Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Техники за готвене в Японската кухняТехники за готвене в Японската кухня
29 Април
2
Можете да внесете мъничко японска атмосфера в дома си, ако си представите, че ви обкръжават морета и планини и се запознаете с традиционните кулинарни техники и рецепти, с които се гордее Япония....
Тиквеник с интересна техника на завиванеТиквеник с интересна техника на завиване
16 Дек.
Печете в предварително загрята на 190-200°С фурна около 60-70 минути, или до готовност: хрупкава златиста коричка на тиквеника с интересна техника на завиване. Готово!...
Домати за готвене в бурканиДомати за готвене в буркани
14 Януари
1
Съхраняват се на хладно. Доматите за готвене в буркани са готови....
Заготовка за готвене на ядене в бурканиЗаготовка за готвене на ядене в буркани
01 Септ.
Взимаме си един голям съд и почваме да си смиламе помощта на машинка за мелене доматите. Настъргваме на ситно ренде морковите. По-добре е да се сложат на части в чопър и да се наситнят....
Вкусно готвено с пилешкоВкусно готвено с пилешко
09 Окт.
Добавете пилешкото и доварете ястието до желаната гъстота на соса. Ако искате, може преди това да го запържите. При поднасяне поръсете с прясно скълцан магданоз....
Домати за готвене в буркани за зиматаДомати за готвене в буркани за зимата
06 Април
Оставете доматите за готвене в буркани за зимата така, докато изстинат....
Да си приготвим перфектна японска ТемпураДа си приготвим перфектна японска Темпура
07 Януари
Темпура е типично ястие от японската кухня. Традиционното блюдо е направено от пържена риба и зеленчуци в тесто....
Свинско готвено с ориз и зеленчуциСвинско готвено с ориз и зеленчуци
29 Май
1
Оставете под затворен капак да се задуши за около 10 минути и сервирайте свинското готвено с ориз и зеленчуци....
Заешко готвено с картофи и морковиЗаешко готвено с картофи и моркови
11 Юни
Гответе заешкото с картофи до готовност на картофите, овкусете със сол и след няколко минути свалете от котлона. Поднесете заешкото готвено с картофи и моркови, поръсено с пресен магданоз....
ТемпураТемпура
23 Юли
Топвайте в темпурата рибни или месни късчета, зеленчукови пръчици и пускайте да се пържат. Тайната на тази панировка се крие в голямата разлика между температурата ѝ и тази на горещата мазнина....
Консервиране на домати за готвенеКонсервиране на домати за готвене
07 Февр.
Рецептата за Консервиране на домати за готвене е изпълнена....
Майсторски техники за готвене на месотоМайсторски техники за готвене на месото
08 Март
Ако и вие сте от хората, които обичат да ядат месо и искат да се научат да си приготвят месо правилно, то продължавайте да четете, за да разберете какви са тънкостите и майсторските техники при готвенето на месо....
Патладжани темпураПатладжани темпура
08 Юли
Темпура е панировка, приготвена със ледено студена вода или друга течност, която се поддържа студена през целия процес до края на пърженето, за да може да се осигури максимален контраст при контакта между горещата мазнина...
Зеленчуци ТемпураЗеленчуци Темпура
16 Окт.
Нарежете морковите и пащърнака на гредички, а броколите и карфиола сегментирайте на средно големи розички. Оваляйте зеленчуците в студената панировка темпура и изпържете в силно загрята маслена баня....
Скариди темпураСкариди темпура
26 Юли
Може да поднесете скариди темпура нанизани на шишчета, за по-лесно хапване....
Зеленчукова темпураЗеленчукова темпура
26 Февр.
Зеленчуците се потопяват в приготвеното тесто и се пържат на малки порции около 7 мин. Вадят се с решетъчна лъжица. Поднасят се със соевият сос, соса с хрян и лимоновия сос с джинджифил за топене....
Зеленчуци ТемпураЗеленчуци Темпура
05 Юли
Повечето зеленчуци, които се приготвят в темпура, са сурови, но тези, които ние използваме в дадената рецепта, имат нужда от малко омекотяване, с изключение на тиквичката....
Панирани Зеленчуци ТемпураПанирани Зеленчуци Темпура
16 Август
Панираните зеленчуци темпура са страхотно предястие, на което цялото семейство ще се наслади!...
Домати за готвенеДомати за готвене
10 Окт.
Охладените домати се обелват и нарязват на кубчета. Добавя се сол на вкус и ситно нарязан пресен магданоз. Сместа се разбърква, разпределя по буркани и стерилизира за около 30 минути....
Японска техника с пръсти ви връща спокойствиетоЯпонска техника с пръсти ви връща спокойствието
12 Април
В японската техника се казва, че нужното време се определя съгласно индивидуалното емоционално състояние на всеки един човек....
Тиквички в белтъчена темпураТиквички в белтъчена темпура
12 Март
Приготвя се вид темпура с разбит на течна пяна белтък, водата и брашното с щипка сол. Кашичката трябва да е гъста, но не прекалено....
Хрупкави калмари в темпураХрупкави калмари в темпура
15 Август
Сервираме хрупкавите калмари в темпура веднага....
Картофки бравас в темпураКартофки бравас в темпура
13 Април
Добър апетит с Картофки бравас в темпура!...
Кулинарни техники при готвенето на храни на плочаКулинарни техники при готвенето на храни на плоча
10 Окт.
Техники за готвене на плоча Ако никога преди не сте използвали електрическа плоча за готвене, ще започнете с ястия, които са лесни за приготвяне. Палачинките са добро решение за начало....
Консервирано месо за готвенеКонсервирано месо за готвене
16 Септ.
Консервираното месо за готвене е готово....