Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Да си приготвим перфектна японска ТемпураДа си приготвим перфектна японска Темпура
07 Януари
Тайни за подготовка на хрупкава темпура Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
Как да приготвим перфектния топингКак да приготвим перфектния топинг
24 Юни
Ето защо е добре да се научим как сами да си приготвяме топинг, а не веднага да търчим до магазина....
Да си приготвим домашна маслинова пастаДа си приготвим домашна маслинова паста
13 Март
Лесно можете да си приготвите маслинова паста в домашни условия. Маслиновата паста може да се съхранява в бурканчета в хладилник в продължение на 2 месеца....
Как да приготвим перфектния Рибай стекКак да приготвим перфектния Рибай стек
14 Дек.
Но как да сготвим перфектния Рибай стек? Преди да започнете да го готвите, го овкусете много добре. Направете го само със сол и пипер - нищо друго!...
Как да приготвим перфектните кюфтетаКак да приготвим перфектните кюфтета
25 Юли
10
Можете да приготвите и кюфтета на пара, ако поради някакви причини не трябва да консумирате пържено....
Перфектния козунакПерфектния козунак
09 Май
Сплетените козунаци оставяме отново да втасат, докато удвоят от обема си. Намазваме с жълтъка и прясното мляко, поръсваме с мокра захар. Поставяме перфектния козунак във фурната и печем до готовност....
Перфектния ЛучникПерфектния Лучник
30 Юни
Това буквално е перфектният лучник!...
Пастет с кестениПастет с кестени
15 Ноем.
Поставяме в малки бурканчета и заливаме с разтопено масло, за да се съхрани по-добре пастетът. Поднасяме върху филийка хляб пастетът с кестени....
Пастет с лопушПастет с лопуш
17 Април
Добре е да постои предварително 5-10 минути във вода с 1 ч.л. сода. Оставете продуктите да изстинат и прехвърлете в кухненски робот. Добавете подправките и зехтина. Смелете пастета до гладка и хомогенна смес....
Пастет с шункаПастет с шунка
16 Окт.
Този пастет от шунка се използва за сандвичи или се поднася като предястие, украсено с листа от магданоз....
Пастет с аншоаПастет с аншоа
06 Окт.
Така приготвения пастет с аншоа се прибира в хладилник и се използва за овкусяване на сандвичи, канапета и други....
Как да приготвим перфектния щолен за КоледаКак да приготвим перфектния щолен за Коледа
04 Дек.
2
Щоленът е традиционен немски сладкиш, който се приготвя за коледните празници. Той вече е познат и у нас и все повече домакини имат желанието да го приготвят....
10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр10 съвета: Как да приготвим перфектния конфитюр
21 Август
Това вкусно удоволствие, заредено с аромата на лято, плодове и преливащо от сладост става двойно, когато го приготвим сами....
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак да приготвим перфектно дърпано свинско
14 Януари
Как се пече месото за дърпано свинско Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
Да си приготвим безвредна домашна паста за зъбиДа си приготвим безвредна домашна паста за зъби
27 Ноем.
Когато разгледате съставките на пастите за зъби, с изключение на вредните съставки, излиза, че всеки е способен сам в домашни условия да си приготви паста за зъби. Главното е, да се спазват пропорциите....
Рибен пастет с нахутРибен пастет с нахут
02 Дек.
Преди поднасяне трябва да се съхранява в хладилника в купа, покрита с фолио за свежо съхранение. Рибният пастет с нахут е много сполучлив....