Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Оригинален сладкиш за ценителиОригинален сладкиш за ценители
07 Окт.
Преди сервиране охладете за 2-3 часа сладкиша в хладилник. Оригиналният сладкиш за ценители е много вкусен....
Питка КръфинПитка Кръфин
13 Юли
2
Кръфин се пече в предварително загрята фурна на 160 градуса 50-55 минути. След като питката Кръфин е опечена, се намазва с краве масло....
Есенен ябълков сладкиш за ценителиЕсенен ябълков сладкиш за ценители
08 Ноем.
Щом всичко е смесено добре, идва ред на пълнежа за ябълковия сладкиш....
Моята питка КръфинМоята питка Кръфин
30 Юни
Оставям на скара за 5 минути, намазвам я още гореща с размекнато краве масло и след това покривам с кърпа Кръфин питка....
Мини кръфин питкаМини кръфин питка
28 Май
Мини кръфин питката е готова....
Моят вариант за кръфинМоят вариант за кръфин
31 Май
Моят вариант за кръфин е чудно вкусен....
Питка Кръфин със сиренеПитка Кръфин със сирене
26 Дек.
Когато извадим питката Кръфин със сирене от фурна, я намазваме с останалото масло, оставяме да изстине. Да ви е вкусно !...
Смес от подправки за сладкиши и сладкиСмес от подправки за сладкиши и сладки
11 Април
Сместа от подправки за сладкиши е била известна преди десетилетия като сух парфюм. Можете сами да си направите смес, с която да превърнете домашните сладки и сладкиши в истинско изкушение за сетивата....
Катми за ценителиКатми за ценители
19 Септ.
Поднесете със сладко, сирене, шоколад или каквото обичате. Катмите за ценители са готови....
Целувки за ценителиЦелувки за ценители
27 Април
Целувките за ценители са готови....
Лютивка за ценителиЛютивка за ценители
22 Януари
Лютивката за ценители е чудна....
Джин за ценителиДжин за ценители
19 Януари
1
Смесват се тоника и джина, добавя се леда и ликьора. Накрая се изстисква лимонът и портокала....
Пастет за ценителиПастет за ценители
07 Ноем.
Разбийте в блендер сиренето, сарделите, месото, горчицата, лука и яйцата. Прибавете горчицата, маслото, лимоновия сок, черен пипер и малко сол. Разбъркайте сместа много добре и оставете за няколко часа в хладилник...
Телешка супа за ценителиТелешка супа за ценители
27 Септ.
Телешката супа за ценители е готова!...
Шоколадово семифредо за ценителиШоколадово семифредо за ценители
09 Август
Шоколадовото семифредо за ценители е много вкусно. Добър апетит!...
Мидена салата за ценителиМидена салата за ценители
08 Август
Поднесете мидената салата за ценители с чаша хубаво бяло вино. Добър апетит!...
Шоколадови пасти за ценителиШоколадови пасти за ценители
17 Март
След като изстинат, украсете шоколадовите пасти за ценители със сметанови розички. Добавете колеклце банан и шоколадово топче....
Мъжко мезе за ценителиМъжко мезе за ценители
10 Дек.
Поднасяме нашето мъжко мезе за ценители със студена бира или червено вино. Наздраве с това вкусно мезе!...
Пикантни принцеси за ценителиПикантни принцеси за ценители
16 Август
Бот Апети с тези пикантни принцеси за ценители!...
Гръцка разядка за ценителиГръцка разядка за ценители
07 Май
Гръцка разядка за ценители може да сервирате с гръцки хляб....
Десерт Молотов за ценителиДесерт Молотов за ценители
10 Февр.
След това изключваме фурната и оставяме сладкиша да изстине вътре. Обръщаме тази различна целувка в чиния. Декорираме с карамелени нишки и листенца мента....
Пълнена питка за ценителиПълнена питка за ценители
08 Юли
Печете пълнената питка за ценители в умерена фурна на 160 градуса до златисто, около 40 минути....
Меланж запеканка за ценителиМеланж запеканка за ценители
24 Февр.
6
Сварете яйцата, изстудете и обелете. Печурките, измити и подсушени, нарязваме на филийки и задушаваме с половината краве масло и шипка сол. Като останат на мазнина ги слагаме в голяма купа. При тях прибавяме нарязаната...
Пилешка гозба за ценителиПилешка гозба за ценители
18 Дек.
Пилето се почиства, измива се и се слага в тенджера с подсолена, студена вода да се свари. Отстраняваме кожата на свареното пиле, месото накъсваме на парчета. Бульона прецеждаме. В гювеч слагаме нарязаните на ситно лук...
Дюлево сладко за ценителиДюлево сладко за ценители
08 Ноем.
1
Дюлите съдържат витамини и много други ценни вещества, затова задължително трябва да присъстват на трапезата. Те служат и като естествен ароматизатор, като пречистват въздуха в стаята. Измиваме и почистваме дюлите. До...