Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет причини да ядем повече морковиПет причини да ядем повече моркови
18 Дек.
Морковеният сок съдържа 4 пъти повече каротин, отколкото доматите, например....
Пет здравословни причини да ядем повече яйцаПет здравословни причини да ядем повече яйца
27 Юли
Ето и 5-те основни причини, поради които трябва по-редовно да включвате яйцата в ежедневните си хранения. 1....
Пет причини да ядем диняПет причини да ядем диня
22 Май
Запознайте се с 5-те причини да похапвате диня: 1....
10 причини да ядем повече цитруси10 причини да ядем повече цитруси
15 Януари
Причината е, че цитрусите и особено грейпфрутът, могат да причинят токсичност при предозиране на лекарствата....
Десет причини да ядем повече карфиолДесет причини да ядем повече карфиол
04 Окт.
Карфиолът е изключително здравословен зеленчук и важен източник на хранителни вещества. Той съдържа уникални растителни съединения. Освен това е лесно приложим към всяка диета. В тази статия ще ви запознаем с 10 здравословни...
Всички добри причини да ядем повече морковиВсички добри причини да ядем повече моркови
24 Август
Нека разберем заедно в тази статия защо да ядем повече моркови!...
Пет причини да ядеш повече маруля това лятоПет причини да ядеш повече маруля това лято
14 Юни
Вижте в галерията ни 5 причини да хапваме повече маруля. page1. Марулята е диетична Марулята е нискокалорична. Тя обаче съдържа целулоза, която я прави засищаща храна....
Защо да ядем повече дюли?Защо да ядем повече дюли?
25 Септ.
Полезните свойства на дюлите са познати на човечеството от дълбока древност. Смята се, че още бащата на медицината Хипократ е препоръчвал този плод като лек за стомашно-чревния тракт. Понеже в дюлята има високо съдържание...
Защо да ядем повече ягоди?Защо да ядем повече ягоди?
16 Май
За да се възползвате от всички добри свойства на сочните плодчета, наблягайте на повече рецепти с ягоди или опитайте някоя от нашите ягодови торти....
Защо да ядем повече ориз?Защо да ядем повече ориз?
22 Февр.
Защо да ядем повече ориз? Ново проучване и изследване, при което са взели участие повече от 14 хиляди души доказа за пореден път, че яденето на ориз е полезно....
Защо да ядем повече киселец?Защо да ядем повече киселец?
01 Май
Доскоро повечето готвачи не използваха киселец в менютата си....
Защо да ядем повече орехи?Защо да ядем повече орехи?
10 Февр.
В козметичните продукти все повече се използва орехът като съставка. Хранителните вещества в тях спомагат за по-бързото зарастване на различни белези и пигментации по кожата....
Защо да ядем повече авокадо?Защо да ядем повече авокадо?
16 Окт.
Авокадото е плод, богат на мононенаситени мазнини. Човешкото тяло лесно ги преработва в енергия, помага да се абсорбират мазнините от другите храни. Добавяйте авокадо в салати и супи. Така тялото ви ще има защита срещу...
Защо да ядем повече мандарини?Защо да ядем повече мандарини?
18 Дек.
Ако и вие обичате да си хапвате полезни цитруси, тогава със сигурност ще ви бъде интересно да научите повече за тях. Защо да ядем повече мандарини?...
Няколко причини да ядем черешиНяколко причини да ядем череши
06 Юни
Ето няколко съществени причини да ядем череши: 1. Черешите съдържат големи количества калий. Това подпомага да се регулира сърдечния ритъм и кръвното налягане; 2....
Пет причини да започнете да спортуватеПет причини да започнете да спортувате
02 Май
Основната причина се крие в съзнанието ви....
Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?
04 Април
Подобряват метаболизма и действат благотворно на храносмилателната система, макар че не трябва да претоварвате организма с повече от 5 до 6 яйца на ден....
Защо да ядем повече черен шоколадЗащо да ядем повече черен шоколад
19 Февр.
Въпреки сладостта на повечето шоколадови продукти на пазара, за черният шоколад, който е натуралният и истински вариант, е характерна една леко горчива нотка, която не се харесва на всекиго....
Защо да ядем повече пикантни ястияЗащо да ядем повече пикантни ястия
21 Февр.
Храненето с лютиви и изобилстващи от остри подправки храни засилва метаболизма, чрез съставката капсаицин подпомага изгарянето на повече мазнини и така неусетно някои излишни килограми се топят....
Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?Защо да ядем повече пъдпъдъчи яйца?
05 Февр.
Лизозимът, съдържащ се в пъдпъдъчи яйца, има отрицателен ефект върху развитието на раковите клетки, а също така насърчава елиминирането на радионуклиди от тъканите на тялото - поради тази причина пъдпъдъчите яйца се препоръчват...
Защо да ядем повече червено цвекло?Защо да ядем повече червено цвекло?
01 Дек.
Но, разбира се, те биха могли да му дойдат в повече. Тогава се намесва цвеклото и съдейства за нормалното функциониране на органа....
Защо да ядем повече кедрови ядки?Защо да ядем повече кедрови ядки?
28 Юли
От всички видове ядки кедровите са най-скъпите. Но хранителната стойност на кедровите плодове е неоспорима - те съдържат вещества, уникални за човешкото тяло, които могат дълго време да ни дадат здраве. Какви са ползите...
Ето защо да ядем повече фенелЕто защо да ядем повече фенел
18 Април
4
Светлозеленият и с анасонов аромат фенел е зеленчук, заслужаващ внимание. Той може да бъде намерен в магазините през цялата година но сезонът му е лятото. Със средиземноморски произход, той се съчетава добре с продукти...
10 причини да спите повече10 причини да спите повече
30 Януари
Кои са 10-те причини, поради които трябва да спите повече? 1....
Моята мусака с повече лукМоята мусака с повече лук
19 Февр.
Надявам се да ви хареса моята мусака с повече лук....