Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-вкусното ризото с манатаркиНай-вкусното ризото с манатарки
03 Май
Най-вкусното ризото с манатарки е готово....
Тайните на перфектното ризото!Тайните на перфектното ризото!
21 Април
1
Вида на ориза е от решаващо значение за вкуса и текстурата на ризотото....
Постно зеленчуково ризото на фурнаПостно зеленчуково ризото на фурна
17 Март
Постното ризото се сервира с накълцан магданоз....
Тайните на вкусното чевермеТайните на вкусното чеверме
14 Март
Тайните, които трябва да знаете, за да приготвите вкусно чеверме, са: - Огънят не трябва да е много силен; - Огънят трябва да е горял малко преди да се сложи месото; - Месото трябва да се сложи много хубаво на шиша...
Тайните на вкусното агнешкоТайните на вкусното агнешко
06 Май
Добре приготвеното, вкусно агнешко месо е нещо божествено. То има комплексен, специфичен и нежен вкус....
Тайните на вкусното гювечеТайните на вкусното гювече
11 Март
1
Много вкусно се получават гъбите с картофи в гювече. Необходими продукти: 1 килограм картофи, 500 грама печурки, 1 глава лук, 200 милилитра сметана, сол, масло, магданоз....
Ризото с тръбенкиРизото с тръбенки
31 Окт.
Сервирайте разкошното ризото на момента, за да се усещат стегнатите зрънца ориз, обвити в кремообразна субстанция. При изстиване, ориза си поема всичко и ризотото губи автентичното си очарование....
Ризото с калмариРизото с калмари
17 Окт.
Задушавайте 15-20 минути с постоянно бъркане и доливане на вода. В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз. Ризотото с калмари е много вкусно....
Ризото с коприваРизото с коприва
18 Февр.
Първо, слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото....
Ризото в мултикукърРизото в мултикукър
26 Април
1
Уредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря. След като ризотото е готово, се оставя на програма за поддържане на топлина. Ризотото в мултикукър е готово....
Ризото с КладницаРизото с Кладница
03 Април
Готовото ризото с гъби разсипете на порции. Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах. Добър апетит!...
Ризото с гъбиРизото с гъби
07 Февр.
Хубавото ризото е с кремообразна консистенция. След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан. Може по желание да се поръси с магданоз. Ризотото с гъби е готово....
Ризото в таваРизото в тава
06 Януари
Почиствате и измивате ориза. Слагате го в намазнена с олиото тава и му добавяте вода в съотношение 3:1 /вода:ориз/. Добавяте подправките и доматения сок/доматеното пюре. Печем в нагрята фурна около 15 -20 мин. След...
Ризото с доматиРизото с домати
06 Юли
Сервирайте ризотото с босилек и пармезан....
Ризото с шафранРизото с шафран
24 Май
Продължете да готвите, като прибавяте по малко от бульона, в продължение на 20 минути. Добавете водата с шафрана, оставащото масло и пармезана....
Ризото с шункаРизото с шунка
13 Ноем.
2
Може да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
Ризото с каймаРизото с кайма
13 Май
4
Овкусете с подправки и поднесете ризотото с кайма топло....
Ризото с ягодиРизото с ягоди
22 Февр.
1
Прибавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари. Прибавя се 1/2 ч.ч. от бульона. Държи се на огъня, докато оризът поеме цялата течност....
Ризото с аспержиРизото с аспержи
14 Февр.
Избират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15 мин....
Ризото с грейпфрутРизото с грейпфрут
13 Януари
Добавят се сокът от грейпфрут, и малко след това зеленчуковият бульон, постепенно - на порции по 1/2 ч.ч., всяка....
Ризото с къриРизото с къри
11 Дек.
Добавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари, а след това и зеленчуковият бульон се добавя постепенно (на порции от 1/2 чаша или 125 мл)....
Ризото с телешкоРизото с телешко
18 Април
Извадете вече готовото ризото и го оставете да изстине. Сега идва ред на телешкото. Овкусете го със соев сос, риган и осолете. На оребрен тиган поставете и останалото масло....
Ризото с рибаРизото с риба
25 Май
1
Водата трябва да е общо 1 л, но се добавя на части, след като оризът я поеме. Добавете накрая и рибата заедно с маслото, поръсете със ситно нарязаните копър и магданоз и отстранете от котлона....
Ризото с патладжаниРизото с патладжани
15 Март
Оставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
Ризото с тикваРизото с тиква
21 Септ.
Щом се изпари, добавете нарязаните сушени домати и изсипвайте на порции тиквения бульон при непрекъснато разбъркване. Не оставяйте вкусното ризото прекалено много на котлона....