Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рапично олиоРапично олио
22 Август
Растението се прави впечатление със своите изящни наситено жълти цветове, които могат да се видят през пролетните месеци, когато растението разцъфтява. Рапицата вирее при умерен климат и не е много претенциозна....
Как да готвим с рапично олиоКак да готвим с рапично олио
27 Септ.
Рапичното олио се съхранява на студено и тъмно място....
Крехко и сочно агнешкоКрехко и сочно агнешко
10 Дек.
Крехкото и сочно агнешко е готово....
Предимства на рапичното олиоПредимства на рапичното олио
23 Ноем.
При проведено проучване било установено, че при получаването всеки ден на четири седмици рапично олио и рапично олио, обогатено с олеинови киселини, тлъстините в областта на корема намаляват с 1.6%....
Бляскава и здрава коса с рапично олиоБляскава и здрава коса с рапично олио
21 Дек.
Витамините А, Д, В, Е, линоловата, линоленовата и палмитиновата киселини, както и калцият съставляват здравословните нутриенти, които правят екстракта желана и търсена добавка в ежедневието....
Марината за крехко и вкусно свинскоМарината за крехко и вкусно свинско
13 Юли
3
Прибавете вътре месото, нарязания на ивици лук и парченцата чесън. Завийте ги с кухненско фолио и ги оставете да се мариноват добре за около 30 минути. Опитайте и вие тази марината за крехко и вкусно свинско....
Марината за крехко и сочно свинскоМарината за крехко и сочно свинско
02 Дек.
Залейте с нея месото и го оставете така за няколко часа. Тази марината за крехко и сочно свинско е много сполучлива....
Крехко и сочно печено пиле с бираКрехко и сочно печено пиле с бира
03 Ноем.
Добър апетит с това крехко и сочно печено пиле с бира....
Мляко прави рибата по-крехкаМляко прави рибата по-крехка
17 Септ.
Използвайте прясно мляко, когато варите риба – от това месото ѝ ще стане много по-крехко, а лошият дъх, който имат някои речни риби като шарана или пъстървата, ще изчезне....
Крехки и сочни вратни пържолиКрехки и сочни вратни пържоли
03 Март
1
Посоляват се, овкусяват се с черен пипер, намазняват се леко с олио и се намазват със соев сос. Оставят се да поемат подправките за половин час в хладилник....
Крехки и сочни свински ребърцаКрехки и сочни свински ребърца
30 Окт.
Нарежете свинските ребърца поотделно и ги сложете в тава. Смесете в купа черния пипер, соевия сос, виното и водата. Добавете меда и разбъркайте. Мжое да добавите и чесън, ако желаете. Мариновайте ребърцата, заливайки...
Рапичното олио е диетично и подобрява външния видРапичното олио е диетично и подобрява външния вид
22 Февр.
1
Друго доказано качество на рапичното олио е неговото високо съдържание на витамин Е....
Малки прави баничкиМалки прави банички
30 Ноем.
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...
Крехки и сочни ребърца по американскиКрехки и сочни ребърца по американски
30 Юли
Сипете олио в тенджера и ги задушете за три минути. Добавете сос Уорчестър, горчицата, меда, оцета и разбъркайте за още 5 минути на котлона. Нишестето разтворете във водата, добавете я в тенджерата заедно с кетчупа....
Крехки и сочни ребърца на фурнаКрехки и сочни ребърца на фурна
22 Юли
Крехки и сочни ребърца на фурна - вкусен начин да се поглезите! Правим си марината, като смесваме, течния мед, червеното вино, доматеното пюре, горчицата, сока от изцедения лимон, солта и черния пипер....
Марината за крехки и сочни пържолиМарината за крехки и сочни пържоли
16 Юли
2
Имайте предвид, че колкото по-дълго стоят, толкова по-вкусни и крехки ще станат. Маринатата за крехки и сочни пържоли е готова....
Как да направя пилешкото месо крехко?Как да направя пилешкото месо крехко?
25 Май
Тя помага месото да бъде много крехко и сочно, когато се пече. Бялото вино също можете да използвате, за да стане пилешкото месо крехко....
Чесново олиоЧесново олио
11 Февр.
Може да използвате чесновото олио навсякъде, където се предвижда дресинг с олио и чесън....
Прави банички с каймакПрави банички с каймак
28 Ноем.
Препоръчително е правите банички с каймак да се хапват топли, защото са много ароматни. Опитайте!...
Пухкави прави домашни баничкиПухкави прави домашни банички
06 Април
Печем правите банички на 200 градуса около 25 минути. Сервираме пухкавите прави домашни банички веднага или на другия ден- все са толкова вкусни....
Крехки и сочни пържоли със сушени сливиКрехки и сочни пържоли със сушени сливи
12 Септ.
Пържолите от свински врат мариновате с изредените продукти и оставяте в хладилник за 1 нощ. Запичате на грил-тиган за по 2 мин от всяка страна или до леко зачервяване, след което редите в тава. Нарязвате лука на полумесеци...
Крехки и ароматни пържоли печени в пликКрехки и ароматни пържоли печени в плик
15 Юли
Насладете се и вие на тези крехки и ароматни пържоли печени в плик. Добър апетит!...
Крехки и сочни свински котлети на фурнаКрехки и сочни свински котлети на фурна
27 Септ.
Печете пържолите още около 35 минути, но внимавайте да не пресушите месото. Поднесете с гарнитура по избор. Крехките и сочни свински котлети на фурна са много вкусни!...
Как да си приготвим крехко свинско месоКак да си приготвим крехко свинско месо
06 Март
При положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
Как да стане телешкото месо по-крехко?Как да стане телешкото месо по-крехко?
23 Януари
Някои от основните правила за приготвяне на телешко месо са: Стайна температура Преди да готвим телешкото месо, трябва да го извадим от хладилника и да го оставим да достигне стайна температура....