Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Топинг от ягодиТопинг от ягоди
10 Юли
Варете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета. Използвайте топинга от ягоди върху домашен сладолед или други десерти....
Топинг от ментаТопинг от мента
04 Юни
Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
Топинг за сладоледТопинг за сладолед
31 Май
Разбъркайте с какаото, канелата, ванилията и маслото и по желание може да добавите 1 ч.л. ром или коняк. Щом всичко се хомогенизира, снемете от котлона. Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....
Шоколадов топинг за сладоледШоколадов топинг за сладолед
06 Юни
Шоколадов топинг за сладолед е крем, с който може да гиранирате дори и любими торти....
Ягодов топинг за чийзкейкЯгодов топинг за чийзкейк
01 Май
Ягодовият топинг се готви на ниска температура, като се разбърква периодично, до желаната гъстота. За по-фина структура на топинга, може да се прецеди, след като се охлади....
Домашен топинг от черешиДомашен топинг от череши
01 Май
Получава се среден на гъстота топинг, подходящ за торти, сладоледи и много други. Домашният топинг от череши е готов....
Шоколадов топинг за сладкишиШоколадов топинг за сладкиши
12 Януари
Разтопете на водна баня, докато двата продукта се смесят и разтопят за шоколадовия топинг за сладкиши....
Кускус с пикантен топинг и беконКускус с пикантен топинг и бекон
26 Юни
Кускусът с пикантен топинг и бекон е готов....
Малинов топинг за вкусни десертиМалинов топинг за вкусни десерти
20 Март
За да се получи гладък топинг, пасираме с блендер или пасатор. Този вид малинов топинг за вкусни десерти използваме за вкусни десерти и украса на мелби, сладкиши, торти, кексове, палачинки....
Как да си приготвим перфектния пастет?Как да си приготвим перфектния пастет?
27 Февр.
Как да си приготвим деликатесен домашен пастет?...
Как да приготвим перфектния Рибай стекКак да приготвим перфектния Рибай стек
14 Дек.
Но как да сготвим перфектния Рибай стек? Преди да започнете да го готвите, го овкусете много добре. Направете го само със сол и пипер - нищо друго!...
Ягодов чийзкейк с желиран топинг и шампанскоЯгодов чийзкейк с желиран топинг и шампанско
17 Август
Оставяме да престои за една нощ, за да може да стегне. Декорираме ягодовия чийзкейк с желиран топинг и шампанско с ягодов топинг по желание....
Неустоима торта с топинг и карамелизирани крушиНеустоима торта с топинг и карамелизирани круши
13 Ноем.
Неустоимата торта с топинг и карамелизирани круши е готова....
Как да приготвим перфектните кюфтетаКак да приготвим перфектните кюфтета
25 Юли
10
Можете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
Карамелен топинг за сладкиши и тортиКарамелен топинг за сладкиши и торти
02 Април
Може да стоплите карамеления топинг за сладкиши и торти за секунди в микровълнова или водна баня, за да се отпусне преди да преминете към използването му....
Ванилов сладолед с топинг от ягодиВанилов сладолед с топинг от ягоди
02 Юни
Първо, приготвяме млечния сладолед. Слагаме на котлона млякото заедно с ванилията да заврат. 2....
Малинов топинг за сладкиши и десертиМалинов топинг за сладкиши и десерти
27 Април
Добавя се и от малиновия топинг за сладкиши и десерти. Завършва се с бисквитка. Лек десерт с идеално допълващ го малинов топинг....
Сладолед с домашен топинг от малиниСладолед с домашен топинг от малини
29 Юни
Можем да използваме, какъвто плод пожелаем. Приготвяме си топинг от пресни малини, като след като ги измием, ги смиламе с пасатор или блендер , заедно с малко захар. Заливаме сладоледа и поднасяме....
Перфектния козунакПерфектния козунак
09 Май
Сплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар. Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
Перфектния ЛучникПерфектния Лучник
30 Юни
Това буквално е перфектният лучник!...
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаКак да приготвим перфектния щолен за Коледа
04 Дек.
2
Щоленът е традиционен немски сладкиш, който се приготвя за коледните празници. Той вече е познат и у нас и все повече домакини имат желанието да го приготвят....
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр
21 Август
Това вкусно удоволствие, заредено с аромата на лято, плодове и преливащо от сладост става двойно, когато го приготвим сами....
Топинг от вишни за сладкиши и десертиТопинг от вишни за сладкиши и десерти
01 Февр.
За да приготвим сгъстителя си вземаме съд слагаме 2 супени лъжици. лимонов сок и 3 супени лъжици царевично нишесте и с вилица внимателно разтваряме нишесте в сока....
Шоколадово-мраморно брауни с топинг от ягодиШоколадово-мраморно брауни с топинг от ягоди
01 Май
Този вид ягодов топинг може да се съхранява в хладилник за около 1 седмица. Брауни На умерен котлон на водна баня се стопяват шоколадът и маслото. Оставят се настрана да се охладят до стайна температура....
Японска ябълкова торта с топинг от карамелЯпонска ябълкова торта с топинг от карамел
14 Май
Топинг: В касерола се изсипва захарта и се оставя да се стопи до светъл карамел на умерен огън, по-скоро към слаб котлон. Прибавя се маслото при непрекъснато разбъркване до пълното му стопяване....