Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Перфектното гъбено ризотоПоръсете ризотото с останалия пармезан, наситнен магданоз и малко черен пипер.
Перфектното гъбено ризото е готово....
07 Окт.
Тайните на вкусното ризотоИма безброй рецепти за приготвянето му, но преди да пристъпите към тях е важно да знаете кои са тайните на приготвянето му:
1....
27 Окт.
Тайните на перфектното тестоВсъщност технологията по направата на перфектното тесто не е толкова сложна, но пък е изключително важна за постигането му....
20 Януари
6
Ризото с КладницаГотовото ризото с гъби разсипете на порции.
Поръсете ризотото с кладница с пармезан на прах.
Добър апетит!...
03 Април
Ризото с патладжаниОставете ризотото да се задуши за 10 минути, подправете със сол и черен пипер. Сервирайте....
15 Март
Ризото с телешкоИзвадете вече готовото ризото и го оставете да изстине. Сега идва ред на телешкото. Овкусете го със соев сос, риган и осолете. На оребрен тиган поставете и останалото масло....
18 Април
Ризото с коприваПърво, слагаме 2 черпак, разбъркване, изчакваме да се изпари течността и се прибавят пак 2 черпака и това се повтаря, докато се свари оризът за нашето вкусно ризото....
18 Февр.
Ризото с гъбиХубавото ризото е с кремообразна консистенция.
След като оризът е сварен, се прибавят маслото и настърганият пармезан. Може по желание да се поръси с магданоз. Ризотото с гъби е готово....
07 Февр.
Ризото в мултикукърУредът се включва на програма за ризото за 35 мин и се затваря.
След като ризотото е готово, се оставя на програма за поддържане на топлина.
Ризотото в мултикукър е готово....
26 Април
1
Ризото с тръбенкиСервирайте разкошното ризото на момента, за да се усещат стегнатите зрънца ориз, обвити в кремообразна субстанция. При изстиване, ориза си поема всичко и ризотото губи автентичното си очарование....
31 Окт.
Ризото с калмариЗадушавайте 15-20 минути с постоянно бъркане и доливане на вода.
В гововото ризото сложете зехтин, пармезан и магданоз.
Ризотото с калмари е много вкусно....
17 Окт.
Ризото в таваПочиствате и измивате ориза. Слагате го в намазнена с олиото тава и му добавяте вода в съотношение 3:1 /вода:ориз/.
Добавяте подправките и доматения сок/доматеното пюре. Печем в нагрята фурна около 15 -20 мин.
След...
06 Януари
Ризото с аспержиИзбират се крехките връхчета, които се режат на едро. Запържват се в 2 с.л. от маслото. Добавя се 1 ч.ч. от зеленчуковия бульон и се варят около 15 мин....
14 Февр.
Ризото с ягодиПрибавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари.
Прибавя се 1/2 ч.ч. от бульона. Държи се на огъня, докато оризът поеме цялата течност....
22 Февр.
1
Ризото с рибаВодата трябва да е общо 1 л, но се добавя на части, след като оризът я поеме. Добавете накрая и рибата заедно с маслото, поръсете със ситно нарязаните копър и магданоз и отстранете от котлона....
25 Май
1
Ризото с кладницаРизотото се бърка почти непрекъснато, за да не прегаря оризът. Щом по-голямата част от водата изври, се сипва зеленчуковият бульон. Бъркането продължава до пълното сваряване на ориза....
21 Юни
Ризото с пармезанПосоляваме и слагаме черен пипер на вкус.
В края на варенето добавяме едро настъргания пармезан към ризотото....
23 Януари
Ризото с шункаМоже да сварите ризотото с шунка и в тенджера на котлона, като добавяте бульона постепенно....
13 Ноем.
2
Ризото с грейпфрутДобавят се сокът от грейпфрут, и малко след това зеленчуковият бульон, постепенно - на порции по 1/2 ч.ч., всяка....
13 Януари
Ризото с къриДобавя се виното и се държи на огъня, докато се изпари, а след това и зеленчуковият бульон се добавя постепенно (на порции от 1/2 чаша или 125 мл)....
11 Дек.
Ризото с шафранПродължете да готвите, като прибавяте по малко от бульона, в продължение на 20 минути.
Добавете водата с шафрана, оставащото масло и пармезана....
24 Май
Ризото с гъбиСлед това приготвеното ризото се поднася.
Опитайте това Ризото с гъби - няма да съжалявате!...
12 Дек.