Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка.
Сервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
14 Септ.
1
Тригуни Да си оближеш пръститеВ купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава....
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да си направим домашна юфкаХубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа.
Начупете юфката и я сложете в голяма тава. Залейте я с разстопено краве масло и разбъркайте....
12 Май
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Агнешки котлети с розмарин и мащеркаПоднесете агнешките котлети с розмарин и мащерка с гарнитура по избор....
17 Февр.
Пържени гъби с масло, розмарин и мащеркаПържените гъби с масло, розмарин и мащерка са готови....
09 Окт.
Печено пиле с розмарин и маслоПеченото пиле с розмарин и масло се поднася с чаша бяло вино или студена бира....
21 Дек.
Чудна пъстърва с розмарин и маслоРибата се поставя, а върху нея - много тънки парченца от кравето масло.
Пече се в силно предварително нагрята фурна, леко да порозовеят.
Накрая се слагат резени лимон....
24 Юли
1
Картофи с пармезан, розмарин и маслоИзвадете бланшираните картофи от водата и ги прехвърлете още горещи в купата при пармезана, розмарина и чесъна.
Разбъркайте добре, за да полепне сместа и прехвърлете в тавичка....
23 Април
Свински котлети с масло и чесънСложете по половин лъжица от чесновата паста върху всяка от сочните свински пържоли и изпържете по още 2 мин от всяка страна на пържолата.
Поднесете свински котлети с масло и чесън в компанията на червено вино....
11 Май
Какво да сготвим със свински котлети?Свински котлети с гъбен сос
Необходими продукти:
4 свински котлета, 400 г гъби, 500 мл гъбен бульон, 50 г масло, 1 ч.ч. бяло вино, 2 с.л. брашно, 2-3 с.л. олио, 1 глава лук, сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне...
29 Януари
Свински пържоли с розмарин и вино./ лука, чесъна и розмарина.
След това прибавете пържолите и запържете до златисто.
Налейте на виното и задушете, докато течността се изпари. Сервирайте с варен ориз с зеленчуци или друга гарнитура по желание....
01 Дек.
Свински ребърца с розмарин и мащеркаНаздраве с тези апетитни свински ребърца с розмарин и мащерка!...
04 Май
Цяло печено пиле с розмарин и маслоПечено пиле с розмарин и масло и чаша бяло вино - невероятно вкусно печено пиле!
Добър апетит!...
18 Август
Свински вратни пържоли с розмарин и чесънПоднесете с любима гарнитура, като поръсите всяка порция с прясно накълцан свеж розмарин и печените скилидки чесън.
Добър апетит със свински вратни пържоли с розмарин и чесън!...
25 Март
1
Как да си приготвим крехко свинско месоПри положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
06 Март
Свински пържолки и ребра с розмарин на фурнаСвинските пържолки и ребра с розмарин на фурна са много вкусни....
24 Февр.
Задушени свински котлетиВ тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след което ги подреждаме в тенджера от йенско стъкло, поставяме върху всеки котлет шайби от лук....
22 Януари
2
Пълнени свински котлетиПолучената смес с извара пълним във внимателно разрязаните котлети, на които сме образували джоб. Пържим котлетите до готовност в мазнината от гърдите....
07 Юли