Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да познаете истинския шафран от имитациитеЕто как да познаете истинския шафран от имитациите.
1. По аромата
Шафранът има много наситен и силен аромат и трябва да можете да го подушите веднага щом отворите бурканчето....
22 Окт.
Видове пробиотици - как да ги различим?Препоръчително е различните видове пробиотици да се приемат преди храна с цел избягване действието на стомашните киселини....
26 Март
Няма да ядем истински мед тази годинаОт Съюза на българските пчелари алармират, че тази година по родните пазари почти няма да се среща истински мед, тъй като добивът е много нисък заради дъждовете и лошото време....
01 Окт.
2
Истинският оцет ще е на отделен рафт от имитациитеМного клиенти остават измамени, защото вместо истински оцет купуват негова синтетична имитация, изкушени от ниската цена....
18 Септ.
Ето как да разпознаете истинския кашкавал в магазинаНо не на всички продукти, може да сложим етикет истински кашкавал.
Ето как да разпознаем истинския кашкавал в магазина - вижте полезни съвети в следващите редове:
1....
15 Ноем.
Как да различим истинските от фалшивите контракцииКак да различим истинските от фалшивите контракции
Ако това е първата ви бременност и получавате първите три признака на раждане, изчакайте, докато вашите контракции не са най-малко на всеки 5 минути, с продължителност...
11 Дек.
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове:
Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
18 Март
Новогодишни планове: Ето как да ги сбъднемВ навечерието на Нова година винаги правим планове. Малцина са щастливците обаче, които изпълняват на практика това, което са си обещали. Тази година обаче ще е различно.
С началото на новата година идва и промяната...
21 Дек.
Късметлийки знаци! Ето как да ги познаетеТрябва да признаем, че понякога самата съдба ни дава знаци и трябва да се научим да ги разпознаваме и правилно да използваме получената информация.
Вероятно всеки човек е бил свидетел на необичайни неща. Понякога те се...
28 Март
Български или гръцки домати – как да ги различимПазарът е пълен с плодове и зеленчуци. Специалистите съветват как да различаваме българските от вносните продукти.
Сезонът на българския домат, дините и прасковите е тук, но гръцките продукти взимат превес на...
27 Юли
Пролетна депресия или умора - как да ги различим?Как да различим пролетната умора с депресията?
Докато пролетната депресия и пролетната умора може да споделят някои подобни симптоми, има няколко ключови разлики, които могат да ви помогнат да ги различите....
22 Март
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да сварим лесно кестениВарете ги около 15 минути след момента на завиране на водата.
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка.
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Тежки менструални спазми? Ето как да ги облекчитеВсяка жена е повече или по-малко изправена пред болка и спазми преди или по време на менструация. За да не страдате, трябва да вземете мерки навреме. Нека видим кои са най-ефективните начини да се отървете от спазмите...
18 Дек.
Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!Дори да се храниш в офиса, вземи истинска вилица, нож или лъжица!...
26 Април
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
07 Май
1
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
14 Септ.
1
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари