Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
20 Април
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
06 Юли
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове. Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка. Посочено е, че солта е по желание....
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Ето така се прави блат за торта....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
25 Окт.
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес. Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
03 Ноем.
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави заливка за чийзкейк?Как се прави заливка за чийзкейк?
03 Февр.
Как се прави заливка за чийзкейк? Първата ви задача е да се снабдите с всички необходими продукти, от които реално ще можете да си приготвите самата основа, крема и заливката за чийзкейка....
Дроб сарма без заливкаДроб сарма без заливка
04 Май
5
Смесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена. Изсипва се в тава и се залива с бульона. Пече се, докато бульонът се поеме от ориза. Може да се съчетае с кисело мляко....
Дроб-сарма със заливкаДроб-сарма със заливка
18 Юли
Заливка: Яйцата се разбъркват, слага се брашното и се изсипва в киселото мляко, като се разбърква добра до гладка смес....
Пилешка дроб сарма със заливкаПилешка дроб сарма със заливка
28 Окт.
Запечете ястието, докато водата почти се изпари. В купа разбийте яйцата, добавете киселото мляко и брашното, разбъркайте хубаво. Залейте ястието с млечната смес, и печете още 15 мин, докато хване златиста коричка....
Агнешка дроб сарма без заливкаАгнешка дроб сарма без заливка
20 Май
2
Прехвърля се в тавата за печене, добавят се дреболийките и джодженът, сипва се водата, разбърква се и се слага да се пече на 180 градуса, докато ориза поеме водата и се сготви добре....
Агнешка дроб сарма със заливкаАгнешка дроб сарма със заливка
20 Ноем.
1
Щом дроб сармата е готова я изваждаме и заливаме със заливката, и я слагаме отново във фурната, но я запичаме само отгоре до зачервяване. Агнешката дроб сарма със заливка е готова....
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливкаАгнешка дроб сарма с кашкавалена заливка
30 Април
Дроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари. През това време подготвяме застройката, като прибавяме към нея настъргания кашкавал....
Пилешка дроб сарма с вкусна заливкаПилешка дроб сарма с вкусна заливка
02 Дек.
Ако се притеснявате от печенето без фолио, можете да намалите градусите на фурната. Може да поднесете пилешката дроб сарма с вкусна заливка с кисело мляко или айрян. Приятно готвене и Добър апетит! :)...
Моята агнешка дроб сарма със заливкаМоята агнешка дроб сарма със заливка
08 Май
Заливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин. Охлаждаме и с помоща на формички, нарязваме на различни по големина хапки....
Пилешка дроб сарма с пухкава заливкаПилешка дроб сарма с пухкава заливка
17 Дек.
Изсипва се в тавата върху ориза и дробчетата и премествате тавата на горния ред на фурната да се запече заливката. Бон апети с тази вкусна дроб сарма. Пилешката дроб сарма с пухкава заливка е много сполучливо ястие....
Дроб сарма без заливка за ВеликденДроб сарма без заливка за Великден
19 Април
Сервираме дроб сармата без заливка за Великденза обяд с чаша пиво! Добър апетит!...
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаАгнешка дроб сарма с млечна заливка
23 Април
1
Залейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути. Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
Заливка за мусака и дроб сармаЗаливка за мусака и дроб сарма
17 Април
1
Тая заливка я учих 20 години, докато накрая не намерих правилния начин....
Агнешката дроб сарма на баба със заливкаАгнешката дроб сарма на баба със заливка
18 Април
Печем докато оризът се свари. Разбиваме яйцата с киселото мляко и содата. Заливаме и запичаме 15-тина минути. Сервираме по желание с кисело мляко....
Дроб сарма с ориз, гъби и заливкаДроб сарма с ориз, гъби и заливка
16 Дек.
1
Дроб сармата с ориз, гъби и заливка е готова....
Дроб сарма с гъби и вкусна заливкаДроб сарма с гъби и вкусна заливка
17 Април
Сместа разпределям върху ястието и го допичам за още 15 минути Дроб сарма с гъби и вкусна заливка. ...
Пилешка дроб сарма с гъби (без заливка)Пилешка дроб сарма с гъби (без заливка)
28 Април
1
Пилешката дроб сарма с гъби (без заливка) е готова....
Малки прави баничкиМалки прави банички
30 Ноем.
Прегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички. Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна. Малките прави банички са готови!...