Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Болки в корема от консумацията на лютоБолки в корема от консумацията на люто
08 Юни
За много хора, които изпитват чувство на парене в стомаха, това обикновено се случва след хранене. Най-често е виновна пикантна храна. Има няколко причини, поради които пикантната храна предизвиква усещане за парене в стомаха...
Рискове от консумацията на непастьоризирано млякоРискове от консумацията на непастьоризирано мляко
02 Март
Част от причинените неудобства и неприятности, които може да доведе консумацията на непастьоризирано мляко, са диария, стомашни спазми, повръщане, алергии....
Кавитация - ползи и рисковеКавитация - ползи и рискове
28 Април
Ползите от това третиране са : 1....
Ползи от консумацията на калмариПолзи от консумацията на калмари
23 Ноем.
Ползи за здравето от консумацията на калмари За пречистване на тялото Този морски дар пречиства организма от вредните вещества....
Ползи от консумацията на ананасПолзи от консумацията на ананас
27 Юни
Ананасът носи редица ползи за организма на човека....
Ползи от консумацията на броколиПолзи от консумацията на броколи
14 Дек.
Ползи от консумацията на броколи 1. В тях се съдържат много витамини, минерали и биоактивни съединения - Броколите могат да бъдат хапвани както варени, така и сурови. И по двата начина са здравословни....
Ползи от консумацията на лещаПолзи от консумацията на леща
14 Май
Ползи от консумацията на леща Растителните протеини в лещата са много полезни и се усвояват по-лесно от организма, в сравнение с тези в месото или рибата например....
Рискове от консумация на недобре сготвено месоРискове от консумация на недобре сготвено месо
13 Окт.
Не бива обаче да се премълчават рисковете, които крие термично не добре обработеното месо. Какви рискове носят различните видове меса, когато не са преминали достатъчна термична обработка?...
Люто мезеЛюто мезе
24 Окт.
Овкусете със сол, олио и оцет на вкус. Поръсете със ситно нарязан магданоз и охладете преди консумация....
Ползи от консумацията на червено зелеПолзи от консумацията на червено зеле
18 Февр.
Препоръчително е преди консумация да махнете горните листа, тъй като е възможно в тях да се съдържат нитрати....
Неподозирани ползи от консумацията на пъпешНеподозирани ползи от консумацията на пъпеш
11 Ноем.
Неподозирани ползи от консумацията на пъпеш 1. Богат състав Пъпешът има доста ниско съдържание на калории (около 36 калории на 100 грама)....
Здравословни ползи от консумацията на хикамаЗдравословни ползи от консумацията на хикама
06 Септ.
Нека видим какви здравословни ползи носи за организма консумацията на този екзотичен плод: 1....
Невероятните ползи от консумацията на гъбиНевероятните ползи от консумацията на гъби
05 Април
Около 100 вида се изследват за техните ползи за здравето и много от наистина се открояват заради способността им да осигурят огромна подкрепа на вашата имунна система....
7 ползи от консумацията на Халапеньо7 ползи от консумацията на Халапеньо
20 Февр.
Интересното е, че освен чрез консумация може да намалите болката и като положите чушката на болното място. 5....
Здравословни ползи от консумацията на медЗдравословни ползи от консумацията на мед
04 Дек.
Здравословни ползи на меда Медът, заедно с останалите пчелни продукти, се смята за най-духовната и магическа храна на Земята....
Ползи от консумацията на сирене ЧедърПолзи от консумацията на сирене Чедър
21 Ноем.
Съображения при консумация на Чедър Яжте сирене Чедър умерено, защото е с високо съдържание на мазнини и калории....
Здравословни ползи от консумацията на ръжЗдравословни ползи от консумацията на ръж
26 Август
Скорошно проучване откри още няколко ползи за здравето от консумацията на ръж, които са достатъчни, за да я превърнат в част от ежедневното ви меню....
Невероятните ползи от консумацията на грахНевероятните ползи от консумацията на грах
26 Окт.
С консумация на грах може да спрете подуването на стомаха, да постигнете ускоряване на метаболизма в организма и лесно да отслабнете....
Здравословни ползи от консумацията на качамакЗдравословни ползи от консумацията на качамак
09 Март
Обикновеният качамак, който може да се гарнира по различни начини, крие ползи за здравето ни. Качамакът, наричан още полента и мамалига, е добре позната храна на нашата трапеза....
Ползи от консумацията на Годжи БериПолзи от консумацията на Годжи Бери
18 Януари
Отдавна за Китай този плод е индустрия заради лековитите ползи от консумацията на Годжи Бери. Какво съдържа плодът на Годжи Бери?...
Хормонозаместителната терапия - рискове и ползиХормонозаместителната терапия - рискове и ползи
12 Юни
Най-добрите хормонозаместващи планове трябва да са краткосрочни и ефективни, а ползите трябва да са повече от вредите....
Биоревитализация - ползи и рискове на бюти терапиятаБиоревитализация - ползи и рискове на бюти терапията
09 Юли
Ето какви са ползите и недостатъците от биоревитализацията: Ползи на биоревитализацията Биоревиталзиацията е процедура, която може да се прилага върху всяка кожа....
Люто Блъди МериЛюто Блъди Мери
22 Август
На шишче се забиват маслинките. Забиват се на селърито. Поднася се охладен и със сламка....
Панирано люто пилешкоПанирано люто пилешко
27 Дек.
Нарязваме пилешкото филе на парчета и го заливаме с киселото мляко. Объркваме и прибираме в хладилника за 4-5 часа. След това изтръскваме парчетата пилешко от киселото мляко и ги подреждаме в чиния. Посоляваме ги....
Люто печено пилеЛюто печено пиле
12 Окт.
2
Намалете фурната на 200 градуса и продължете да печете още около 40 минути или докато пилето стане готово. Оставете го да си почине малко, разрежете и го поднесете с гарнитура по избор....