Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да спрем да се тъпчем?За избягване на проблеми със стомаха, с теглото и със собственото си Аз, ето няколко съвета – как да спрете да се тъпчете и да започнете да се храните нормално.
1....
13 Юли
Ако се тъпчеш с месо, съсипваш зрението сиЯденето на червено месо десет или повече пъти седмично може да увеличи риска от загуба на зрението, установи проучване. Прекалената консумация на месо би могла да доведе до проблеми с очите заедно с напредването на...
15 Септ.
Тези навици ви изморяват без да подозиратеЛягате си навреме, спите добре и на сутринта се събуждате изморени и без капка енергия. Възможно ли е това и защо се получава?
Ако не страдате от здравословен проблем, който би обяснил тази тежка умора, най-вероятно...
27 Март
Ежедневни навици, които влошават здравето без да подозирамеКакво обаче може да се каже за онези навици, които са вредни, a в същото време дори не подозираме, че ни влияят негативно? Как може да се откажем от нещо, за което и не подозираме, че трябва да премахнем?...
11 Януари
Как се съхранява месо без хладилникАко се налага да съхранявате месо без хладилник, има проверени методи за това. Можете да използвате смес от олио и зеленчуци. Измийте чушки и домати, нарежете ги на кръгчета, смесете ги с нарязани на ситно зелени...
07 Април
2
Плов без месоПокрива се с капак и се вари първо на силен огън после на слаб без да се отваря капака. След около 15 минути се маха от котлона и се оставя с капака. Сервира се поръсен с нарязан магданоз....
08 Ноем.
Пелмени без месоИзваждаме с решетъчна лъжица и сервираме пелмени без месо с разнопено масло....
11 Ноем.
Гювеч без месоРазбърква се. Накрая се поръсва със сол и се пече в умерена фурна, докато водата се изпари и остане само мазнината.
Преди сервиране се поръсва със ситно нарязания магданоз.
Гювечът без месо е готов....
06 Юни
Пица без месоЗа тестото: всичко освен брашното с 1 гореща ч.ч. вода се залива и оставя покрито за 5 мин.
Брашното се изсипва в купа заедно с течната смес. Смесват се докато се получи тесто....
23 Април
Лазаня без месоПо желание може да поръсвате с малко настърган кашкавал, докато редите лазанята. Сложете да се пече за около 30 минути в загряна на 180 градуса фурна....
29 Март
Как да си набавим протеини без месоЗначението на протеините за организма е толкова голямо, че те са наричани градивни елементи на тялото. Обхващайки 17 процента от теглото на тялото, протеинът преобладава като компонент на мускулите, кожата, ноктите, косата...
12 Окт.
Агнешка супа без месоКогато всички зеленчуци са омекнали, добавете застройката, която се приготвя по следния начин: киселото мляко се разбива с жълтъка и брашното + 1 черпак от супата....
04 Май
2
Руска салата без месоТака приготвена руската салата без месо може да се сервира като гарнитура към печени меса или да се хапва върху филия....
21 Ноем.
Италианска фокача без месоНамажете я със зехтин и я сложете да се пече до готовност за около 20 минути на 200 °C.
Покрийте я с памучна кърпа и я оставете така за около 10 минути.
Италианската фокача без месо е много вкусна....
04 Март
1
Пълнени домати без месоТези пълнени домати без месо са от оранжерия и са по-воднисти. Вкусът им беше прекрасен, видът им също.
Източник: Krasimira-Giovanni Romano - Кулинарна мрежа...
15 Януари
Зеленчукови гювечета без месоПечете гювечетата около 90 минути, ако искате да съкратите времето може да увеличите впоследствие градусите.
Зеленчуковите гювечета без месо са много вкусни....
10 Март
Класически Борш без месоПри поднасяте поръсваме борша без месо с пресен магданоз и лъжица цедено мляко....
03 Дек.
Вегетарианско пиде без месоПоднесете вегетарианското пиде без месо топло и хапвайте самостоятелно или в комбинация с друго ястие или сос. Аз ги поднасям с чеснов сос и са чудесни.
Добър апетит!...
04 Ноем.
Розова мусака без месоОставете пюрето да ври, докато се посгъсти.
Нарежете на кубчета хляба и ги запържете в останалото масло до златист цвят и поръсете с малко черен пипер....
10 Април