Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка. Сервират се със студена бира или червено вино! Добър апетит!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал и с вилица се притискат краищата. Нареждат се в широка тава....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Хубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа. Начупете юфката и я сложете в голяма тава. Залейте я с разстопено краве масло и разбъркайте....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Агнешки котлети с розмарин и мащеркаАгнешки котлети с розмарин и мащерка
17 Февр.
Поднесете агнешките котлети с розмарин и мащерка с гарнитура по избор....
Пържени гъби с масло, розмарин и мащеркаПържени гъби с масло, розмарин и мащерка
09 Окт.
Пържените гъби с масло, розмарин и мащерка са готови....
Печено пиле с розмарин и маслоПечено пиле с розмарин и масло
21 Дек.
Печеното пиле с розмарин и масло се поднася с чаша бяло вино или студена бира....
Чудна пъстърва с розмарин и маслоЧудна пъстърва с розмарин и масло
24 Юли
1
Рибата се поставя, а върху нея - много тънки парченца от кравето масло. Пече се в силно предварително нагрята фурна, леко да порозовеят. Накрая се слагат резени лимон....
Картофи с пармезан, розмарин и маслоКартофи с пармезан, розмарин и масло
23 Април
Извадете бланшираните картофи от водата и ги прехвърлете още горещи в купата при пармезана, розмарина и чесъна. Разбъркайте добре, за да полепне сместа и прехвърлете в тавичка....
Свински котлети с масло и чесънСвински котлети с масло и чесън
11 Май
Сложете по половин лъжица от чесновата паста върху всяка от сочните свински пържоли и изпържете по още 2 мин от всяка страна на пържолата. Поднесете свински котлети с масло и чесън в компанията на червено вино....
Какво да сготвим със свински котлети?Какво да сготвим със свински котлети?
29 Януари
Свински котлети с гъбен сос Необходими продукти: 4 свински котлета, 400 г гъби, 500 мл гъбен бульон, 50 г масло, 1 ч.ч. бяло вино, 2 с.л. брашно, 2-3 с.л. олио, 1 глава лук, сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне...
Свински пържоли с розмарин и виноСвински пържоли с розмарин и вино
01 Дек.
./ лука, чесъна и розмарина. След това прибавете пържолите и запържете до златисто. Налейте на виното и задушете, докато течността се изпари. Сервирайте с варен ориз с зеленчуци или друга гарнитура по желание....
Свински ребърца с розмарин и мащеркаСвински ребърца с розмарин и мащерка
04 Май
Наздраве с тези апетитни свински ребърца с розмарин и мащерка!...
Цяло печено пиле с розмарин и маслоЦяло печено пиле с розмарин и масло
18 Август
Печено пиле с розмарин и масло и чаша бяло вино - невероятно вкусно печено пиле! Добър апетит!...
Свински вратни пържоли с розмарин и чесънСвински вратни пържоли с розмарин и чесън
25 Март
1
Поднесете с любима гарнитура, като поръсите всяка порция с прясно накълцан свеж розмарин и печените скилидки чесън. Добър апетит със свински вратни пържоли с розмарин и чесън!...
Как да си приготвим крехко свинско месоКак да си приготвим крехко свинско месо
06 Март
При положение, че сте истински факири в кухнята, то няма как да не знаете как се приготвя крехко свинско месо....
Свински пържолки и ребра с розмарин на фурнаСвински пържолки и ребра с розмарин на фурна
24 Февр.
Свинските пържолки и ребра с розмарин на фурна са много вкусни....
Задушени свински котлетиЗадушени свински котлети
22 Януари
2
В тиган слагаме маслото и запържваме котлетите от двете страни, след което ги подреждаме в тенджера от йенско стъкло, поставяме върху всеки котлет шайби от лук....
Неаполитански свински котлетиНеаполитански свински котлети
03 Ноем.
Връщаме котлетите и готвим до готовност още 5-10 мин....
Пълнени свински котлетиПълнени свински котлети
07 Юли
Получената смес с извара пълним във внимателно разрязаните котлети, на които сме образували джоб. Пържим котлетите до готовност в мазнината от гърдите....