Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-любопитното зад звездите на МишленНай-любопитното зад звездите на Мишлен
08 Април
Много е трудно някой ресторант да направи впечатление на експертите на Мишлен, а получаването на звезда е сбъдната мечта за всеки уважаващ себе си професионален готвач в света на кулинарията....
Този Готвач върна звездата на Мишлен! Вижте причинатаТози Готвач върна звездата на Мишлен! Вижте причината
10 Януари
Уличен готвач получи звезда Мишлен, но реши да я върне. Причината на 72-годишната бивша шивачка е доста основателна. Звездите Мишлен са едно от най-високите признания в кулинарната индустрия....
Руло за всеки празникРуло за всеки празник
29 Дек.
Бъркаме на ръка до еднородна смес. Изливаме сместа в правоъгълна тавичка върху хартия за печене. Печем в предварително загрята на 170 градуса фурна за 10 мин....
Царевични питки за всекиЦаревични питки за всеки
24 Януари
Печете я загрята фурна на 220 градуса за около 30 мин....
Мезета за всеки поводМезета за всеки повод
28 Юли
1
Подгответе колбасите и започнете с аранжирането на мезетата....
Питка за всеки денПитка за всеки ден
21 Септ.
От тестото се отделя малко топче за средата на питката. Останалото се разделя на 2 части. Първата се разточва на правоъгълник и намазваме с масло, навива се на руло....
Пица за всеки вкусПица за всеки вкус
04 Юли
Целта е върху макси пицата да има мини пици с различни съставки и всеки, които похапва, да може сам да избира какво парче да вземе. Когато тестото е готово, го вземаме и го разделяме на две парчета, но не равни....
Меденки за всеки поводМеденки за всеки повод
06 Март
13
Разточва се и с помощта на формички се оформят. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8-10 мин. За предпочитане е да се оставят за поне 2 дни, за да омекнат....
Блини за всеки денБлини за всеки ден
26 Ноем.
Прибавя се лъжица по лъжица от брашното, като се разбърква на гъста кашичка. Разрежда се с вода до нужната гъстота като боза. Загрява се тефлонов тиган, намазан с малко олио, и сипваме по един черпак от кашата....
Бананови пастички за всеки денБананови пастички за всеки ден
01 Май
1
Охладете за 1 нощ, нарежете на пастички и хапнете с чаша кафе! Банановите пастички за всеки ден са готови....
Памук погача за всеки вкусПамук погача за всеки вкус
05 Февр.
След това изпичаме до готовност и имаме разкошна памук погача за всеки вкус....
Празнична пита за всеки поводПразнична пита за всеки повод
02 Март
Печете до приятен златист цвят на коричката на тази празнична пита за всеки повод....
Лесни гофрети за всеки джобЛесни гофрети за всеки джоб
20 Април
2
Лесните гофрети за всеки джоб са готови....
Красива питка за всеки поводКрасива питка за всеки повод
08 Април
Оставяме го да втаса за около 30 минути, след което мажем красивата питка с яйце и печем на 180°C за 40 минути. Да ви е сладко с тази красива питка за всеки повод. Източник: Nasko Stefanov - Кулинарна мрежа...
Вкусна закуска за всеки денВкусна закуска за всеки ден
21 Дек.
Печем в загрята фурна на 180 градуса до готовност - около 20 минути. Сервираме закуската, нарязана на парчета. Вкусна закуска за всеки ден!...
Канелени рулца за всеки поводКанелени рулца за всеки повод
05 Януари
Канелените рулца за всеки повод са готови! Източник: Ivanka Kukova - Българските ястия и рецепти...
Парти хапки за всеки поводПарти хапки за всеки повод
08 Септ.
Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра....
Детска супа за всеки поводДетска супа за всеки повод
15 Март
Морковите се обелват, нарязват на ситно и се слагат да врят в бульона. Оставят се да къкрят, докато поомекнат, и след това се добавят и предварително почистените и нарязани на дребни кубчета картофи....
Празнична погача за всеки поводПразнична погача за всеки повод
02 Януари
Втората топка се разделя на 2 части, от едната част се прави топче, което се поставя в центъра на тавата....
Гарнитура за всеки вид рибаГарнитура за всеки вид риба
09 Дек.
Измийте, обелете и нарежете картофите на големи кубчета. Сложете ги в подсолена вода и ги сварете до готовност. Извадете и ги сложете в голяма купа. Нарежете целината и лука на малки парчета....
Различни мъфини за всеки вкусРазлични мъфини за всеки вкус
30 Окт.
Тези мъфини за всеки вкус са перфектни за парти и всеки повод....
Лесна пита за всеки поводЛесна пита за всеки повод
16 Дек.
Пече се предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се около 40 минути. Лесната пита за всеки повод е готова....
Вкусна питка за всеки поводВкусна питка за всеки повод
07 Март
От маята, прясното мляко (леко затоплено) и захарта приготвяме закваска, към която добавяме и няколко лъжици брашно. Оставяме да втаса. По-голяма част от брашното размесваме със солта и правим кладенче, в което чукваме...
Бухнала питка за всеки поводБухнала питка за всеки повод
22 Юли
Бухналата питка за всеки повод е много вкусна....
Картофена салата за всеки поводКартофена салата за всеки повод
13 Юли
Насладете се на тази картофена салата за всеки повод. Добър апетит!...