Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Цедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Еклери с шоколадинЕклери с шоколадин
16 Ноем.
Изпечете еклерите в гореща фурна, докато бухнат и станат златисти. Оставете ги да изстинат....
Еклери с карамелЕклери с карамел
05 Май
3
Полейте еклерите с карамеления сироп и сложете на хладно за известно време, преди да поднесете....
Еклери с целувкиЕклери с целувки
24 Август
Еклерите се вадят, охлаждат се и пълнят с крем. Всеки еклер се сервира, като се украсява с целувки....
Еклери с млякоЕклери с мляко
13 Февр.
3
(Използвайте лъжица, за да гребете от сместа.) Еклерите се пекат на 200 градуса за 15-20 минути, след което се оставят в изключена фурна за още малко време. Готовите еклери се пълнят с крем по желание....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Еклери с шоколадЕклери с шоколад
18 Ноем.
2
След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Как да си направим домашни еклериКак да си направим домашни еклери
02 Февр.
Пълнежът на еклерите може да бъде плодов, само сметана, шоколадов, дори можете да си ги направите солени с плънка от майонеза и подправки....
Еклери с крем и крем с еклериЕклери с крем и крем с еклери
26 Януари
Съвършените еклери с крем и крем с еклери. Източник: Добриана Димова - Българските ястия и рецепти...
Еклери с оризово брашноЕклери с оризово брашно
11 Дек.
Еклерите с оризово брашно са готови....
Еклери с пудингов кремЕклери с пудингов крем
19 Април
Чакаме ги да изстинат, за да направим разрез за крема. За пудинга разбъркваме 1 ч.ч. захар с 500 мл мляко и го оставяме да заври. През това време разбъркваме пудинговия прах с 100 мл вода....
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайвер
05 Април
След това оставяме еклерите да се охладят, изрязваме горната част внимателно. Слагаме парченце кашкавал и хайвер и нашите солени еклери са готови. Тези солени еклери с хайвер са идеални за повод....
Еклери с ягодов кремЕклери с ягодов крем
09 Април
Разчупете, ако е необходимо: центърът трябва да изглежда напълно изпечен и сух. Поставете върху решетка за готвене и охладете напълно еклерите, преди да ги напълните....
Еклери с шоколадов пълнежЕклери с шоколадов пълнеж
12 Окт.
Напръскайте с капки или ивици вкусните и нежни еклери с шоколадов пълнеж. Да ви е сладко!...
Еклери с портокалов кремЕклери с портокалов крем
15 Май
Интензивно бъркаме, за да не стане на бучки. След като сме оставили еклерите да поизстинат, вземаме всеки еклер, цепваме през средата с остър нож и с малка лъжичка пълним с крем....
Еклери с фъстъчен кроканЕклери с фъстъчен крокан
07 Август
Еклерите с фъстъчен крокан са готови....
Домашни еклери с кремДомашни еклери с крем
21 Май
Крема няма опасност да се разтече, защото еклерите се слепват. Готовите еклери се поръсват с пудра захар или със заливка от шоколад. Домашните еклери с крем са готови....
Лесни еклери с кремЛесни еклери с крем
25 Април
Изваждат се еклерите и се оставят да се охладят, през това време се приготвя кремът за еклери. Захарта се разтваря в прясното мляко, като се отделя малко мляко, в което да се разтворят нишестето и брашното....
Еклери с маков кремЕклери с маков крем
07 Май
Ако е още рядък, можем да приберем в хладилник да стегне. Пълним еклерите с крем и отгоре поръсваме разтопен черен или съответно бял шоколад....
Еклери с бананов кремЕклери с бананов крем
29 Април
3
Докато кремът се охлажда, приготвяме еклерите....
Еклери с различен кремЕклери с различен крем
09 Януари
Готовата смес изсипете в пош с накрайник и шприцовайте еклерите в тава, застлана с хартия за печене. Изпечете еклерите на 170 градуса до готовност. Извадете и оставете да изстинат напълно....