Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко време се вари свински езикОколо 40 минути преди края на времето за готвене, добавете морков в тенджерата с езика, също добавете лук и подправки....
25 Март
Колко време се вари супа?Рибните супи също се приготвят за толкова време, за колкото се сварява рибата в тях. За 40 -50 минути можете да приготвите супа от бяла риба. За 50 минути се прави и супа от риба треска....
02 Август
1
Колко време се вари телешки езикПодготовката за готвене на телешки език е минимална, но самото готвене отнема няколко часа. Резултатът обаче си заслужава.
Трудно се намира език като асортимент за продажба в супермаркетите. В близките реномирани месарски...
01 Март
Колко време се вари свинско шкембе?Важно е да знаете колко време се вари свинско шкембе. Продължителността на времето зависи от размера и дебелината на свинското шкембе....
19 Май
Свински език панеИзмийте и почистете свинския език, след което го сложете да се вари в подсолена вода с подправки - карамфил, зърна черен пипер, бахар и др. По желание може да добавите и кубче бульон....
11 Дек.
Пушен свински езикСипваме вода, за да се покрият продуктите заедно със свинския език, и поставяме на котлона да ври за 35 минути.
Времето за готвене на езика зависи от размера....
28 Януари
Свински Език ЯхнияПоставяме езика в съд заедно с бахара и дафиновия лист да се вари. След като е готов вадим и докато е още топъл го обелваме.
Нарязваме зеленчуците. В тиган запържваме всички зеленчуци в олиото....
08 Април
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.
Всяка филийка намажете с горчица от двете страни....
25 Май
2
Печен свински езикТака обработен, свинският език може да се прибере в хладилник или фризер.
За печен свински език поставяме парченцата в тавичка. Подправяме със сол и черен пипер на вкус....
21 Септ.
Свински език чорбаОставете свинския език да се вари, махнете пяната, ако се образува. Когато е готов, нарежете на парченца.
В друг съд задушете накълцания лук, добавете от бульона на свинското....
02 Август
Паниран свински езикИзчистете и измийте свинския език.
Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.
Всяка филийка намажете с горчица от двете страни....
25 Май
2
Как и колко време се вари телешки език?Ако използвате тенджера под налягане, ще съкратите времето за сваряване на 50 мин. Следете го, защото телешкият език не трябва да се преварява!...
06 Март
Подходящи подправки за свински езикКолкото по-младо е то, толкова по-малко време за варене на езика ще ви е необходимо, но обикновено то варира между 1.30 и 2 часа....
01 Април
Свински език на скараВ подсолена вода поставяме добре измития свински език и варим за около 20 минути.
Когато изтече времето, към водата добавяме едро нарязаните корени за супа, черния пипер, дафиновия лист и оцета....
12 Май
Свински език на фурнаВадим след изтичането на времето, нарязваме на шайби и нареждаме в тавичката.
Отново поставяме свинския език на фурна, за да се запече, но не прекаляваме, за да не стане сух....
01 Юли
Сандвичи със свински езикСварете почистения свински език в тенджера под налягане, като добавите и подправките. Готовият език се охлажда и се реже на резени....
19 Август
Свински език в гювечеКогато яйчицата побелеят, но са рохки в средата, свинският език в гювече е готов....
21 Септ.
Свински Език по ЛовджийскиВ тенджера в леко подсолена вода сложете 1 бр. дафинов лист и няколко зрънца черен пипер, сварете свинския език до готовност /60-90 минути/.
Изчакайте да изстине и нарежете свински език на филийки....
22 Март
Свински език с картофиСлагаме свинския език в тенджера в подсолена вода да се свари, заедно с дафиновия лист, бахара и черния пипер на зърна....
30 Януари
Чорба от свински езикИзмийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца.
Прецедете бульона и отново го върнете в тенджерата заедно с езика на котлона....
12 Март
Терин от свински езикЖелатинът се залива с бульона и се оставя за 40 минути. Кашкавалът се нарязва на парчета, слага се в полиетиленова торбичка и се пуска във вряща вода да се разтопи. След това се изважда върху фолио и се разточва....
31 Окт.
Терин от свински езикЖелатинът се залива с бульона и се оставя за 40 минути. Кашкавалът се нарязва на парчета, слага се в полиетиленова торбичка и се пуска във вряща вода да се разтопи. След това се изважда върху фолио и се разточва....
31 Окт.
Как и колко време се вари свинска глава?Ползите от яденето на продукти от свинска глава са изцяло свързани с хранителната стойност и състава на продукта....
12 Май
Свински език със сметанов сосКогато се разтопи добавете лъжицата брашно и запържете.
Разделете с течната сметана и прецедения бульон. Подправете със сол и черен пипер. Оставете да поври малко за да се сгъсти и отстранете от огъня....
15 Март
1