Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни съвети при приготвянето на рибаПолезни съвети при приготвянето на риба
16 Юли
Рибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм. Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаСъвети при приготвянето на мармалади за зимнина
13 Август
Приготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
Домашен козунак, месен на миксерДомашен козунак, месен на миксер
18 Април
12
Втасва пак (да се увеличи два пъти) и пека на 150 градуса. Домашният козунак, месен на миксер е готов....
Правилните съвети при избора на чопърПравилните съвети при избора на чопър
18 Дек.
В наши дни чопърът се е превърнал във вещ, която всяка домакиня трябва да притежава. Независимо колко е голям, дали е с един или с два ножа и дали е с голяма или малка купа, той вече е станал незаменима част от кухненското...
Съвети за избор на правилните мокасиниСъвети за избор на правилните мокасини
12 Юни
Всичко това можете да получите с правилният избор на мокасини! Историята разказва, че създатели на мокасините са индианците. Те са били неразделна част от тяхното битие....
Съвети за приготвянето на козунациСъвети за приготвянето на козунаци
02 Април
Има някои съвети за приготвяне на козунаци, които задължително трябва да се спазват, за да се гарантира добрият резултат. Те са следните: 1. Трябва да се използва само свежа мая....
Съвети за приготвянето на рибаСъвети за приготвянето на риба
17 Юли
Един от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....
Съвети при приготвянето на мусакаСъвети при приготвянето на мусака
08 Февр.
В следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака: 1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки. 2....
Съвети при приготвянето на яребициСъвети при приготвянето на яребици
07 Февр.
На вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
Съвети при приготвянето на фазанСъвети при приготвянето на фазан
06 Февр.
В състава му влизат много полезни витамини - B5, B6 и B12, а също така желязо, цинк, мед и много други градивни елементи, които са необходими за правилното функциониране на нервната и храносмилателната система, а също...
Съвети при приготвянето на сьомгаСъвети при приготвянето на сьомга
01 Февр.
Ето защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна. 1....
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланина
01 Февр.
За да направите добра домашна сланина, казват, най-важното е да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено - добър материал. Ето няколко стъпки, в които може да приготвите...
Съвети при приготвянето на ФрикасеСъвети при приготвянето на Фрикасе
23 Януари
Далеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
Съвети при приготвянето на заешкоСъвети при приготвянето на заешко
22 Януари
Предлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо: 1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
Месен специалитетМесен специалитет
11 Август
Почистете зеленчуците и нарежете лука на дребно, моркова настържете на ренде. Сложете в тиган малко зехтин и запържете в него лука и морковите до златисто....
Месен хлябМесен хляб
28 Август
Отгоре покриваме с резените бекон и изпичаме за около 70-80 минути в загрята на 180 градуса фурна. От време на време поливаме със соса от печенето. Поднасяме със сезонна салата по избор....
Месен пататникМесен пататник
24 Дек.
Продуктите за пататника се изсипват в предварително намаслена тавичка, заливат се с разтопеното масло и си пекат до готовност (около 25 - 30 минути) в загрята на 190 градуса фурна. Уникален месен пататник....
Съвети при приготвянето на кафяв оризСъвети при приготвянето на кафяв ориз
29 Ноем.
Вижте още съвети как да сготвим кафяв ориз....
Съвети при приготвянето на месни бульониСъвети при приготвянето на месни бульони
19 Юни
Течността се прецежда и полученият резултат е концентриран и укрепващ организма месен бульон....
Полезни съвети за приготвянето на салатиПолезни съвети за приготвянето на салати
30 Март
Когато правите салата, първо помислете за текстура и свежестта й. Избирайте хрускави зелени листа и най-пресните зеленчуци – вкусът и свежестта им ще се отрази върху салатата. Избягвайте да използвате за салати продукти...
Бързи съвети за приготвянето на конфитюриБързи съвети за приготвянето на конфитюри
30 Юли
Ето някои важни съвети при приготвянето им: - Да не се прекалява с печенето и сгъстяването на сиропа, защото след насипване по буркани и известен престой, конфитюрът се до сгъстява от само себе си; - Когато не разполагаме...
Съвети при приготвянето на домашно сиренеСъвети при приготвянето на домашно сирене
08 Февр.
Още един важен съвет – не изхвърляйте суроватката от приготвянето на сиренето. Може да я кипнете и ще получите вкусна извара....
Съвети при приготвянето на домашен кашкавалСъвети при приготвянето на домашен кашкавал
24 Януари
Ето някои полезни съвети при приготвянето на домашен кашкавал, които ще улеснят работата ви. За целта, която сте си поставили, ще ви е необходимо прясно мляко....
Пухкав козунак на конци, месен в хлебопекарнаПухкав козунак на конци, месен в хлебопекарна
17 Април
Опитайте, възползвайте се от моите тънкости и съвети за приготвянето на козунак и резултатите ще са налице!...