Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Полезни съвети при приготвянето на рибаРибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
16 Юли
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнинаПриготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете....
13 Август
Домашен козунак, месен на миксерВтасва пак (да се увеличи два пъти) и пека на 150 градуса.
Домашният козунак, месен на миксер е готов....
18 Април
12
Правилните съвети при избора на чопърВ наши дни чопърът се е превърнал във вещ, която всяка домакиня трябва да притежава. Независимо колко е голям, дали е с един или с два ножа и дали е с голяма или малка купа, той вече е станал незаменима част от кухненското...
18 Дек.
Съвети за избор на правилните мокасиниВсичко това можете да получите с правилният избор на мокасини!
Историята разказва, че създатели на мокасините са индианците. Те са били неразделна част от тяхното битие....
12 Юни
Съвети за приготвянето на козунациИма някои съвети за приготвяне на козунаци, които задължително трябва да се спазват, за да се гарантира добрият резултат. Те са следните:
1. Трябва да се използва само свежа мая....
02 Април
Съвети за приготвянето на рибаЕдин от най-добрите методи за приготвянето на риба е на пара. Ако нямате уред за готвене на пара, можете да използвате за целта дълбока тенджера, гевгир и фолио....
17 Юли
Съвети при приготвянето на мусакаВ следващите редове вижте полезни съвети при приготвянето на мусака:
1. Всички зеленчуци, които се използват, трябва да са свежи и узрели, тъй като само тогава те ще се получат сочни и меки.
2....
08 Февр.
Съвети при приготвянето на яребициНа вашето внимание представяме една изпитана рецепта за приготвяне на яребица....
07 Февр.
Съвети при приготвянето на фазанВ състава му влизат много полезни витамини - B5, B6 и B12, а също така желязо, цинк, мед и много други градивни елементи, които са необходими за правилното функциониране на нервната и храносмилателната система, а също...
06 Февр.
Съвети при приготвянето на сьомгаЕто защо тук ще ви предложим няколко съвета относно приготвянето на сьомга, за да бъде тя не само здравословна храна, но и вкусна.
1....
01 Февр.
Съвети при приготвянето на сланинаЗа да направите добра домашна сланина, казват, най-важното е да имате студено помещение, в което да я приберете, много сол, с която да я наръсите и, естествено - добър материал.
Ето няколко стъпки, в които може да приготвите...
01 Февр.
Съвети при приготвянето на ФрикасеДалеч не всички домакини знаят какво е Фрикасе и как правилно да го приготвят. В действителност това е френско ястие, което представлява рагу от месо с бял сос. Като правило се прави с пилешко, телешко или заешко...
23 Януари
Съвети при приготвянето на заешкоПредлагаме на вниманието ви 5 полезни съвета при приготвянето на заешко месо:
1. Заешкото месо е подходящо за приготвяне на всякакви ястия - супи, предястия, основни ястия и т.н....
22 Януари
Месен специалитетПочистете зеленчуците и нарежете лука на дребно, моркова настържете на ренде. Сложете в тиган малко зехтин и запържете в него лука и морковите до златисто....
11 Август
Месен хлябОтгоре покриваме с резените бекон и изпичаме за около 70-80 минути в загрята на 180 градуса фурна. От време на време поливаме със соса от печенето.
Поднасяме със сезонна салата по избор....
28 Август
Месен пататникПродуктите за пататника се изсипват в предварително намаслена тавичка, заливат се с разтопеното масло и си пекат до готовност (около 25 - 30 минути) в загрята на 190 градуса фурна.
Уникален месен пататник....
24 Дек.
Съвети при приготвянето на месни бульониТечността се прецежда и полученият резултат е концентриран и укрепващ организма месен бульон....
19 Юни
Полезни съвети за приготвянето на салатиКогато правите салата, първо помислете за текстура и свежестта й. Избирайте хрускави зелени листа и най-пресните зеленчуци – вкусът и свежестта им ще се отрази върху салатата.
Избягвайте да използвате за салати продукти...
30 Март
Бързи съвети за приготвянето на конфитюриЕто някои важни съвети при приготвянето им:
- Да не се прекалява с печенето и сгъстяването на сиропа, защото след насипване по буркани и известен престой, конфитюрът се до сгъстява от само себе си;
- Когато не разполагаме...
30 Юли
Съвети при приготвянето на домашно сиренеОще един важен съвет – не изхвърляйте суроватката от приготвянето на сиренето. Може да я кипнете и ще получите вкусна извара....
08 Февр.
Съвети при приготвянето на домашен кашкавалЕто някои полезни съвети при приготвянето на домашен кашкавал, които ще улеснят работата ви.
За целта, която сте си поставили, ще ви е необходимо прясно мляко....
24 Януари
Пухкав козунак на конци, месен в хлебопекарнаОпитайте, възползвайте се от моите тънкости и съвети за приготвянето на козунак и резултатите ще са налице!...
17 Април