Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Да си приготвим перфектна японска ТемпураТайни за подготовка на хрупкава темпура
Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
07 Януари
Как да приготвим перфектния топингЕто защо е добре да се научим как сами да си приготвяме топинг, а не веднага да търчим до магазина....
24 Юни
Да си приготвим домашна маслинова пастаЛесно можете да си приготвите маслинова паста в домашни условия.
Маслиновата паста може да се съхранява в бурканчета в хладилник в продължение на 2 месеца....
13 Март
Как да приготвим перфектния Рибай стекНо как да сготвим перфектния Рибай стек?
Преди да започнете да го готвите, го овкусете много добре. Направете го само със сол и пипер - нищо друго!...
14 Дек.
Как да приготвим перфектните кюфтетаМожете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
25 Юли
10
Перфектния козунакСплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар.
Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
09 Май
Пастет с кестениПоставяме в малки бурканчета и заливаме с разтопено масло, за да се съхрани по-добре пастетът.
Поднасяме върху филийка хляб пастетът с кестени....
15 Ноем.
Пастет с лопушДобре е да постои предварително 5-10 минути във вода с 1 ч.л. сода.
Оставете продуктите да изстинат и прехвърлете в кухненски робот.
Добавете подправките и зехтина. Смелете пастета до гладка и хомогенна смес....
17 Април
Пастет с шункаТози пастет от шунка се използва за сандвичи или се поднася като предястие, украсено с листа от магданоз....
16 Окт.
Пастет с аншоаТака приготвения пастет с аншоа се прибира в хладилник и се използва за овкусяване на сандвичи, канапета и други....
06 Окт.
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаЩоленът е традиционен немски сладкиш, който се приготвя за коледните празници. Той вече е познат и у нас и все повече домакини имат желанието да го приготвят....
04 Дек.
2
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюрТова вкусно удоволствие, заредено с аромата на лято, плодове и преливащо от сладост става двойно, когато го приготвим сами....
21 Август
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак се пече месото за дърпано свинско
Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
14 Януари
Да си приготвим безвредна домашна паста за зъбиКогато разгледате съставките на пастите за зъби, с изключение на вредните съставки, излиза, че всеки е способен сам в домашни условия да си приготви паста за зъби. Главното е, да се спазват пропорциите....
27 Ноем.
Рибен пастет с нахутПреди поднасяне трябва да се съхранява в хладилника в купа, покрита с фолио за свежо съхранение.
Рибният пастет с нахут е много сполучлив....
02 Дек.