте в продължение на 8 секунди и бавно го изтегляйте нагоре. Много скоро ще видите, че майонезата е готова. Ако не сте доволни от нейната гъстота, можете да я коригирате с малко олио....
Нисковъглехидратно хлебче за 90 секундиНисковъглехидратно хлебче за 90 секунди
23 Януари
Бележка: Ако желаете, добавете към сместа на хлебчето чесън на прах или подправки....
Как се бели авокадоКак се бели авокадо
23 Април
Използвайте топла вода и сапун, за да търкате ръцете си за 20 секунди, преди да започнете да подготвяте авокадото; 2. Нарежете авокадото на половина по дължина....
Кекс в микровълнова за 50 секундиКекс в микровълнова за 50 секунди
18 Април
5
След като сместа е готова, слагаме чашката (ако много се изцапа чашата, може да сипем сместа в чиста такава) в микровълновата и пускаме за 50 секунди. След като изтече времето, кексът е готов....
Домашна майонеза за секунди без яйцаДомашна майонеза за секунди без яйца
16 Окт.
2
Буквално за секунда започва да се сгъстява и издърпвате пасатора нагоре бавно. Добавете лимоновия сок, след като се усвои спирате с разбиването....
Бели бисквиткиБели бисквитки
25 Януари
Разбиваме маслото и маята със захарта до побеляване. Прибавяме жълтъка, брашното и ванилията и замесваме тесто. Оформяме малки елипси. Печем върху хартия за печене в умерена фурна. След като ги извадим от фурната...
Бели ОреховкиБели Ореховки
10 Окт.
Бон Апети с моите бели ореховки....
Бели мъфиниБели мъфини
17 Май
1
По желание поръсете разкошните бели мъфини с шоколадови пръчици. Изпечете икономичните кексчета на 170 градуса на включена вентилация или на 180 градуса без. Фурната трябва да се предварително загрята....
Бели курабиедесБели курабиедес
21 Август
3
Връщаме сладкишите обратно в горещата фурна, само за 1 минута, за да се запечатат (не включваме отново фурната), след това поръсваме с останалата пудра захар и поднасяме....
Бели мъфиниБели мъфини
14 Ноем.
Пресейте брашното с бакпулвера и солта. В отделна купа разбийте маслото. Бавно и с непрекъснато бъркане добавете есенцията и захарта. В друга купа разбийте белтъците с прясното мляко. Оформете кладенче в брашното...
Кога се сее чесън?Кога се сее чесън?
08 Август
Чесънът е култура, позната на хората отпреди 3-4 хиляди години преди Христа. Данните за лечебните свойства на чесъна се срещат още в папирусите в древен Египет....
Ръцете се измиват ефективно след 20 секундиРъцете се измиват ефективно след 20 секунди
25 Септ.
Онези, които все пак използват и сапун, за да изчистят ръцете си, стоели на мивката едва пет секунди, което е крайно недостатъчно време да се отърват от микробите....
Как лесно се бели ябълка?Как лесно се бели ябълка?
12 Февр.
Ябълката е отличен източник на енергия, тъй като 100 грама от този плод съдържат до 13.81 г въглехидрати. Може да се консумира в прясно състояние, служи като суровина за готвене и за приготвяне на напитки. Ябълките...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
28 Януари
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
15 Дек.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
05 Май
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
Ето така се осолява сланина....
Щастието трае три секундиЩастието трае три секунди
18 Февр.
Прегръдката трае точно три секунди. Това е естествената тактова честота на работа на нервната система на човека, която определя възприятията на настоящия момент. Усещането „тук и сега” също трае точно три секунди....
ЧесънЧесън
26 Януари
Чесън в кулинарията В кулинарията чесънът често се използва като подправка и като продукт - както пресен, така и преминал термична обработка....
Класически бели масленкиКласически бели масленки
21 Февр.
3
Внимаваме да не се препекат, трябва да са снежно бели. Готовите масленки са много пръхкави. Поръсваме леко с пудра захар, смесена с ванилия. Който предпочита, може и да не слага ванилия, оригиналните са без ванилия....
Бели маслени кифличкиБели маслени кифлички
18 Окт.
Всяка топка тесто се разточва на тънк лист, от който изрязваме триъгълници....
Черно-бели кифличкиЧерно-бели кифлички
09 Юли
Получиха се чудесни! Оригиналната рецепта: LussisworldofartcraftBlogspotBg...
Бели бадемови масленкиБели бадемови масленки
22 Дек.
Поставяме във фурната на 170 градуса и печем до готовност нашите бели бадемови масленки. Вадим, оставяме малко да се охладят и ги овалваме в пудра захар....
Бели смокинови топчетаБели смокинови топчета
05 Окт.
Рецептата е много проста, но резултатът е много вкусен. Замесвате тесто с продуктите, без пудрата захар и смокините, като тестото трябва да е леко лепкаво. Много хора ме питат, защо не слагам захар вътре в тестото. Повярвайте...