Пет причини да ядем повече нарПет причини да ядем повече нарЕто топ пет на причини, поради които нарът трябва да присъства е менюто ни: 1. Наровете предпазват от сърдечно-съдовите заболявания....
Пет причини да ядем повече морковиПет причини да ядем повече морковиПроизходът на морковите може да бъде проследен във времето преди около 5000 години чрез исторически документи и картини. Никой не знае точно кога са се появили първите моркови, защото много хора ги бъркат за пащърнак...
Пет здравословни причини да ядем повече яйцаПет здравословни причини да ядем повече яйца
27 Юли
Савина
Най-добре е да ядем домашно отгледани или ако нямаме такава възможност - да внимаваме какви яйца купуваме....
Пет неочаквани комбинации с диняПет неочаквани комбинации с диняСлагаме в купички от сместа и до нея шишче с диня....
Пет причини да ядеш повече маруля това лятоПет причини да ядеш повече маруля това лятоВижте в галерията ни 5 причини да хапваме повече маруля. page1. Марулята е диетична Марулята е нискокалорична. Тя обаче съдържа целулоза, която я прави засищаща храна....
Пет причини за косопадаПет причини за косопадаКосата е предимно направена от протеини, така че човек трябва да яде протеинови храни, за да поддържа здравословен растеж....
Пет важни причини да ядете фасул по-честоПет важни причини да ядете фасул по-честоВ галерията горе вижте 5 важни причини, поради които бобът задължително трябва да присъства в менюто ви. pageБорба против рака Фасулът е богат на антиоксиданти, които са отлични съюзници в борбата с рака....
Пет причини, пречещи на зачеванетоПет причини, пречещи на зачеванетоДнес ще ви запознаем с пет причини, пречещи на забременяването. Д-р Георги Стаменов е един от малкото български специалисти, компетентен по проблемите на репродуктивно здраве....
ДиняДиня
22 Февр.
6
Admin
Динята може да се яде сурова или маринована. В Южна Русия дините понякога се консервират, като ги ферментират със зеле, както и ябълките. Всъщност туршия с диня се приготвя и в България....
10 причини да ядем повече цитруси10 причини да ядем повече цитрусиПричината е, че цитрусите и особено грейпфрутът, могат да причинят токсичност при предозиране на лекарствата....
Десет причини да ядем повече карфиолДесет причини да ядем повече карфиолМоже да подпомогне отслабването Карфиолът е с ниско съдържание на калории, така че можете да ядете в големи количества, без да качвате килограми. Той забавя храносмилането и насърчава усещането за ситост....
Пет причини да започнете да спортуватеПет причини да започнете да спортуватеОсновната причина се крие в съзнанието ви....
6 причини да ядем маслини всеки ден6 причини да ядем маслини всеки ден1. Консумацията на маслини се грижи за сърдечния мускул и кръвоносната система. Мазнините им повишават нивата на добрия холестерол и пречистват кръвоносните съдове от плаки и натрупвания, понижават кръвното налягане...
Пет причини, заради които да обичаме вишнитеПет причини, заради които да обичаме вишнитеЕто и няколко причини, вишните да намерят място във вашето меню....
Пет причини, поради които сте винаги гладниПет причини, поради които сте винаги гладниАко да, ето и петте причини да сте постоянно гладни: Причина 1 – Вие се храните за двама…наистина Може би най-невинната и същевременно най-радостната за повишения апетит причина е бременността....

Следвай ни