Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бекон на скараНарежете бекона на по-дебели филийки. Разбийте всички останали съставки заедно, докато маринатата се хомогенизира.
Парчетата бекон се намазват обилно с нея и се оставят на хладно под капак за поне 1 час....
16 Август
1
Бекон на жарБеконът се нарязва на тънки ивици. В купа смесваме подправките добавяме соевия сос, сока от лимона и малко вода.
Обърква се всичко до разтваряне....
12 Февр.
Печените патладжани на шеф СлавовПече се на предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност.
След изпичане поръсих обилно с пресен магданоз....
22 Юли
Козунакът на шеф Виктор СветославовНаскоро имах щастието да посетя Кулинарна академия "Изпечено с любов" и съвместно с шеф Виктор Светославов да замесим най-вкусния и пухкав козунак....
15 Май
1
Тайните на вкусния козунакЗа истински вкусния козунак са характерни т.нар. конци при разчупването на великденския сладкиш. Те се получават от глутеновите нишки на брашното и от белтъка на яйцата....
17 Април
5
Тайните на вкусния чийзкейкЧийзкейкът е един от най-вкусните и леки десерти. За плънката при приготвянето на чийзкейк се използват сирене рикота, маскарпоне или извара....
15 Март
3
Тайните на вкусния омлетОмлетите спадат към така наречените аламинути. Тяхното бързо приготвяне, разнообразието им, отличният вкус и хубавият им външен вид дават възможност да се задоволи и най-изтънченият вкус.
Омлетите биват: обикновен...
17 Април
3
Тайните на вкусния слънчогледСлънчогледовите ядки са предпочитани пред всички останали. Те са много по-евтини, а и като че ли т.нар чоплене на семки носи някаква магия със себе си. Да стоиш пред телевизора и да похапваш слънчогледови семки е страхотно...
22 Август
Тайните на вкусния булгурТайните на приготвянето
Булгурът се продава пакетиран или насипен....
26 Май
2
Бекон с яйца на фурнаЗапечете бекона на грил, докато хване хрупкава коричка. Нарежете гъбите и лука на тънко и ги задушете в зехтина до омекване. Посолете и смесете с бекона....
07 Май
Вкусно! Дисниленд на храната разкрива тайните на италианската кухняДругото предимство на вкусния атракцион е, че ще показва на своите посетители всички етапи, през които даден продукт минава, преди да му бъде сервирана в идеален вид....
28 Юли
Най-вкусния кашкавал на фурнаНевероятна вкусотия, а ароматът, който се носи, е уникален!
Подходящо е както за предястие, така и за лека вечеря.
Най-вкусния кашкавал на фурна е готов....
18 Май
12
Хрупкав бекон на фурнаС помощта на четка намажете парчетата бекон съвсем леко, колкото да им придадете вкус.
Сложете бекона да се пече в загряна на около 190 градуса фурна, докато се сбръчка и добие кафяв загар.
Оставете го изстине....
06 Август
Маринован бекон с домати на фурнаБеконът се маринова с всички съставки от предната вечер. На другия ден се слага в йенски съд.
Доматите се нарязват на парченца и нареждат между бекона. Полива се със соевия сос, олиото и водата....
30 Ноем.
Тайните на вкусния руски боршТайната в приготвянето му е основната съставка – червеното цвекло. В зависимост от региона, в който се приготвя, му се добавят още гъби, домати, телешко месо, моркови, картофи и/или зеле....
15 Септ.
1
Тайните на вкусния зелен бобМожете смело да измислите и своя вариация на рецептите със зелен боб и да изненадате приятно вашето семейство с нещо вкусно и различно....
24 Януари
Тайните на вкусния печен патладжанВкусът, който придава жаравата, не може да бъде приготвен дори от най-доказания готвач....
26 Април
Тайните на вкусния патешки дробПатешкият черен дроб се използва най-вече в кулинарията, от него се приготвят огромен брой вкусни ястия. Този субпродукт не може да се припише към диетичните продукти....
10 Март
Тайните на вкусния крем карамелИ все пак винаги има и малки тайни, които правят един крем по-различен от другите. Ще се спрем на тайните на най-масовия десертен крем, който се прави у нас - крем карамел....
15 Януари
Боба с бекон на мамаРазбъркайте боба с бекон добре и гответе за още около 5-10 минути.
Бобът е готов!
Да ви е вкусно!
Добър апетит!...
26 Дек.
Сочен маринован бекон на скараПечем бекона до получаването на златисто-кафяв апетитен загар, след което обръщаме и от другата страна.
Поднасяме с халба студена бира!
Добър апетит и наздраве!...
20 Юли
Зеле с бекон на фурнаБеконът се запържва и се слага при зелето.
Яденето се разбърква добре и се полива с отделената мазнина от бекона.
Пече се, докато остане на мазнина....
26 Юни
Тиквички с бекон на фурнаВсяка лента бекон се нарязва на две по дължина и с лентите се обвиват тиквените пънчета, може да се забоде с клечка за зъби.
Нареждат се в намаслена тава и печем в загрята фурна 180-200 градуса за 30 минути....
26 Април
Броколи с бекон на фурнаВ тиган поставяме олио и запържваме нарязания на кубчета бекон, прибавяме и нарязан на полумесеци лук и запържваме още 3-4 минути....
28 Април
1