Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да познаете истинския шафран от имитациитеКак да познаете истинския шафран от имитациите
22 Окт.
Ето как да познаете истинския шафран от имитациите. 1. По аромата Шафранът има много наситен и силен аромат и трябва да можете да го подушите веднага щом отворите бурканчето....
Видове пробиотици - как да ги различим?Видове пробиотици - как да ги различим?
26 Март
Препоръчително е различните видове пробиотици да се приемат преди храна с цел избягване действието на стомашните киселини....
Няма да ядем истински мед тази годинаНяма да ядем истински мед тази година
01 Окт.
2
От Съюза на българските пчелари алармират, че тази година по родните пазари почти няма да се среща истински мед, тъй като добивът е много нисък заради дъждовете и лошото време....
Как да различим истинския от некачествения шоколадКак да различим истинския от некачествения шоколад
27 Август
5
Истинския шоколад”, или т.нар....
Истинският оцет ще е на отделен рафт от имитациитеИстинският оцет ще е на отделен рафт от имитациите
18 Септ.
Много клиенти остават измамени, защото вместо истински оцет купуват негова синтетична имитация, изкушени от ниската цена....
Ето как да разпознаете истинския кашкавал в магазинаЕто как да разпознаете истинския кашкавал в магазина
15 Ноем.
Но не на всички продукти, може да сложим етикет истински кашкавал. Ето как да разпознаем истинския кашкавал в магазина - вижте полезни съвети в следващите редове: 1....
Как да различим истинските от фалшивите контракцииКак да различим истинските от фалшивите контракции
11 Дек.
Как да различим истинските от фалшивите контракции Ако това е първата ви бременност и получавате първите три признака на раждане, изчакайте, докато вашите контракции не са най-малко на всеки 5 минути, с продължителност...
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Как да изсушим дренки? Вижте повече в следващите редове: Подберете добре узрели дренки - около 1 кг. Почистете ги старателно....
Новогодишни планове: Ето как да ги сбъднемНовогодишни планове: Ето как да ги сбъднем
21 Дек.
В навечерието на Нова година винаги правим планове. Малцина са щастливците обаче, които изпълняват на практика това, което са си обещали. Тази година обаче ще е различно. С началото на новата година идва и промяната...
Късметлийки знаци! Ето как да ги познаетеКъсметлийки знаци! Ето как да ги познаете
28 Март
Трябва да признаем, че понякога самата съдба ни дава знаци и трябва да се научим да ги разпознаваме и правилно да използваме получената информация. Вероятно всеки човек е бил свидетел на необичайни неща. Понякога те се...
Български или гръцки домати – как да ги различимБългарски или гръцки домати – как да ги различим
27 Юли
Пазарът е пълен с плодове и зеленчуци. Специалистите съветват как да различаваме българските от вносните продукти. Сезонът на българския домат, дините и прасковите е тук, но гръцките продукти взимат превес на...
Пролетна депресия или умора - как да ги различим?Пролетна депресия или умора - как да ги различим?
22 Март
Как да различим пролетната умора с депресията? Докато пролетната депресия и пролетната умора може да споделят някои подобни симптоми, има няколко ключови разлики, които могат да ви помогнат да ги различите....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Варете ги около 15 минути след момента на завиране на водата. Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка. Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Тежки менструални спазми? Ето как да ги облекчитеТежки менструални спазми? Ето как да ги облекчите
18 Дек.
Всяка жена е повече или по-малко изправена пред болка и спазми преди или по време на менструация. За да не страдате, трябва да вземете мерки навреме. Нека видим кои са най-ефективните начини да се отървете от спазмите...
Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!Ето защо да използвате истински вилици, а не пластмасови!
26 Април
Дори да се храниш в офиса, вземи истинска вилица, нож или лъжица!...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
07 Май
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....