Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бекон на скараБекон на скара
16 Август
1
Нарежете бекона на по-дебели филийки. Разбийте всички останали съставки заедно, докато маринатата се хомогенизира. Парчетата бекон се намазват обилно с нея и се оставят на хладно под капак за поне 1 час....
Бекон на жарБекон на жар
12 Февр.
Беконът се нарязва на тънки ивици. В купа смесваме подправките добавяме соевия сос, сока от лимона и малко вода. Обърква се всичко до разтваряне....
Печените патладжани на шеф СлавовПечените патладжани на шеф Славов
22 Юли
Пече се на предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност. След изпичане поръсих обилно с пресен магданоз....
Козунакът на шеф Виктор СветославовКозунакът на шеф Виктор Светославов
15 Май
1
Наскоро имах щастието да посетя Кулинарна академия "Изпечено с любов" и съвместно с шеф Виктор Светославов да замесим най-вкусния и пухкав козунак....
Тайните на вкусния козунакТайните на вкусния козунак
17 Април
5
За истински вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш. Те се получават от глутеновите нишки на брашното и от белтъка на яйцата....
Тайните на вкусния чийзкейкТайните на вкусния чийзкейк
15 Март
3
Чийзкейкът е един от най-вкусните и леки десерти. За плънката при приготвянето на чийзкейк се използват сирене рикота, маскарпоне или извара....
Тайните на вкусния омлетТайните на вкусния омлет
17 Април
3
Омлетите спадат към така наречените аламинути. Тяхното бързо приготвяне, разнообразието им, отличният вкус и хубавият им външен вид дават възможност да се задоволи и най-изтънченият вкус. Омлетите биват: обикновен...
Тайните на вкусния слънчогледТайните на вкусния слънчоглед
22 Август
Слънчогледовите ядки са предпочитани пред всички останали. Те са много по-евтини, а и като че ли т.нар чоплене на семки носи някаква магия със себе си. Да стоиш пред телевизора и да похапваш слънчогледови семки е страхотно...
Тайните на вкусния булгурТайните на вкусния булгур
26 Май
2
Тайните на приготвянето Булгурът се продава пакетиран или насипен....
Бекон с яйца на фурнаБекон с яйца на фурна
07 Май
Запечете бекона на грил, докато хване хрупкава коричка. Нарежете гъбите и лука на тънко и ги задушете в зехтина до омекване. Посолете и смесете с бекона....
Вкусно! Дисниленд на храната разкрива тайните на италианската кухняВкусно! Дисниленд на храната разкрива тайните на италианската кухня
28 Юли
Другото предимство на вкусния атракцион е, че ще показва на своите посетители всички етапи, през които даден продукт минава, преди да му бъде сервирана в идеален вид....
Най-вкусния кашкавал на фурнаНай-вкусния кашкавал на фурна
18 Май
12
Невероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален! Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря. Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
Вкусен бекон на жарВкусен бекон на жар
07 Юни
Вкусният бекон на жар е готов....
Хрупкав бекон на фурнаХрупкав бекон на фурна
06 Август
С помощта на четка намажете парчетата бекон съвсем леко, колкото да им придадете вкус. Сложете бекона да се пече в загряна на около 190 градуса фурна, докато се сбръчка и добие кафяв загар. Оставете го изстине....
Маринован бекон с домати на фурнаМаринован бекон с домати на фурна
30 Ноем.
Беконът се маринова с всички съставки от предната вечер. На другия ден се слага в йенски съд. Доматите се нарязват на парченца и нареждат между бекона. Полива се със соевия сос, олиото и водата....
Тайните на вкусния руски боршТайните на вкусния руски борш
15 Септ.
1
Тайната в приготвянето му е основната съставка – червеното цвекло. В зависимост от региона, в който се приготвя, му се добавят още гъби, домати, телешко месо, моркови, картофи и/или зеле....
Тайните на вкусния зелен бобТайните на вкусния зелен боб
24 Януари
Можете смело да измислите и своя вариация на рецептите със зелен боб и да изненадате приятно вашето семейство с нещо вкусно и различно....
Тайните на вкусния печен патладжанТайните на вкусния печен патладжан
26 Април
Вкусът, който придава жаравата, не може да бъде приготвен дори от най-доказания готвач....
Тайните на вкусния патешки дробТайните на вкусния патешки дроб
10 Март
Патешкият черен дроб се използва най-вече в кулинарията, от него се приготвят огромен брой вкусни ястия. Този субпродукт не може да се припише към диетичните продукти....
Тайните на вкусния крем карамелТайните на вкусния крем карамел
15 Януари
И все пак винаги има и малки тайни, които правят един крем по-различен от другите. Ще се спрем на тайните на най-масовия десертен крем, който се прави у нас - крем карамел....
Боба с бекон на мамаБоба с бекон на мама
26 Дек.
Разбъркайте боба с бекон добре и гответе за още около 5-10 минути. Бобът е готов! Да ви е вкусно! Добър апетит!...
Сочен маринован бекон на скараСочен маринован бекон на скара
20 Юли
Печем бекона до получаването на златисто-кафяв апетитен загар, след което обръщаме и от другата страна. Поднасяме с халба студена бира! Добър апетит и наздраве!...
Зеле с бекон на фурнаЗеле с бекон на фурна
26 Юни
Беконът се запържва и се слага при зелето. Яденето се разбърква добре и се полива с отделената мазнина от бекона. Пече се, докато остане на мазнина....
Тиквички с бекон на фурнаТиквички с бекон на фурна
26 Април
Всяка лента бекон се нарязва на две по дължина и с лентите се обвиват тиквените пънчета, може да се забоде с клечка за зъби. Нареждат се в намаслена тава и печем в загрята фурна 180-200 градуса за 30 минути....
Броколи с бекон на фурнаБроколи с бекон на фурна
28 Април
1
В тиган поставяме олио и запържваме нарязания на кубчета бекон, прибавяме и нарязан на полумесеци лук и запържваме още 3-4 минути....