Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захарПредлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
20 Април
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове.
Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка.
Посочено е, че солта е по желание....
06 Юли
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес.
Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
25 Окт.
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
20 Май
1
Как се прави заливка за чийзкейк?Как се прави заливка за чийзкейк?
Първата ви задача е да се снабдите с всички необходими продукти, от които реално ще можете да си приготвите самата основа, крема и заливката за чийзкейка....
03 Февр.
Дроб сарма без заливкаСмесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена.
Изсипва се в тава и се залива с бульона. Пече се, докато бульонът се поеме от ориза. Може да се съчетае с кисело мляко....
04 Май
5
Дроб-сарма със заливкаЗаливка: Яйцата се разбъркват, слага се брашното и се изсипва в киселото мляко, като се разбърква добра до гладка смес....
18 Юли
Пилешка дроб сарма със заливкаЗапечете ястието, докато водата почти се изпари. В купа разбийте яйцата, добавете киселото мляко и брашното, разбъркайте хубаво.
Залейте ястието с млечната смес, и печете още 15 мин, докато хване златиста коричка....
28 Окт.
Агнешка дроб сарма без заливкаПрехвърля се в тавата за печене, добавят се дреболийките и джодженът, сипва се водата, разбърква се и се слага да се пече на 180 градуса, докато ориза поеме водата и се сготви добре....
20 Май
2
Агнешка дроб сарма със заливкаЩом дроб сармата е готова я изваждаме и заливаме със заливката, и я слагаме отново във фурната, но я запичаме само отгоре до зачервяване.
Агнешката дроб сарма със заливка е готова....
20 Ноем.
1
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливкаДроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари.
През това време подготвяме застройката, като прибавяме към нея настъргания кашкавал....
30 Април
Пилешка дроб сарма с вкусна заливкаАко се притеснявате от печенето без фолио, можете да намалите градусите на фурната.
Може да поднесете пилешката дроб сарма с вкусна заливка с кисело мляко или айрян.
Приятно готвене и Добър апетит! :)...
02 Дек.
Моята агнешка дроб сарма със заливкаЗаливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин.
Охлаждаме и с помоща на формички, нарязваме на различни по големина хапки....
08 Май
Пилешка дроб сарма с пухкава заливкаИзсипва се в тавата върху ориза и дробчетата и премествате тавата на горния ред на фурната да се запече заливката. Бон апети с тази вкусна дроб сарма.
Пилешката дроб сарма с пухкава заливка е много сполучливо ястие....
17 Дек.
Дроб сарма без заливка за ВеликденСервираме дроб сармата без заливка за Великденза обяд с чаша пиво! Добър апетит!...
19 Април
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаЗалейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути.
Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
23 Април
1
Заливка за мусака и дроб сармаТая заливка я учих 20 години, докато накрая не намерих правилния начин....
17 Април
1
Агнешката дроб сарма на баба със заливкаПечем докато оризът се свари. Разбиваме яйцата с киселото мляко и содата. Заливаме и запичаме 15-тина минути. Сервираме по желание с кисело мляко....
18 Април
Дроб сарма с гъби и вкусна заливкаСместа разпределям върху ястието и го допичам за още 15 минути Дроб сарма с гъби и вкусна заливка. ...
17 Април
Пилешка дроб сарма с гъби (без заливка)Пилешката дроб сарма с гъби (без заливка) е готова....
28 Април
1
Малки прави баничкиПрегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички.
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...
30 Ноем.